Svar på spørgerunde // VIDEOBLOG

Følg Mi Confesión

Photobucket

Jeg er efterhånden kommet ret meget med på moden når det kommer til platforme (?) man kan følge mig på:) Nu ville jeg lige lave et opsummerende indlæg om de steder I kan følge mig og hvad jeg laver de forskellige steder.

Mi Confesión: Min blog. Min dagbog. Mit univers. 

Tumblr: Her poster jeg alle de billeder jeg finder inspirerende. Ingen ord. Ingen private billeder. Udelukkende inspiration.

Facebook: Her opdaterer jeg når der er nye indlæg på bloggen. Poster musik, skriver små citater og kommer med flere private hverdagsting som ikke altid ryger på bloggen. Her har jeg også mulighed for at have bedre kontakt med jer læsere.

Instagram: Her poster jeg billeder fra min hverdag. Der er nogle gange knyttet en lille tekst til, men det er udelukkende min hverdag fortalt i billeder. Mit navn på instagram er linesofiegyldholm. Hvis I ikke har iPhone kan min instagramkonto følges via jeres computer her.

Pinterest: ikke det sted jeg bruger mest. Men her pinner jeg også inspiration fra nettet oftest men linker også til andre spændende ting.

Bloglovin’: her kan I følge bloggen og få opdateringer hver gang jeg har postet noget nyt. I kan også følge alle jeres andre yndlingsbloggere derinde.

Det var vist det. Tusind mange tak fordi I følger Mi Confesión. I er virkelig guld værd. I har gjort mit lille online univers til noget meget specielt. Af hjertet tak.

9 kommentarer

 • din blog er dejlig og din tumblr er sej! tjek gerne min på hiddenlandscapes.tumblr.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt dig i lang tid paa bloglovin nu – og nu desuden paa facebook! Du har den niceste blog!!!

  http://www.agoodiebag.blogspot.com – tjek gerne min ud! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger dig alle steder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så røg du lige på listen over Facebook-likes. Bruger helt ærligt ikke så meget af det andet gejl (bloglovin’ undtaget) – synes hurtigt, man kan komme til at tilbringe hele dagen foran computeren. (Dermed ikke sagt, at jeg ikke gør det alligevel… Man er vel blogger. :D)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  hej
  jeg så billedet på din instagram af bogen “Its called a break-up because it’s broken”. min kæreste forlod mig søndag aften, og jeg gennemlever pt det helvede på jord, du så smukt har beskrevet. vil egentlig bare vide, om denne bog har hjulpet dig?

  hilsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   ja den er rigtig god den bog. Jeg har mange bøger jeg gerne vil anbefale dig hvis du vil. Og forresten: jeg er ked af det du gennemlever, tro mig, jeg ved præcis hvordan du har det. Du er ikke alene <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • a

   det kunne være dejligt. selvom jeg slet ikke er selvhjælpsbog-typen, er det her så uvirkeligt og smertefuldt, at jeg er villig til at prøve stort set alt.
   og tak for støtten. det er rart at kunne finde støtte i et ellers så overfladisk univers (ikke din blog, men blogland i det hele taget, du ved).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Undskyld sent svar.. din kommentar røg i spam. Jeg er heller ikke selvhjæpsbogs-typen, men det hjælper rigtig meget. Jeg laver snarest en liste. Og tro mig, jeg ved hvordan du har det. Det er så smertefuldt at det ikke kan beskrives. Hang in there søde pige! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • a

   du er sød. rigtig mange tak.

   (læste dit ‘det er slut’-indlæg i januar, og jeg følte utrolig meget med dig. tænkte dog også, at jeg var lykkelig over, at jeg ikke gennemgik det samme, og at jeg stadig havde min kæreste – vi skulle jo være sammen i meget, meget lang tid. og her sidder jeg så. life is a bitch)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på spørgerunde // VIDEOBLOG