Instagram # 8

På rejse gennem photobooth

Det første billede jeg tog med photobooth var dagen inden jeg tog til Kina. Derfra udvalgte jeg et par billeder undervejs og knyttede en lille tekst til så jeg kunne vise jer det en dag herhjemme. Jeg havde ikke overvejet den drejning det pludselig skulle tage. Det er virkelig underligt at se tilbage på nu, hele forløbet, og det er med tårer i øjnene og ondt i hjertet når jeg klikker billederne igennem. Her er min lille photoboothrejse:

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

 

80 kommentarer

 • Mia

  Dør lidt indeni….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Åh. Det er så trist å lese dette. Jeg ble selv dumpet av min kjæreste i april i år, og det gjør fortsatt vondt. Håper det går bedre med deg! Du har en fantastisk blogg, og jeg er så glad jeg fant den, så nå skal jeg følge deg på bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie RN

  Når jeg læser dine indlæg, bliver jeg fulstændig medtaget! Jeg kan slet ikke sætte mig ind i hvor slemt du har det/har haft det – trods mit eget forhold netop er slut, heldigvis sluttede det på en “bedre” måde.. Jeg kan slet ikke forstå, at dit liv kan gå så meget i stå og at du ønsker at dele det med en hvilken som helst – og jeg ved godt, at der er meget vi ikke ved.. Men på den anden side, kan jeg godt se, at det hele fra starten har været så meget en del af bloggen.. Åhh du forvirrer min hjerne og mit hjerte – jeg bliver sårbar af at læse dine indlæg og alligevel så føler jeg også at jeg bliver lidt stærkere..
  Det jeg prøver at sige, er at du virkelig er modig og du formidler dig så smukt, at din lange rejse blot virker som en ulykkelig fortælling der snart bliver til lykke!
  Især dette indlæg var så smukt og fuldendt ! God dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Årh, ved næsten ikke hvor jeg skal starte eller slutte. Kender dig ikke personligt, kun igennem din blog, men jeg beundrer at du er så stærk og ønsker det bedste for dig. Af hele mit hjerte! Håber du kan mærke bare 10% af al den kærlighed dine læsere sender til dig.

  Som mange af de andre siger, så fortjener P dig ikke. Der er en grund til det her er sket, og den grund er at du finder en der er 1000 gange bedre end ham, og som elsker dig højere end nogen anden på denne jord!

  Gå ud og hav det sjovt! Mød en masse nye mennesker! Sæt dig selv som første prioritet, og nyd livet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kassandra

  billeder af kærestesorg? En smule opstillet? Too much efter min mening…….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise F

  Jeg skrev en mail til dig da min kæreste gik fra mig i februar, og dit svar hjalp mig. Det samme har dine indlæg her på bloggen gjort. Jeg brugte også photobooth meget da jeg var allermest ked af det – for jeg ville ikke glemme den sorg jeg sad midt i, jeg ville ikke glemme hvor hårdt det var på det tidspunkt. Ikke at jeg tror man glemmer, men nu har jeg noget håndgribeligt som jeg kan tage frem og bearbejde.

  Det er hårdt for mig at læse dine indlæg om kærestesorg, savn og utroskab. Det gør ondt helt ned i maven. For jeg ved jo godt hvordan det føles. Det gør de fleste måske. Og selvom jeg ikke ønsker at nogen skal gennemgå hvad jeg har været igennem, så er det alligevel rart at kunne søge støtte her på din blog. Så tak for at du deler dine følelser og oplevelser omkring hele din situation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare smuk, Line Sofie. Og virkelig et smukt indlæg, hvor du virkelig viser, hvad der skete.. Og de billeder siger så meget mere end ord. Det gør ondt at se på. Især det billede, hvor du er forladt efter 20 minutter hjemme… Det kan jeg slet ikke bære! Din stakkel!
  Min kæreste har lige været et semester i USA uden mig, og kunne virkelig genkende de billeder af en træt dig, der sidder og venter på Skype… I have been there sooo many times! Er ked af, hvad der er sket, og er virkelig glad for, at du er ved at have det bedre.
  Håber, du finder kærlighed snart. Du er så smuk, udenpå og indeni, du fortjener at være glad og dele al den kærlighed, du har indeni, med et andet menneske, der fortjener den.

