Instagram # 9

Musik

           

Der er flere gange mange af jer der har efterspurgt musikindlæg. Men de tager lang tid at lave, og jeg har haft fornemmelsen af at I er lidt ligeglade med det? Giv endelig jeres mening i kommentarfeltet. Så kunne det måske blive en ugentlig ting jeg gjorde. Musikken herover er altsammen musik jeg har lyttet til enten med P, i Kina eller efter jeg kom hjem, alene. Så alle numrene giver mig helt utrolige minder. Så det fysisk kan mærkes. Jeg håber I vil lytte til alle numrene, de er det hele værd.

19 kommentarer

 • Silke

  Hvor er det bare dejligt med et musik-indlæg! jeg har flere gange forelsket mig i musik du har lagt op på fb eller i dine videoer, så jeg synes det er lækkert med en masse musik-inspiration 🙂 tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  Er helt tosset med det. Mer’ musik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Virkelig fedt du har taget dig tid til dette pisse fede musikindlæg, forstår godt du gerne vil have respons, og jeg er bestemt en af dem som ALDRIG ruller forbi musikken på en blog, det har måske lidt at gøre med jeg lever i musik konstant, nå whatever sidespring, pointen med denne kommentar er – bliv endelig ved med musik indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  wow – to ord: identisk musiksmag. jeg elsker ALT hvad du lige har postet. hvor er det lækkert! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Jeg ELSKER din musiksmag! Der er flere af numrene, jeg hører til hverdag! Bliv endelig ved med at lave indlæg som dette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Havde fuldstændig glemt alt om ‘depth over distance’ med Ben Howard. Fantastisk sang! Glad for, at jeg lige kiggede forbi og “opdagede” den igen.
  Skøn blog du har – kigger nok forbi igen en anden gang. 🙂

  / dansforsatan.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kan RIGTIG godt lide det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan nu godt lide at finde nye artister igennem blogs. Det er altid rart at man måske kan blive positivt overrasket over et band man slet ikke kendte men som en anden måske elsker 🙂

  Så musik posts engang imellem er da godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig VIRKELIG VIRKELIG gode numre – ALLE SAMMEN! Du har rigtig godt smag, og giver hermed thumbs up til ugentlige musikindlæg fra din side af 😉
  De var alle sammen tiden værd. Årh, dejlig musik på en tirsdag. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg elsker dine musikindlæg! Det ville gøre min uge bare en lille msule bedre, hvis du gjorde det til en fast ting. Bestemt ikke ligeglad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også en af dem, der hurtigt skipper musik indlæggene, når de bliver postet på diverse blogs. Det er selvfølgelig altid rart med inspiration.. det er bare ikke på blogs, jeg henter min fra.

  The Tallest Man on Earth <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MarieFlora

  Musikindlæg bliver for mig ALDRIG kedelige.. Personligt vil jeg altid gerne lære ny musik at kende. Har fundet nogle virkelig geniale numre via din blog. Min yndlings er City and Colour – As Much As I Ever Could som jeg lærte at kende igennem din blog 🙂 mere af deeeet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kommenterer normalt ikke på indlæg, men jeg ELSKER disse musikinspirations-ting. Så lad endelig ikke være med at lave dem. Jeg elsker din musiksmag, og bliver vildt inspireret! 😀

  Tak for en dejlig blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zoé

  Fantastisk musik:) kender det meste, “I can’t make you love me” er fantastisk. Har hørt den til kærestesorger, det både hjælper og forværrer. Dejligt indlæg, bliv endelig ved med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ben howard og james vincent mcmorrow <3 elsker deres musik. god smag du har dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg elsker, når du poster sådanne indlæg! (: Jeg finder hver gang noget nyt og inspirerende musik, som jeg totalt forelsker mig i! Men måske er grunden til, at netop jeg kan lide det, at vi har totalt samme musiksmag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker musikindlæg. Det er bestemt ikke altid jeg sætter mig til at høre numrene, men jeg synes det er enormt spændende at se hvilke artister og bands folk lytter til. Det er også med til at danne et billede af den person man følger med hos 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line.

  Jeg læser stort set aldrig musikindlæggene, og lytter aldrig til sange eller videoer på blogs. Dels fordi min computer stort set altid er på mute fordi der er andre mennesker til stede, dels fordi jeg sjældent interesserer mig synderligt for det musik andre folk hører. Jeg personligt har nogle meget andre præferencer for musik, end de fleste bloggere jeg læser, og derfor er det for mig et indlæg jeg ikke læser, men bare springer over. Så for min skyld skal du ikke anstrenge dig for at lave ugentlige musikindlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt med noget inspiration til noget “nyt” musik, som man ikke kendte i forvejen – men for det meste klikker jeg dog hurtigt videre, da sådanne indlæg oftest ikke siger mig specielt meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 9