Følg Mi Confesión

Årets brillelook 2012

I mandags var jeg til et event på skt. petri i forbindelse med Louis Nielsens konkurrence årets brillelook 2012. I år er det Helena Christensen der er international kampagnemodel og dommer i konkurrencen. Det var mit allerførste event, og jeg var lidt nervøs (okay, jeg var mega nervøs). Jeg vidste jo at jeg skulle møde nogle af de andre bloggere, og det kan altså godt være ret intimiderende. Men folk var utrolig søde og det var nemt at snakke med alle. Jeg havde haft travlt på selve dagen og mit hår blev kastet op i en hurtig rodet knold, så da jeg ankom følte jeg mig både alt for gul, alt for rodet og slet ikke værdig til at møde skønheden over dem alle, Helena Christensen. Og noget af det første jeg gør er da også at spilde min drink på skt. petris fine gulvtæppe. I ved, bare for lige at gøre endnu mere opmærksom på min tilstedeværelse. Sarah Mikaela var vildt sød og hjalp med at skubbe de titusind isterninger lidt til side, så vi igen kunne fokusere på Helena Christensen og ikke mit lille uheld. Jeg har efterfølgende tænkt på at hvis man er nervøs og skal til et event så behøver man jo ikke kaste håret op i rodet knold, tage markante briller på, en rødstribet bluse og en gul jakke – way to keep a low profile. Det kan jeg jo så tænke over til næste gang:)

I kan læse mere om konkurrencen på Louis Nielsens facebookside, men jeg kan fortælle jer at man kan vinde en rejse til Tanzania og få chancen for at vinde en tur til New York til et photoshoot med Helena Christensen. Jeg synes det er virkelig fedt med fokus på brillestil, jeg har ikke selv specielt dårligt syn, og har egentlig kun brug for mine briller på studie for at kunne se tavlen, og om aftenen. På trods af det ejer jeg 5 par briller og elsker at kigge efter nye. Jeg synes det er en fed måde at pynte sig på (jep, jeg har også været igennem brille-med-vinduesglas perioden) og samtidig er det anvendeligt. Jeg var en af dem der blev lidt glad da jeg fandt ud at jeg faktisk skulle bruge rigtige briller for at slippe for min hovedpine.

I kommer til at høre en del mere til årets brillelook 2012 da jeg har sagt ja til at modtage nogle små udfordringer henover sommeren med mulighed for at vinde en rejse til et endnu ukendt land og med et endnu ukendt formål. Det hele er så hemmeligt, og virkelig spændende. Men mere om det en anden gang.

Jeg lavede denne lille film til eventet og tænkte rigtig ‘nu skal jeg gøre noget specielt, de andre tager nok super flotte billeder, så jeg kan jo klippe en lille film sammen og gøre noget lidt anderledes’ – ja hej, flot at de andre som så også deltog både har filmet og taget billeder. Nå men det ændrer jo ikke at jeg også vil vise en lille stemningsfilm fra eventet. Og så kunne jeg egentlig godt tænke mig at høre, bruger I briller? Uh og et vigtigere spørgsmål, kender I nogle fede hjemmesider hvor man kan købe fede briller men med styrke?

Sponsoreret indlæg

33 kommentarer

 • Anne Bro

  Jeg ved ikke under hvilket indlæg jeg skal ligge denne kommentar.
  Jeg er virkelig vild med din header. Det var den der gjorde at jeg startede med at læse med!

  http://anne-bro.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Frank

  Mig og briller? Mit syn er kun gået ned af bakke siden jeg var 10-11 år og idag er jeg næsten blind (ca -6 på begge øjne), hvilket ikke er super fedt i en alder af kun 18 år.
  Men jeg har et par briller og bruger ellers linser, hvis jeg ikke føler for kæmpe colabunde for en dag ;-).
  Regner stærkt med at få en laserbehandling om nogle år, da jeg har fået fortalt af min optiker, at mit syn højst sandsynligt bliver dårligere år for år de næste fire-fem år.
  På det punkt har jeg været super heldig!

  – Nanna Frank 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er selv brillebærer og haft det siden slutningen af 2.G, det hele startede med hovedpine.. årsag: 0 på det ene og -1 på det andet, så det gode øje overkompenserede.
  Jeg er endnu ikke mulvarp, men kan hellere ikke længere smide brillerne hjemme, hvis jeg skal til fest.

  Mht. billige briller, så har jeg ikke set noget der er billigere end netop Louis Nielsen, synes der er flere pæne briller til under 1000kr inkl. glas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Filmen er flot klippet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Sikke en dejlig video! Og sikke en dejlig idé med sådan en kampagne (eller hvad jeg lige skal kalde det.) – Jeg synes at det er en fantastisk idé at vise det at bruge briller som noget spændende og mode-rigtigt! Jeg tror desværre stadig at mange børn lider under hele det dér “Brilleabe” pjat!

