Instagram # 6

I was here

Denne her film er meget personlig for mig. Den rummer de følelser jeg har haft det sidste år. De følelser jeg har nu, vrede, frustration, glæde, savn, svigt, ligegyldighed, frygt, sorg, angst, ensomhed, glæde og lykke. Faktisk er det sådan det er at være mig for tiden. Det er lidt som om mit hovede er et stort kaos. Alle de små kasser er væltet og jeg har svært ved at stable dem igen. Når jeg laver film så kommer jeg virkelig i kontakt med mine følelser. Jeg er normalt ikke Beyonce fan men denne sang har ramt noget i mig. Jeg har været meget i tvivl om hvorvidt filmen skulle vises. Den er meget personlig og har billeder og klip som er meget private. Men det er jo netop det jeg bruger min blog til. At vise og dele de ting der fylder utroligt meget i mit hjerte. Det er min dagbog. Denne her film er hverken æstetisk eller kunstnerisk et mesterværk, det er jeg klar over, og det er bestemt heller ikke meningen med den. Men den betyder virkelig meget for mig. For mig er det at lave film som jeg tænker det må være for folk der skriver sange, digte, bøger eller danser. Eller hvad det måtte være. Det er meget stort for mig. Jeg elsker at skabe noget visuelt og følelsesmæssigt ud fra de følelser jeg rummer indeni som egentlig ikke har billeder. Tanker og følelser der kun er inde i mig, at få dem ud og blive til en visuel oplevelse der kan ramme noget. Selvfølgelig er det mest personligt og rammende for mig, jeg er jo den der oplever det. Men jeg tror på at jeg kan ramme nogle følelser i andre som kan genkendes. Og når jeg før har lavet film og folk har ytret de har grinet eller grædt så påvirker det mig enormt meget. At jeg kan ramme jer i hjertet ligegyldigt hvilken følelse I så rammes af. Det er meget stort for mig. Der er sikkert mange der vil finde det latterligt og overdramatisk og det er helt okay. Vi har alle vores måder at håndtere meget store følelser på. At lave film er min. Jeg er glad for de minder jeg får skabt når jeg skaber en film, og jeg ser tit tilbage på dem når jeg frygter at de følelser jeg havde på det tidspunkt ikke var ægte, eller jeg er bange for at glemme dem.

Det her er en del af mig jeg udgiver. Og denne her film er den ultimativt mest personlige film jeg nogensinde har vist jer. Jeg føler det næsten som om I kommer ind under huden på mig og det er utrolig grænseoverskridende og skræmmende. Samtidig er jeg så beæret over at have dette forum hvor jeg kan dele sådan noget her med jer og I har altid været sindssygt støttende. Og det virker meget oprigtigt. Det er jeg jer uendeligt taknemmelig for. Og jeg mener det af hele mit følsomme hjerte. Jeg har både grinet, grædt og fundet trøst i jeres kommentarer. Så det er virkelig et oprigtigt tak for jeres kommentarer gennem årene. Nu håber jeg I vil tage godt imod min film. Den er en stor del af mig og mit indre kaos som jeg oplever det for tiden.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

143 kommentarer

 • Tine

  Dette er min yndlingsvideo jeg nogensinde har set på youtube, og siden jeg så den første gang, har jeg ofte vendt tilbage til den og set den igen og igen. Den er så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ja, man sidder helt med tårer i øjene og en klump i halsen. Hold da op hvor er det en stærk film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Wauw, hvorfor har jeg det lige nu, som om jeg selv går igennem netop det, som du går igennem? Det var virkelig en rørende film, og det er stort, at du tør dele sådan noget med dine læsere – det findes der ikke mange andre, der tør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Du er så utrolig god til, at vise følelser uden ord, bare ved hjælp af nogle billeder og nogle små optagelser. Det gør helt ondt i hjertet, at se et andet menneske føle sådan. Du er så utrolig nem, at ‘holde af’ hvis man kan holde af en, man egentlig ikke kender og udelukkende kun kan bedømme ud fra tekst og billeder. Det er måske også derfor, at det gør ekstra ondt. Jeg håber du kommer igennem dette, med oprejst pande og har fået noget ekstra ‘bagage’ med, på godt og ondt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna.

  Hold da op! Jeg er helt tom for ord. Sidder bare med en stikken i hjertet, men på samtid også en lille glæde. En stikken, fordi det gør mig ondt at du har det sådan men også en lille glæde, fordi jeg nu ved, at jeg ikke er den eneste der har det sådan en gang i mellem.

  Desuden bekræfter den bare alle de idéer man har om, at barndommen var så meget nemmere. Gud hvor jeg savner den, nogle gange kommer man helt til at fortryde at man voksede op så hurtigt.