  Held og lykke videre på din rejse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna C

  Stærkt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære Line Sofie.
  Tak fordi du lukker os læsere ind i dit liv, og giver os lov til at følge dig selv dér hvor du er allermest sårbar. Din photobooth tidslinje er helt igennem fantastisk og på mange måder gribende. Jeg synes det er dejligt og befriende at du tør stå frem og være så ærlig. Dine indlæg der omhandler din kærestesorg virker på mig hverken dedikerede til P eller ‘clingy’ – du gennemgår en proces, en lang og helvedes sej én af slagsen, og hvis det hjælper at dele det med os læsere, then keep them coming! Du er inspirerende og fandens smuk.
  Mange tanker
  Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tusind tak Maria, jeg er glad for du ser sådan på det.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja K

  Kender dig på ingen måde som person, men udelukkende gennem bloggen.
  Dog ved jeg at denne sang var rigtig god i mit sidste break-up. Så dans en dans, fordi du er fuldstændig fantastisk 🙂 God søndag!
  http://www.youtube.com/watch?v=OUe3oVlxLSA&feature=relmfu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg syntes det er modig du tør være sårbar på åben skærm. Men kan ikke lade være med at syntes det er på en lidt påtaget måde. Det, at være rigtig ked af det, med tårer i øjnene – Og så alligevel lige syntes man skal tage et billede af sig selv opløst i tårer. Forstår ikke behovet for det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av, hvor er det bare p.i.s.s.e uretfærdigt altså…
  Tårerne trillede ned af mine kinder mens jeg læste det her indlæg..
  Sender en masse kærlighed til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Sikke en fin tidslinje i billeder – du er sgu så kreativ altid LS :-).

  Men jeg giver de andre ret – P fortjener det ikke! Han fortjener at se en glad Line Sofie, der er kommet ovenpå og som er stærk UDEN ham! Han fortjener at fortryde sit valg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Nu kender jeg ikke detaljerne med dig og P, men kan her læse han fandt en anden mens du var væk.. Uanset, så giver jeg andre ret, er som om du dedikerer meget til ham. Han har været med længe ja, men DU er bloggen. Er dig vi læser den for, så synes også du skal stoppe med at dedikere så meget til ham, og i stedet tænke på dig selv :o) Han fortjener det ikke, men det gør DU!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Intet mindre end fantastisk og afsindigt stærkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • inesja

  Du er helt igennem et fantastisk og ærligt menneske. Du er det bedste han får og han vil fortryde når det andet forholdet fucker op at han satsede jer! Det utroligt, med den kærlighed og omsorg jeg igennem dine indlæg ser du giver ham, at han overholdet kan overveje at svigte dig. Jeg tror på i to finder hinanden, hvis ikke finder du bedre!

  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   tusind tak Inesja. Det gør mig rigtig glad ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Tusind tak for dit smukke indlæg. Du er så vidunderlig, ærlig og dit hjerte står vidt åben. Uanset hvor mange der misbruger dette må du aldrig lukke det.

  Du er simpelthen så smuk og lækker. Hvis jeg var mand og du var min, ville jeg aldrig aldrig aldrig kunne forlade dig. Han er en røv og er sikker på at han en dag vågner op og indser hvor dum en beslutning det var. Simpelthen så tarveligt at lade dig blive i troen om at alt var godt så længe. At du var i udlandet og han ville sige det til dig personligt retfærdiggør slet ikke hvad han gjorde. Hvordan han kunne få sig selv til det forstår jeg, du og mange andre ikke. Får ondt i maven over at tænke på hvor meget du har glædet dig til at komme hjem, tænk, skrevet, savnet og kæmpet i 6 mdr. Når du så endelig er hjemme som du havde drømt om sååååå længe, så smadrer han dig og går fra dig. Bliver så vred over han kunne finde på at gøre det imod dig. Det er tarveligt og umenneskeligt. Håber ham og hans nye flirt bliver ulykkelige.

