Verdens bedste banankage

Næsten lykkelig

PhotobucketPhotobucket

I dag har været en fuldstændig fantastisk dag. Jeg er så glad. Det er næsten ikke til at udtrykke. Jeg kan ikke forklare præcis hvad det har været. Jeg har taget nogle store beslutninger i dag. Jeg har indset en masse jeg før har lukket af for, ikke har villet indrømme. Jeg har gjort en masse. Jeg har nydt solen med nogen jeg holder meget af. Jeg har bestilt en rejse. Og så har jeg været sammen med min fantastiske niece. Hun er simpelthen den smukkeste, dejligste lille pige man kunne forestille sig. Hun synger og leger og griner. Og det er så livsbekræftende om noget. Hvad det præcis var ved min dag der ændrede noget inde i mig ved jeg ikke. Måske en blanding af det hele? Jeg ved det ikke. Jeg ved godt at nedture unægteligt stadig vil komme, og jeg stadig kan få ondt i hjertet. Og nu mere end nogensinde sker der noget der har vendt fuldstændigt op og ned på mit liv. Men at jeg har haft denne hele dag. Uden tårer, uden ondt i maven, uden følelsen af at være ensom og tom indeni. Men rent faktisk kunne mærke jeg er omgivet af de dejligste mennesker, flere end nogensinde, jeg har taget nogle store, men helt rigtige beslutninger og jeg har smilet, grinet, spist god mad og været glad, HELT NED I MAVEN. Åh gud hvor er det dog fantastisk. Jeg håber I kan holde min glæde ud, nu har I jo fulgt med, og I ved jo om nogen hvor absurd hårdt det har været og hvor ked af det jeg har været. Jeg vil faktisk sige til mig selv: du fortjener det sgu Line Sofie. Nu vil jeg drikke en masse vand, al den glæde har givet mig en tung hovedpine, og det må så være det absolut eneste dårlige at sige om denne dag. Jeg er lige kommet hjem til verdens mest kælne kat der nu har lagt sig godt til rette i mit skød. Og så se lige de billeder. Hun er da ikke til at stå for, er hun?

37 kommentarer

 • Hun er suseme sød. Det er helt ærligt også den bedste terapi at være sammen med små mennesker, og de er bare så hardcore hvis man er ked af det. Væk med tårerne, og så ud og grave et hul i sandkassen eller også tørrer de en bussemand af i dig og griner;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så skide stærk! Håber det bedste for dig og husk disse lykkelige øjeblikke, hvis livet ind i mellem er lidt hårdt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Hvor er det godt og dejligt at læse! Hold fast i den der følelse dér – det fortjener du (:
  Og hvor er det en fin lille trold af en niece du har. Kan godt forstå du hygger dig med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fantastisk indlæg – både billederne og teksten får en til at smile og nærmest føle glæden.

  Og ja, nu har jeg fulgt dig igennem din hårde tid, og du fortjener det så fuldt ud! Nyd glæden (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er det bare godt at høre! Og so true, om nogen så fortjener du det sgu! Nyd det 🙂 Og hun er da bare den kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er det fantastisk at du er så ærlig!!! Har flugt med siden P gik fra dig – og jeg må sige, at det kræver en hvis kvinde, at være så ærlig omkring sine følelser – og alle sine følelser! Og jeg må sige – jeg tager hatten af for dig! Du er i den grad i kontakt med dine følelser og det skal du kun være glad for – det er en kæmpe styrke! Og TILLYKKE med, at du har det så godt i dag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hun er for cute. Og jeg forstår fuldstændig, hvad det er, du har følt i dag. Jeg har fulgt med på bloggen i lang tid og som så mange andre, grædt med af de barske, ærlige indlæg. I den tid du har skullet bearbejde kærestesorgen, er jeg gået igennem en sorgproces over at have mistet min far i oktober. Livet har også været mørkt for mig og nu begynder lysglimtene at komme. Og nogle gange ikke bare glimt, men dage og uger. Tiden er en god ven:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hun er virkelig sød 🙂 Er helt vild med de nederste billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er det dejligt at læse. Det fortjener du virkelig!!
  Din niece ser så sød ud!! Og du har helt ret, børn kan virkelig få ens humør helt i top.. 🙂

  Jeg tænkte på om du havde i sinde at fortælle videre om dit projekt, med dine tatoveringer. Jeg har set der har været flere, der har spurgt ind til det. Jeg går selv og overvejer at få fjernet en, så ville meget gerne høre, hvordan det er gået med dig. Såfremt du vil fortælle om det:)

  Tak for en dejligt ærlig blog.. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare et livsbekræftende indlæg at læse. Din glæde smitter, og det kan kun gøre ens dag bedre. Du om nogen anden fortjener at smile og være glad. Du giver så meget af dig selv, at det er på tide, at du får noget igen. Pas på dig selv og bliv på toppen, for det er der, du hører til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det bare super godt at høre! Virkelig, jeg er sååå glad på dine vegne! Du har været så ked af det, og jeg synes at di fortjener det!

  http://agoodiebag.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej, forkert indlæg 🙁 Min forrige kommentar var til Louis Nielsen-indlægget…

  Men for katten, hvor er din niece bare nuttet! Sikke en lille guldklump.
  Det glæder mig virkelig, at du havde en dejlig dag, og følte dig lidt glad igen. Det har du virkelig fortjent! Jeg lover dig, at der vil komme flere af disse dage! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ja det tænkte jeg nok 🙂 Det er helt okay, og tusind tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare et super indlæg det her! Jeg elsker den måde, du formår at præge et sponseret indlæg med din egen personlige stil. Meget opfindsomt!

