Budapest by night

Instagram # 6

Eller det er måske lidt forkert at sige uge på instagram. Det er jo faktisk et par uger siden nu. Og jeg ved min blogging er sløv, men jeg behøver jo ikke undskylde for at have en masse andre ting lige nu som fylder mere. Bloggen er ikke glemt men ligger ikke som 1. prioritet lige for tiden. Jeg ved det kommer tilbage igen en dag. Så indtil da håber jeg I hænger ved selvom det ikke er så mange indlæg om ugen som det plejer.

Photobucket

Jeg var en uge i Budapest. Hvor jeg solbadede, var til tandlæge og fik taget det vildeste røntgenbillede, så smukke steder og købte sommerens bikini. (der kommer en video i løbet af weekenden fra Budapest)

Photobucket

1. maj – Gina <3

Photobucket

Så har jeg herhjemme været i byen med venner, spist tømmermændsmad i tømmermændstøj. Jeg har spist lækker sushi og været i biografen og hygget.

Følg mig endelig på instagram – Linesofiegyldholm.

6 kommentarer

 • Louise

  Jeg er meget interesseret i at vide, hvor bikinien er fra? 🙂 På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin collage du har fået sat sammen. Jeg vil MEGET gerne spørge om det samme, omkring hvilket program du bruger til at lave den slags collager? Jeg bruger selv tit instragram, men har dog ikke været så kreativ som dig – pis.

  Kig gerne forbi min blog, den og dog kun et par måneder gammel, og søger stadig inspiration. 🙂 Mén man må jo starte et sted.

  Vh. Lærke Folden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Fine billeder!
  Et musik-indlæg, ville skabe glæde.
  Det er altid så inspirerende, med ny musik og jeg er gået død i mit eget for tiden.
  Fortsat god weekend!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilket program/app laver du de fine collager i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Ej en sød bikini! Hvor er den fra, mon man kan få den her hjemme? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh… Dig og Gina er bare sødest i verden sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budapest by night