Acne Box Boots sælges

Ugens Etsy tip # 19

Photobucket
Dagens etsytip er lidt anderledes. Jeg synes det er de fedeste rå bogreoler/lamper osv. Det er lidt dyrere end hvad jeg ellers tipper om, og hun skriver på sin side at hun kun sender til USA og Canada men at man kan kontakte hende for forsendelse til andre lande. Når jeg en dag køber min egen lejlighed (igen) og har lidt flere penge, så er jeg slet ikke i tvivl om at jeg skal investere i nogle af hendes fede ting. Om ikke andet kan man virkelig få noget fed inspiration derinde. Det kan jo være en dygtig handyman/woman kan lave noget lignende og få inspiration. Men jeg synes altså det fortjente et plads på bloggen som tip, også selvom prisklassen er en lidt anden end den plejer (1000-3000 kr.). Klik her for at komme til hendes shop hvor I kan se mange flere fede ting.

13 kommentarer

 • Ditte

  Gå på http://www.rackbuddy.dk – de kan lave sådanne ting. Jeg fik selv lavet en reol og et tøjstativ i rør. Blev superfedt, og de er super flinke til at komme med forslag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heysan,
  F***….. det ser virkelig nice ud! Jeg kan virkelig godt lide det tøjstativ, som ligner en trappe der går op! Mega flot! Kig evt. forbi http://www.dengalestue.blogspot.dk/
  Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvis man gerne vil have sådan et lidt ‘råt’ tøjstativ men ikke har råd til det dyre, så ville et alternativ være, at finde en tyk gren ude i skoven eller i sin have, hænge 2 snore i og hænge den op i loftet, og derefter kan man hænge alt sit tøj på den. Smart og helt gratis! – jeg skal snart gøre det, når jeg engang får plads på mit værelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med den stil. Desværre bære min lejlighed (bor til leje) meget præg af IKEA, og vi må ikke lave noget om på vægge eller gulv.

  Glæder mig til at få mit eget, så ved jeg godt hvilken stil jeg vil køre.

  ps. det er selvfølgelig intet galt med ikea 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er lige begyndt at følge din blog, og der findes få glæder som at finde en blog man bare elsker. ÅRH hvor kan jeg få mange timer ti at gå med at læse din blog. Du skriver fandeme godt! – elsker din stil og hvordan at dine indlæg er så varierede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  http://www.youtube.com/watch?v=Ri6bd4G-Aig
  Tænker sådan på dig, når jeg hører denne sang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nalle

  Respekt – men sådan noget er slet ikke min stil – jeg er mere til moderne stil ren designs, der helst skal matche med resten af husets inventar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige hvad jeg har brug for. Tak! Står med det ene ben ude af gammel lejlighed, og det andet ben inde i ny lejlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er DOG seje! Sådan en sag må blive mit sommerprojekt. Hvor er det svedigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Tilføjelse til min sidste kommentar: Kæresten oplyser nu, at 6 meter galvaniseret jernrør koster knap 200 kr og vinkelsamlingerne koster 9 kr stykket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Uh det lyder godt.. jeg er bare ikke sikker på jeg ville kunne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvis man er en smule handy, så kan man nemt flikke sådan noget sammen selv (siger min VVS-kæreste). Det er bare jernrør, der er skruet sammen med små samlinger og de koster efter hans udsagn nærmest ingenting.

  Det er da ihvertfald værd at overveje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker den stil, blandet med lidt romantisk, moderne og personligt.
  Synes en rå murstens væg har en charme og råhed over sig, jeg er helt vild med. ELSKEDE også væggen der var i jeres tidligere lejligheden, og generelt stilen der var! Glæder mig til at se billeder fra din nye lejlighed, for jeg er helt tosset med måden du indretter på! : D
  -Kærligst Rikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne Box Boots sælges