  What goes around, come around!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej

  Jeg er enig med de andre piger i, at det er en rørende og trist historie, og at du er en stærk pige. Der er dog én ting, jeg ikke kan lade være med at tænke på. Jeg siger det til dig, fordi jeg også ville have sagt det, hvis du var min veninde.

  I dit lange indlæg, hvor du råder andre knuste hjerter, skriver du, at man IKKE skal tigge om at komme tilbage og græde foran den, der er gået fra én (tro mig, har selv været der, og tigget og grædt løs). Jeg føler bare det lidt er det du gør i de her indlæg? Du deler selvfølgelig din historie med os læsere, og bruger det til at komme videre. Men det ligger jo offentligt på nettet. Og læser P mon med? Håber du han gør? Eller har du slet ikke tænkt over dette? Du behøver ikke give MIG et svar, synes bare du skal give et svar til dig selv 🙂

  Det er selvfølgelig en balancegang. For du er blevet til en rollemodel for andre i samme situation, og det er super, at der kan komme et eller andet konstruktivt/positivt ud af den her lortesituation (forstå mig ret). Jeg tror bare, at jeg synes, du skal overveje for hvis skyld du oplader billeder af kys og gråd. Begge dele er en helt naturlig del af en healeproces, men hvis du var min veninde, ville jeg råde dig til at overveje, om dit knuste hjerte i så høj grad skal være offentligt tilgængeligt – også for ham, der forlod dig.

  Vh. en velmenende læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tak for din kommentar Signe 🙂 Nej, det er på ingen måde et skjult håb om at bede ham komme tilbage. Jeg har ikke noget ønske om at vi skal være kærester igen. Men det er en del af den rejse jeg har været/er på, og en del af den rejse I har fulgt så meget. Jeg ved godt det er meget offentligt tilgængeligt, mit knuste hjerte, men der er også så meget mere I ikke ved. Dette er en del af min proces, men jeg tror også på det kan hjælpe andre videre.

   tak for din fine kommentar, den er jeg rigtig glad for 🙂 Igen, vil jeg gerne understrege jeg ikke ønsker ham igen. Han har en kæreste og er videre, og det skal jeg også. Men det er da så sødt af dig at skrive. tusind tak.

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Du er så smuk Line Sofie! Jeg beundrer dig SÅ meget, det skal du vide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Du er SÅ SEJ, at du deler alt dette med os. Dejligt og flot og anderledes indlæg, thumbs up!
  Men som flere skriver, P fortjener overhovedet ikke alt den plads på din blog, du er tydeligvis rigtig fint på vej videre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mf

  Fantastisk indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det kan godt være du ikke vil høre det men han fortjener ikke de indlæg. Ikke sådan som jeg opfatter det at han havde fundet en anden mens du var afsted.
  Du fortjener bedre, og nyder, ej nyder lyder forkert, men holder af at se du får det bedre for hver dag.
  Håber dagene bliver lysere og lysere for dig hver dag.
  Og beundre virkelig dit mod for at dele alt det her med os..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Bro

  Hvor er det virkelig et rørende indlæg.
  Fik selv en lille klump i halsen, det er sgu sørgeligt.

  http://anne-bro.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk indlæg, som gav mig tårer i øjnene! Puha!

  / http://www.somethingsammi.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Coco