  Normalt kan jeg godt blive en lille smule træt af sponserede indlæg på blogge, men det her er bare så cool! Keep up the good work! 🙂

  For resten, så ser du smaddergodt ud med de gule briller. Farven er super til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   tak 🙂 det her indlæg er ikke sponsoreret, det er indlægget med de gule briller 🙂 du har bare skrevet kommentaren i det forkerte indlæg. Men mange tak alligevel !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har man fulgt for meget med, når man får glædestårer i øjnene, og tænker: Det fortjener du! (?)
  – Også håber jeg at det sker for mig snart.
  Dit indlæg har i hvert fald gjort min start på dagen lidt bedre.

  Og nu vil jeg ringe til min storebror, og spørge, hvornår han og hans kæreste har tænkt sig, at sørge for en, forhåbentlig ligeså sød, niece til mig!

  Jeg håber denne dag bliver lige så fantastisk for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tusind tak Søde Heidi. Jeg sender dig alle mine varmeste tanker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nalle

  Alle fortjener at være glade og lykkelige – det gør du også. Håber du meget snart kommer over den anden ende af tunellen og altid bliver glad og lykkelig. Godt at høre at du gøre fremkridt Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun ser helt fantastisk ud, der er intet (endnu) som at være moster/faster. De små hoveder, der er så umiddelbare, naive og ligetil er så livsbekræftende at være i selskab med. Mit hjerte smelter hver gang niecen nærmest råber MOSTER!!! når jeg træder ind af døren, eller når hun tager min hånd for at finde katten. Jeg kan få det ligesom dig: Glad og tilfreds helt ned i maven, glemme alt om problemer, sorger og andre voksen ting når jeg leger med klodser, læser bøger eller hopper på trampolin sammen med min niece på 2 år 🙂

  Hav en rigtig dejlig dag, håber det lækre humør hænger ved i dag også 🙂

  Mvh. Michelle-Marie
  http://asinmichelle-marie.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er på ingen måde til at stå for. Jeg under dig hvert eneste sekund, du ikke føler dig ensom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det godt at høre! Du har bestemt fortjent det. Jeg har prøvet at være lige så langt ude som dig, på et vildspor i et dybt sort hul – tro mig – og følt det, og så oplevet at se lyset igen, at håbet pludselig synes klart og tydeligt mere end nogensinde. En fantastisk følelse! 🙂 Dejligt at høre at det er begyndt at vende lidt. Livet er for kort til at vandre rundt i sorg og at både rundt i sine egne tårer, selvom det synes nødvendigt engang i mellem.

  Hvor er hun da bare den kæreste, den tøs! Og sikke nogle helt igennem smukke øjne hun har!! :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tusind tak Sandra. Ja det er virkelig ikke sjovt at være så ked af det. Puha. Men en dag så er jeg helt glad igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et skønt indlæg! Det er fantastisk at se, at selv om du har været meget langt nede, så er det muligt at komme op igen – også selv om man ikke tror det! Det giver håb 🙂
  Du fortjener at få mange flere dage som den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  åh hvor er hun bare skøn!!! De er bare så søde i den alder. Arbejder i en vuggestue, og det er simpelthen også så livsbekræftende og glædesfrembringende. SÅ meget mere end bare at skifte bleer (som mange tror er det eneste, man laver ;)) MEN nogle dage kan selvfølgelig også være hårde.

  Hun er da en rigtig lille guldklump! 🙂 Åh jeg ville ønske jeg havde en lille nevø eller niece, må være helt fantastisk.

  Dejligt du har haft sådan en god dag, det fortjener du virkelig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tusind tak. Ja hun er så fantastisk, det er virkelig hyggeligt at tilbringe tid med hende 🙂 Og mange tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jeg sgu glad for på dine vegne!! 😀
  Sådan en dag kan være en life saver!

  Og hun er da virkelig bare adorable 😀 //

  Håber du får en ligeså god dag i morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Årh… Hvor fantastisk. Kan næsten mærke det igennem skærmen. Ih hvor er jeg glad. På dine vegne. Dejlig info at sove på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Hold nu op hvor er det fantastisk at høre!!! Glad helt ned i maven, helt ind i hjertet og hele vejen igennem. Du fortjener det. 🙂

  Du kommer vist til at sove godt i nat. Hehe. Godnat til dig og Ono. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt, skønt og fantastisk at læse sådan et indlæg fra din side! Puha, det har også været lang tid undervejs med sådan en grundglad dag. Flere af dem til dig og mig og alle andre med ondt i hjertet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Nemlig. Selvfølgelig er det ikke hver dag, men bare det at de dage findes, det er en lettelse når nu det er et halvt år siden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • DEJLIGT at høre smukke! Du fortjener det mere end nogen anden. Skønt med et så positivt indlæg, dejligt at det går bedre og bedre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det bare skønt søde! 🙂 Og jo, hun er godt nok lækker hende din niece – sikken nogle fantastiske øjne. 🙂

  Håber hovedpinen går hurtigt væk og at din lykke fortsætter. Det har du fortjent!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste banankage