  Jeg bruger selv briller, men kun som dig – altså til at læse tavle noter, læse undertekster, læse skilte når jeg kører bil og sådan noget.
  Jeg har kun et par briller – de er fra Fleye! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Marie

  Har lige startet en ny blog.

  tjek den her;

  http://www.blackflavour.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dine film Line Sofie!!
  Og jeg vil SÅ meget hellere se en lille video end de samme 10 billeder på 20 forskellige blogs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja.. Jeg bruger briller. Jeg har brugt briller siden jeg var 6 år (i dag er jeg 18). Jeg havde det fint med det de første mange år, og er egentlig aldrig rigtigt blevet drillet med det. Men da jeg i 6. klasse fik en kæreste, der var lidt for moden og lidt for ond (han truede med ikke at ville være kærester med mig hvis jeg blev ved med at gå med mine briller, fordi at jeg ikke var ligeså lækker som mine veninder så……) stoppede jeg halvt med det. Så jeg gik i 3 år delvist uden briller, og jeg har altså temmeligt dårligt syn. Men da det for nogle år siden, da jeg gik i 9. klasse, blev populært med de der wayfarer-lignende briller med vinduesglas, begyndte jeg at gå med dem (HVOR DUMT ER DET LIGE?!) Heldigvis købte jeg mig hurtigt et par rigtige briller igen.. Jeg bruger dem dog kun i skolen og når jeg skal se TV, selvom at jeg har meget brug for dem hele tiden.. Ville sådan ønske at briller var lidt billigere, så jeg kunne finde et par der klæder (og passer) mig lidt bedre end de her wayfarer-lignende jeg fik i 9. klasse.. Så kan jeg forhåbentlig også komme af med den tvivl der er hos diverse folk om hvor vidt mine briller er med styrke eller ej. (de ligner altså overhovedet ikke de der grimme pop-briller, de er mere firkantede, nå)

  Og se engang, så fik du også lige hele min livshistorie. Ha ha – ups.. 😀

  PS: Jeg har oplevet mange der kommer ellevilde hen til mig “Nanna, jeg skal måske have briller, det er fordi jeg har hovedepine hele tiden” – ja tillykke med det. Jeg vil sgu gerne bytte syn med nogen af jer der gerne vil have “ægte” briller.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophie Heiberg

  Så lige et billede af dig, inde på selvsamme blog, som du referere til – og du ser hamrende godt ud Line Sofie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Vang Ebbehøj

  Hej Line 🙂

  ie glasses er lige noget for dig!!
  Alle stellene koster omkring 500-600 kr. og glassene fås billigt også! Hende der ejer det, laver selv alle stellene – og de er unikke og tidsløse! har selv 2 par derfra.
  http://www.ie-glasses.com/index.php – se evt. her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du altså god! SUPER fin film, og jeg syntes i øvrigt du så skøn ud og som om du absolut hørte til 😉
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Crosseyes.dk har nogle fede briller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin video – meget mere personligt end det andet man ser når folk har været til events med deres blog .
  Og sødt at du er lidt klodset – GO for klodsethed ! Det en charme , siger jeg i hvert fald altid til mig selv når jeg kommer væltende over dørtrinet og taber drinksen i hånden udover det hele foran masser af mennesker 😉
  – Hosbond

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   hahaha ja.. det er man også lidt nødt til at sige til sig selv ikke 😉 Tak for ros!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Line Sofie.

  Hvis du er interesseret i online brilleforretninger, bør du helt sikkert tjekke http://www.monkeyglasses.dk ud.
  Jeg har set, at Lynn fra Daily Style Diary har et par briller derfra. Og Jeg overvejer helt sikkert også selv at købe derinde, da det virker smadder billigt.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna K.

  Hvor er dine film bare så fine! Det giver bare et helt unikt indblik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh sikke en fin lille film! Og ja kan da godt være der er andre som også har lavet film, men dine er altid 100 gange mere stemningsfyldte og fine Line Sofie! Det er i hvertfald min mening:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger ikke briller. Og for første gang, muligvis nogensinde, er det lidt irriterende. Jeg vil også til Tanzania!

  PS: Du’ sød. Mit allerførste event var en fernisering arrangeret af Chanel, og jeg har aldrig følt mig så udenfor i mit liv – på trods af min Chanel-taske! Endte med at drikke mig halvfuld i champagne, og så gik det hele lidt lettere! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   haha ja ikke? det er ikke helt tosset med briller jo 🙂 haha fedt med chanel event, jamen så længe der er alkohol så klarer man den jo nok 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dog en rar video tekst. Det fik mig til at smile stort :-))
  Ingen tvivl – din blog er min absolutte yndlings 🙂

  xxxx,
  Julie.
  http://www.juliehansens.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   TUSIND tak Julie.. det er så stort at få at vide med alle de fantastiske blogs der findes !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg bruger briller – og har endelig lært at være glad for det! Har 3 par, den ene bruger jeg slet ikke, da det var mit første par og derfor er de slet ikke min stil længere, men de to andre skifter jeg mellem… Det ene stel er fra Dior (Og fuck det var DYRT!), og det andet er nogle vintage briller jeg har købt til en 10’er i den lokale genbrug – fik skiftet glasene for 1200 kr 🙂 Er rigtig glad for begge par. Det ene er meget klassiske – firkantede og sorte, og det andet er store, orange/brune og lidt rundere… Det er rart at ha’ noget at skifte mellem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ja jeg bruger briller, har fået de fedeste sorte briller, store og markante – ligesom jeg kan li’ dem 😉
  Men kender desværre ingen hjemmeside… Men fed film!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super hyggeligt at møde dig – håber det bliver til mange flere events i fremtiden, og lidt is på gulvtæppet skal ikke slå os ud ! 🙂
  Din film er så fin! 🙂 Og du var da bare så flot i rød-stribet bluse, gul blazer og markante briller! Man skal aldrig sætte et lys under en skæppe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Du er sød. Og ja, det er bestemt ikke sidste gang vi ses! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin lille film 🙂
  Kan rigtigt godt lide de hurtige klip.. prøver mig selv frem med at lave film, så det er fedt at få lidt inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  nej, jeg bruger ikke briller endnu, men det er jeg da også den eneste, der ikke gør i min familie, så jeg ved, at engang i fremtiden kommer jeg til at skulle bruge briller… jeg ved ikke, om jeg synes, det er trist eller ok. briller er jo cool, men er de også det på mig? det vil tiden vel vise…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   briller er cool på alle Pernille. Man skal bare finde de rette 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg Mi Confesión