Ugens Etsy tip # 19

Budapest… en lille film

Det er i dag præcis 2 måneder siden jeg var i Budapest med min mor og min lillebror. Så det er måske lidt sent at begynde at vise billeder og film derfra. Men min mor har haft alt liggende på sin computer, og først her til aften tog jeg mig sammen og fik hentet det hele. Jeg har klippet en lille stemningsfilm sammen, traditionen tro, og tænkte bedre sent end aldrig. Der var virkelig smukt. Og det var en rigtig god rejse. Det er ærgerligt at kvaliteten falder så meget når det uploades til youtube, for det er sindssygt flot kvalitet når det filmes. Det må jeg lige arbejde på. Jeg håber I kan lide min lille stemningsfilm og får et indtryk af min rejse. Rigtig god aften.

Photobucket

31 kommentarer

 • Lasse G

  hvem er det der har filmet det? superflot filmet! jeg synes godt nok ikke at du er så pæn, men det jo nok fordi du spiser så meget banankage. måske skulle du flytte på landet så din kat også kan opleve at være en rigtig kat, i stedet for at være buret inde i den lejlighed, -ja jeg siger jo bare min mening! så må du have en god dag sødeskat ikk jaja hejhej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   hahaha Lasse din idiot. Først læste jeg det og så ikke det var dig:) Det ær så græmt filmet Lassen, Og jog tjkal ha djack’o’djonalds!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Jensen

  Hej Line Sofie!
  Jeg kan utrolig godt lide de film som du laver – man bliver helt salig og de rører mig utrolig dybt – endda ofte til tårer!
  Du skal vide, at dit smil er så utrolig smukt, og at det klæder dig rigtig meget! Smil, smil, smil endelig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Bro

  Jeg elsker virkelig dine film, der er en helt speciel stemning over hver af dem. Din blog skiller sig virkelig ud, synes jeg 🙂

  http://anne-bro.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  NU skal jeg til at klikke de utallige filmbidder jeg har sammen – inspirerende! Hvad filmer du med, hvilket program bruger du til at redigere og hvordan gør du med med brug af musikken (må man bruge alt rettighederne til det?).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn film! 🙂

  Har du nogensinde lavet en film om din skønne kat Ono? Hvis ikke, det burde du 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Du rør mig hver eneste gang jeg kigger ind på fin blog!

  Du er så personlig, så umiddelbar, så absolut smuk når du smiler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sabine

  Du smiler! – det varmer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Mira

  Nøøj en dejlig film. Jeg elsker virkelig din blog fordi den er så “menneskelig” i forhold til alle de andre mode blog, som jeg ellers også holder af. Synes bare også det er rart at læse noget man kan sætte sig ind i, hvilket man virkeligt kan med din. Fan fan.
  Knus Sara. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er så dygtig og ægte og smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Super fin film 🙂 fuld af stemning og smukke billeder. Jeg er video Newbie og gad godt lærer, hvordan man klipper to scener oven i hinanden – det ser meget smukt ud

  Keep up the good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Larsen

  Du er så pisse hamrende inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Gud hvor jeg dog nyder dine små film. Tak for dem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super smuk lille film! Den er rigtig flot trods kvaliteten 🙂 Dejligt at se på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig smuk video. Er ret vild med hvordan du til sidst lader to billeder spille oveni hinanden. Det giver sådan en fantastisk, drømmende stemning og en følelse af udlængsel – det får jeg i hvert fald ud af det. Super godt – som altid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk video! (Kunne dog kun se den uden lyd her på arbejdet). Især den sidste del, hvor du kører forbi floden, og man ser dig samtidig. Fantastisk klippet. Videoen minder mig ret meget om “Lost In Translation” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hcor er det en fantastisk smuk film, du er så utrolig dygtig pg kreativ! Jeg skal til USA og bo i et år her efter sommer, og overvejer stærkt at prøve og lave nogen videoer lignende, har du nogen gode fif? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  WOW! Du er bare så kreativ og god til at lave film! Hold da helt op! Du fik mig lige i en rigtig god stemning 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Dalai Lama har engang sagt at vejen til et lykkeligt liv, er at flytte fokus fra at skulle imponere til at inspirere andre, det gør du virkelig.. Din ærlighed her på din blog er virkelig rørende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin, fin video! Det giver noget andet at se videoer, i stedet for kun at se billeder altid. Må vist have anskaffet mig et videokamera, for det er da egentlig ret hyggeligt med små, hjemmelavede videoer. Og så er du god til at klippe dem sammen, så den helt rigtige stemning kommer frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Sørensen

  Dine film er virkelig smukke, man bliver virkelig grebet af stemningen :)!!! Dårlig kvalitet eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Fantastisk film, der kun blev endnu mere fantastisk med smil helt op til øjnene i slutningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er det bare en skøn film 🙂 Elsker at den slutter af med dit store smil 🙂

  http://liseogtine.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prøv at uploade dine film på vimeo.com i stedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   ja det hjælper lidt 🙂 men det er stadig meget kvaliteten falder i forhold til hvad den er på min computer. Jeg skal nok betale mig fra det tænker jeg 🙂 men tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh gud, hvor er du dog bare dygtig! Virkelig en skøn film! Super inspirerende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tusind tak Julie. Det betyder meget for mig du synes det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg nyder simpelthen at se dine film – igen og igen. De er intet mindre end fantastiske. Man kommer sådan helt tæt på, og får følelsen af, at man selv er der…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heeej! Jeg skal til Budapest her i sommerferien, men jeg har aldrig været der før. Jeg skal kun være der i tre dage, men er der noget du bestemt kan anbefale mig at se?
  -Rebecca

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens Etsy tip # 19