Budapest... en lille film

Dagens på loftet: gul

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeans: Gina Tricot // T-shirt: h&m // Jakke: Zara // Loafers: Christian Louboutin // Briller: United Colors of Benetton (gave fra Louis Nielsen)

Som jeg nævnte i sidste indlæg om Louis Nielsen, har jeg sagt ja til at være med i en række udfordringer hen over sommeren. Dette i forbindelse med Louis Nielsens konkurrence Årets Brillelook 2012. I sidste indlæg blev jeg bedt om at skrive min yndlingsfarve, som egentlig er blå, men jeg valgte gul fordi jeg synes det er en rigtig fin sommerglad farve. Jeg gættede næsten at det der så ville ske var at jeg ville modtage et par briller i den farve, men der findes mange nuancer af gul så jeg var meget spændt på at se hvad de sendte.

Jeg modtog igår disse fine gule briller med brunt/skilpadde stel. Jeg synes de er virkelig fine, men jeg skal altså lige vænne mig til at have briller på i en så anderledes farve end  jeg plejer. Jeg blev bedt om at lave et outfit som viste min personlige stil og som jeg ville style mine nye gule briller med. Så jeg valgte et rimelig simpelt outfit, sorte jeans og hvid t-shirt, men så for at gøre det lidt specielt, og for at de gule briller ikke skulle være for voldsomme og blikfangsagtige, valgte jeg at tage mine loafers med de vilde nitter på og min gule jakke fra Zara. På den måde var der ikke for meget fokus på at jeg har valgt et par gule briller.

Jeg synes det er et look der fungerer til mange ting. Til hverdag og job, men jeg kunne også sagtens finde på at tage det på til en aften med venner og øl. Så jeg synes egentlig det er fint til både fest og hverdag. Hvis det var fest ville jeg måske sætte håret op og tage et par høje hæle på.

For at modtage min næste udfordring skal jeg skrive hvilken musiker jeg synes har bedst brillestil, og her må jeg indrømme at jeg virkelig har været i tvivl. Jeg endte dog med at vælge Scarlett Johansson, fordi jeg synes hun er smuk og elegant både med og uden briller. Hun er måske mest kendt for sit skuespil, men hun er altså også sanger. Men jeg kunne pludselig slet ikke huske nogle sangere med god brillestil? Eller med briller overhovedet? Kan I ikke nævne nogen, både mænd og kvinder?

Sponsoreret indlæg

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budapest... en lille film