  Kæmpe respekt for at du har lagt denne film ud, man kan virkelig se at det er noget helt personligt. Sangen er helt perfekt til dette.

  / Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg bliver nødt til at fortælle dig, at du virker som et af de mest oprigtige og ægte mennesker, man kan støde på. Det er fantastisk, at du deler dit liv, din smerte og forhåbentligt snart din glæde, på din blog.
  Da jeg startede med at læse blogs, var det din blog jeg læste først, med indslaget om at du og din kæreste gik fra hinanden, og jeg græd og græd og viste det til min søster, som så græd. Både fordi det var trist og man kunne føle helt ind i din sjæl hvor ondt det gjorde, men også fordi det var fantastisk, at “møde” nogen så ægte.
  Vi føler alle at vi kan relatere til dig, og din video er så smuk.
  – Lige lidt indskudt, så er det skønt at se dig smile også, og hvor klæder det dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kære du!

  Hvor er det en rørende og smuk film, du har skabt. Jeg så dit indlæg en sen aften kl. 23.30, og jeg kom først i seng kl. 2.00, fordi jeg blev så fanget af din blog, din personlighed, og det, at du virker så ægte. Man kan sætte sig ind i alt det, du skriver. Jeg har snart set filmen 20 gange, og jeg tuder hver gang. Jeg husker tilbage på min tid, da min kæreste gik fra mig, og tænker dernæst meget på dig! Det er en frygtelig tid, og jeg kan sætte mig ind i, hvordan du har det. Jeg håber, du snart får det bedre. Jeg føler, jeg kender dig, og har allermest lyst til at give dig verdens største krammer, og fortælle dig, at det hele nok skal gå. Jeg er meget inspireret af dig og din skønhed – både indvendigt og udvendigt! Og forstår ikke, hvorfor man skulle gå fra sådan en smuk skabning som dig… Jeg sender mange tanker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sikke dog en helt fantastisk smuk film, som rørte mig helt ind hvor det kan mærkes. Wow.
  Virkelig beundringsværdigt og modigt at du lægger den ud. Du er så sej!
  Da jeg selv gennemgik et lignende brud med min ekskæreste for nogle år siden, ville det have betydet meget for mig, at vide at andre havde det lidt ligesom mig, for jeg følte jeg var den eneste i verden som forstod min smerte. Tror mange kan bruge dine ærlige indlæg i sådanne situationer. Jeg er generelt stor beundrer af din personlige blog og du inspirerer mig til måske at åbne lidt op for følelserne og vise verden, at mennesker = følelser og det er sgu okay at være menneskelig.
  Tak,
  KH Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Line Sofie.
  Det er virkelig en utrolig smuk video, du har lavet. Jeg følger din blog i smug, og har gjort det længe. Du er så inspirerende, og dejligt – it’s not just about fashion. Du er ægte, og det er skønt. Jeg har selv lavet en blog, hvor jeg forsøger at være hudløst ærlig selv om det gør ondt. annewinther.wordpress.com
  Kysser og tanker her fra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Du er så ægte… og inspirerende. Filmen siger alt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Simpelthen noget af det smukkeste jeg længe har set, tårerne triller bare.. uf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har lige set din film og sidder med en klump i halsen, tåre i øjnene og et smil på læben. Din film er smuk, ægte og vækkede nogle følelser i mig.
  Jeg har dyb respekt for dig, og at du deler så meget med os læsere.
  Du sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sidder selv lidt i en hård situation pt. og din film har fået mig til at spekulerer så voldsomt på livet, på folk omkring mig og på hvad der er bedst for mig.

  Jeg har selv haft en kæreste gennem fem år, og de år sætter så dybe spor inden i en, man føler sig som revet op af jorden, hvis alt det bare stopper. Min kæreste/forlovede og jeg drifter langsomt fra hinanden og jeg bliver nød til at handle nu har jeg indset, for at vi kan overleve det, komme videre, nå målet sammen, og ikke fra hinanden.
  Din film har gjort et mega stort indtryk, og jeg har gået og haft en knude i maven i to dage nu, og faktisk set din film en del gange, og sagt til mig selv hvor pisse unfair livet kan være og at man må handle, skabe og lade sit forhold få luft så det kan ånde.
  Min kæreste og jeg bor også sammen i en ejerlejlighed, og alle papirer står i mit navn, for jeg er bare normalt en person som ikke skal have det der ”hvad nu hvis” i mit liv, hvis han går fra mig, er lejligheden min (jeg har så også selv betalt for den) og jeg kan føle mig sikker på at mit liv ikke er i ruiner.. Selvom det nok alligevel ville være det!