  I feel ur pain. Men det virker som om,du dedikerer mange indlæg til P.
  Det fortjener han slet ikke. Han er en nar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Hvor er du fantastisk smuk både med og uden tårer på kinderne. Puha jeg skulle lige synke en klump over billedet med teksten hvor du lige er forladt. Hvor gør det ondt at se. Hvor bliver jeg vred, hvor er det perverst og umenneskeligt. 20 minutter efter din hjemkomst. Et øjeblik du har ventet på i flere måneder, grædt for, og glædet dig til, og så sker noget så uventet. Men jeg er også uforstående overfor, hvorfor han sender billeder hvor han savner dig, og hvordan han har kunne virke normal mens i har snakket sammen og ladt som ingenting. Har du slet intet haft på fornemmelsen?
  Glædes kram, knus, tanker og alt hvad du har brug for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så storsindet af dig at du vil dele dette med os, jeg synes virkelig du tackler det hele så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Du er så vild! Du rør mig indeni, at det næsten gør ondt!
  Du så tapper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Du er den smukkeste, rareste og mest ægte blogger i verden. Du er helt fantastisk og det føles uretfærdigt at så skøn en person som dig skal igennem sådan nogle forfærdelige ting.
  Jeg er til gengæld meget glad for at høre, at alt går bedre, selvom det stadig er hårdt.
  Al lykke fra mig til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Staunsbæk

  Rørende indlæg, igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ane

  Smukt indlæg og ikke mindst rørende. Jegsynes det er pisse fedt du stadig laver indlæg med ham, jeg synes det er rigtig spændende! 🙂
  Kram til dig, du er stærk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg har kommenteret din blog før, men alligevel kommer det bag på mig, at din blog rammer mig så meget. Jeg har dyb, dyb respekt for dig som person.
  Du fortjener al lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, et helt igennem smukt indlaeg. Det roerer mig virkelig dybt. Du har virkelig haft det slemt, og du fortjener SAA meget mere end det. Du skal videre, og finde ny kaerlighed – han er virkelig ikke det vaerd. Du er sej – JEG ELSKER DIN BLOG! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Virkelig fantastisk indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg ved ikke om det er en upassende kommentar, men GUD hvor er du dog smuk!!!!!! Du virker derudover til at være et fantastisk menneske.. Jeg elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Y

  Det er første gang jeg skriver… Men måtte bare fortælle dig hvor fantastisk du er!!!!!!
  Har ikke fulgt dig længe – men du er allerede blevet min ynglings – glæder mig til hver gang du skriver for dine indlæg er fantastiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er vist ikke meget, der kan siges, der ikke allerede er sagt. Men det er dejligt, at vi på en eller anden måde kan være sammen i vores hjertesmerte via dine indlæg, os der er blevet svigtet og forladt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiri

  Hej. Ved P godt at du blogger om ham, og læser han din blog? Og slog han virkelig op med dig efter kun 20 minutter efter din hjemkomst?
  Knus. Fantastisk blog du har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Phu’ ha’, hvor det påvirker mig at læse dine indlæg. Jeg kender dig jo ikke engang, men din smerte er noget, de fleste kan genkende. Vi har vist alle været der i større eller mindre grad. p.i.s.s.e.h.å.r.d.t.
  Jeg synes, det er så modigt og sejt, at du deler dine følelser og din ubeskrivelige smerte med os allesammen – selvom det får tårerne til at presse sig på herhjemme. Og det er virkelig rart at læse, at du trods alt har det bedre, og at du ikke har fortrudt, du tog på udveksling.
  Det går den rigtige retning. Det er jeg glad for.

  Rigtig god weekend!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Cecilie

  For helvede hvor er det rørende. det gør ondt i mit hjerte på dine vegne. Ville give dig det største kram hvis muligt altså. for helved hvor er du et stort forbillede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Du er smuk! Både indeni og udenpå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg er virkelig ked af det du går igennem!! Håber det bedste for dig. Men jeg bliver nødt til at spørge, hvis P kommer og vil have dig tilbage, vil du så være sammen med ham igen eller vil du afvise ham efter de ting han har gjort mod dig? Hvis du ikk vil svare, er det helt ok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et fantastisk rørende indlæg, som jeg er sikker på vil hjælpe dig på vejen til at glemme ham og komme videre. Så smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh gud, et søregligt, men smukt indlæg. Det viser så tydeligt hvad du har været igennem, og hvordan dit liv har været det sidste hmm årstid?!
  Jeg kan mærke den smerte i maven når man bliver forladt af en man elsker. Og jeg håber virkelig snart at du kan komme nogenlunde videre, godt at høre du har fået det bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika

  årh, det billede med P og Ono, det var godt nok rørende alligevel 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan simpelthen ikke lade være med at græde..
  Simpelthen for åndssvagt, for jeg kan på ingen måde sætte mig ind i hvad du har været igennem, jeg ved bare det gør ondt indeni at læse det.
  Jeg håber virkelig virkelig virkelig at du kommer hel igennem det og snart får det helt godt igen. Du fortjener det jo så meget!!! <3 <3 <3
  Al mulig kærlighed herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SOFIA

  Du verkar vara en sådan stark och fin människa, du anar inte hur mycket du som person verkar lysa. Jag vet själv hur det känns, jag vet själv hur det känns med den distansen och sedan ovissheten. Jag och min pojkvän, som bor i Århus (eller mitt ex kanske jag borde säga) gjorde slut för exakt en månad sedan efter 2,5 år tillsammans. Och det gör ont i mig. Hela tiden. Idag skulle jag ha åkt ner till Århus för att spendera min sommar med honom.

  Men grejen som jag försöker att säga till dig är att även fastän det värker i hjärtat, och man känner sig som en zombie och allting bara är skit…. så hoppas jag, och nästan vet att den känslan kommer att försvinna. En dag kommer det att vara ett minne blott, och kanske någonting fint som du kan le åt. Det han gjorde mot dig är av den värsta sort, att bara lämna dig så. Men du måste blicka framåt, och tänka på alla miljontals dörrar som nu öppnas ÅT DIG. Bara ÅT DIG. Du kan göra så mycket nytt nu. Byt ut dina vanor som du hade med honom, och gör dessa vanor till någonting som du gör med dina vänner. Jag lovar, det fungerar.

  Men låt det göra ont i ett tag till, och så kommer det med tiden att blekna bort och långsamt försvinna. Du kommer att hitta tillbaka till det som en gång var och finna glädje i så mycket mer än vad du tror. Det kommer att bli bra igen. Jag lovar. Det här hålet som vi har i våra hjärtan kommer snart att fyllas igen med kärlek som vi får från vänner och familj.

  Knus til dig. <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Puha. tak fordi du giver os et indblik i dit univers. Selvom det er et ømt punkt, så gør du det så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle

  Av…. Hvor gør det ondt. Jeg sidder selv i den dybeste kæreste-sorg og er dybt ulykkelig over at ha mistet en der har været min bedste ven de sidste 3½ år af mit liv.

  I dag er det 12 dage siden vi sidst sås og snakkede. Jeg savner ham så meget at det slet ikke er til at forstå, og derfor rør det her indlæg virkelig ved noget grusomt indeni mig.

  Synes det er så flot at du kan dele det her. Så stort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • av mit hjerte. det gør ondt at se billeder af din rejse, hvor glad og smuk du er, til du bare går helt ned med flaget. tænk der allerede er gået 5 måneder. jeg husker det som det var igår. det er smukt du kan være så ærlig omkring det, og lægge den slags billeder ud. det er der ikke mange der ville turde at vise så meget af en selv. du virker til at være så stærk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Nu skal du altså snart stoppe med at få tårer frem i mine øjne!!!!! (Nej, please ik’ stop… ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er SÅ stærk! Og hvor er det sejt at vise dit inderste til hele verden. Kæmpe stor respekt herfra!

  – Og det skal nok blive bedre! Det LOVER jeg. Min søns far skred med en anden da jeg var på ferie hos min familie – men idag, 3 år efter, er jeg hel igen og har fundet kærligheden! Så det skal nok blive bedre 🙂

  Stort knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Rørende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Cecilie

  Det gør så ondt i hjertet at følge din rejse, men jeg kan ikke lade være med at synes det er så fedt, at du deler det med andre.
  Er helt sikker på, at det hjælper mange knuste hjerter rundt omkring, at se der er lys. Selvom det tager tid – lang tid. For med den kærlighed dig og P lader til at have haft, tænker jeg, at savnet altid vil være der. Fordi han har en speciel plads i dit hjerte.

