Åbent hus // Lejlighed til salg

En lille ny i familien

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
De af jer der følger med på bloggens facebook (her) og min instagram (@linesofiegyldholm) har for længst (og mange gange) hørt nyheden om den lille dreng der er familiens nyeste medlem. Han blev født mens jeg var på ferie på Kos, så ligeså snart jeg kom hjem måtte jeg ud og se ham. Jeg sad bare og kiggede på hans bittesmå fingre, hans fine lille kyssemund og duftede hans søde babyduft. Han fik så mange kys og jeg sad med ham så lang tid. Jeg havde lyst til at tage ham med hjem. Han er simpelthen den smukkeste lille dreng. Så nu har jeg ikke bare en fantastisk lille niece men også en smuk lille nevø. Jeg føler mig som den allerheldigste faster i hele verden. Og nu skal jeg nok prøve at beherske min babysnak lidt:) Jeg glæder mig til en dag at få min helt egen. Rigtig god aften derude.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åbent hus // Lejlighed til salg