  Du er Så stærk og det håber jeg du er klar over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Som alle andre skriver; hvor er det bare godt at du et så ærlig!!
  Puha, man får helt ondt i hjertet af at læse det!!

  Hvordan med lejligheden? Er den sat til salg nu? Eller er den solgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   lejligheden er ikke solgt endnu, den er meget snart til salg. Jeg deler det selvfølgelig herinde når det sker 🙂 Mange tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et smukt og rørende indlæg fra en smuk pige med en ligeså smuk sjæl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Du er simpelthen så smuk 🙂 Håber du er ved at få det bedre igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så ufatteligt smuk på alle billederne. Virkelig et fantastisk indlæg. Sidder tilbage med våde øjne! Du er skide inspirerende og jeg sender dig alt muligt ros for at turde være så ærlig! Du er så sej, og jeg er sikker på at du nok skal få det rigtig godt igen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  20 minutter efter. Hold da kæft..

  Jeg håber dælme der er plads til vrede i dit hjerte, og ikke kun sorg og gode minder.
  sikke en *#j€%* FU#*I*NG I”%*T PI*AN””OS!!!
  Med al respekt for det forhold i selvfølgelig har haft! Men stadig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gør ondt helt ind i hjertet at se billedet af dig, efter du er blevet forladt. Selvom jeg ikke har kommenteret på dine tidligere indlæg med kærestesorger har jeg læst dem og hele tiden fulgt med.
  Som Lena også skriver så tak fordi du viser at du er et helt almindeligt menneske som tør dele sorger med os! Det er stærkt og vildt modigt.
  Det er slet ikke til at fatte at han kunne gøre det 20 min efter du endelig var kommet hjem.. Det må ha’ været verdens sværeste beslutning.
  Samtidig er det godt at se at der er et liv bagefter og du langsomt kommer dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er “sjovt” hvor ondt det gør på mig at se dine billeder og læse teksten. For selvom situationen da du blev forladt er milevidt fra måden jeg blev forladt, så føles det så ens. Det føles som om der er en direkte forbindelse mellem alle knuste, forladte hjerter. Gør det ondt på dig, gør det ondt på mig… men det er ligemeget, for det gjorde ondt i forvejen.

  Du hjælper. Uendeligt meget. Just saying.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke Line Sofie.
  Jeg beundrer virkelig dit mod og ja.. faktisk bare dig 🙂 Synes virkelig du er noget af det ærligste, jeg har set i mit liv. Ingen tvivl om, hvorfor du er så manges favoritblogger..
  Men jeg tænkte lige over noget lige nu… Hvordan har P det med, at du laver indlæg om ham? Altså, er han helt cool med det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   mange tak.. 🙂 Jeg ved ikke hvordan P har det, jeg snakker ikke med ham. Jeg kunne forestille mig han synes det er lidt ubehageligt, men altså, han har været en del af bloggen i 3-4 år, det er klart det tager lidt tid før han er helt ude af systemet så at sige 🙂 tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det der slår mig allermest er hvor fandens smuk du er på alle billederne! Selv sønderknust og grædende ser du virkelig smuk ud Line Sofie!

  Jeg kan slet ikke forestille mig hvordan det må ha’ været og stå i lufthavnen fuld af glæde og så få den frygtlige nyhed af vide, hvis han da overhovedet havde modet til at troppe og og fortælle det der.

  Du er sej og skal nok klare dig, jeg tror på dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Tak fordi at du viser at du er et menneske! Dine indlæg er bestemt værd at vente på, og du er den eneste blogger, hvor jeg læser ALT hvad du skriver, lige meget hvor lange indlæggene er. Du minder en om, at verden er virkelig og vi går jo alle sammen igennem hårde tider. Tak fordi at vi må følge dig og du skal vide at dine indlæg er bestemt værd at vente på!
  AL HELD OG LYKKE FREM OVER <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ….20 minutter efter din hjemkomst, så får man bare lyst til at slå ham ned!! What a bitch altså..

  Tilgengæls. Skal vi snart have øl ^_^?

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 8