  Min kæreste/forlovede og jeg har ikke haft det godt det sidste halve år her, måske er det bare fordi der er noget vi skal igennem og vænne os til, alt det med at bo ude sammen er jo nyt for os. Men jeg har spekuleret meget og været bund ulykkelig da jeg så din film…

  Det var en voldsom eye opener… Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha Bach

  Jeg sidder med tårer i øjnene, kan ikke sige andet end … kuldegysning fra start!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hold op, hvor var det en meget rørende film, sidder helt målløs tilbage..
  Og ved godt at det er uforskammet, men er nødt til at spørge – hvad er der sket, hvad har du oplevet?
  Er ‘ny’ læser på din blog, så har ingen idé om hvad den her film, sådan .. handler om.
  Men god det var den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   det er en lang historie. Synes du skal klikke dig lidt tilbage på bloggen, det er nemmest.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine E

  HOLD NU OP, hvor er det altså bare en fan-fucking-tastisk film. Sidder her med gåsehud…. WOW!
  Varme tanker og ønske om en lys fremtid herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Intet mindre end fantatisk er både du og filmen!
  Utroligt at man kan føle at man kender en så godt udfra en blog. Du gør det sindsygt godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Puh ha søde Line. Den rørte mig virkelig dybt.. Græder og græder..
  Sender dig et kæmpe knus, og håber at vi begge snart får lidt mere lykke ind i livet.. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lyst til at fortælle en masse om hvor fantastisk den her film er, hvor pisse dygtig og inspirerende DU er, og ikke mindst hvor meget jeg håber du får en masse knus og kærlighed af dine nærmeste.
  Det er bare som om ord er overflødige, og ligegyldige efter en så gribende film, som netop er fyldt med følelser, de følelser af den der helt uhåndgribelig slags som man til tider ikke selv forstår. Til trods for at det er i ens eget hovede det rumstere rundt (!?)

  I går skrev jeg et indlæg om dig, og din blog efter du igen bevægede mig med dine film. Jeg har virkelig stor respekt for dig, din åbenlyse kreativitet og dit mod!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig smuk film du har fået lavet dig.

  Smerte er lige så smukt som glæde, de går altid hånd i hånd. Jeg blogger selv meget personligt, og jeg syntes det er en smuk måde at få luft på, at komme op til overfladen, ikke at drukne i ens følelser.. For det er der mange som går og gør.

  Man har friheden til at ytre sig, og den skal vi bruge. Det er spændende at følge din blog, syntes lige at jeg kommer til at stalke den lidt mere. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Utrolig gribende film! Billederne fortæller så meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En stor kado til, at du har modet til at dele en film, hvor du viser din sårbarhed så meget. Jeg blev virkelig rørt – filmen er så smuk og jeg føler virkelig med dig! Alle gode tanker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har en evne til at være så hudløst ærlig, og jeg er ikke sikker på jeg forstår hvordan du gør det. For du gør du på sådan en elegant og dybtfølt måde. Hver gang jeg ser en af dine videoer, ville jeg ønske jeg selv kunne optage med mit kamera, for de er så smukke og du er så dygtig.

  Jeg håber du finder din vej ud af virvaret.

  Kh Kira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha har lidt af en klump i halsen lige nu og store våde øjne!
  Den gik lige i hjertet- du er virkelig dygtig! 🙂
  Håber du snart får styr på dit kaos, kender det alt for godt 🙂

  //

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • life

  De smukkeste mennesker, er dem som tør åbne op, og vise følelser.
  Det er mennesker som dig.
  Du skal bare lige vide hvor mange hundrede mennesker der findes, som har kæmpe respekt for dig. Du skal være stolt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  SÅ smuk! Jeg ved, du bliver helt ind til benet-lykkelig igen, det skal du altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ønsker virkelig det bedste for dig – af hele mit hjerte! Også selvom jeg slet ikke kender dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ann

  Du formaar at skabe utrolig empati og naervaer i din tekst(..og film), hvilket jeg tror er en stor grund til at du har saa mange laesere.. det er en saa fantastisk egenskab at vaere i besiddelse af! Og saa fremstaar du saa menneskelig, sympatisk og aegte. Jeg oensker dig al glaede og lykke for fremtiden, og lige saa langt nede som du er/har vaeret, lige HOEJT skal du nok ogsaa komme op 🙂 Disse faser er dem der goer os til dem vi er. Det ved du jo. Sending love!

  PS – Bliv ved med at dele dine foelelser og oplevelser med os i form af tekst/film/whatever, vi er mange der er saa glade for det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej men den er simpelthen helt fantastisk den film. Den er så rørende og tuder hver gang jeg ser den, men den er virkelig fantastisk lavet og simpelthen så sigende. Det er helt vildt at du tør dele så meget ud af dit privatliv, men det er virkelig inspirerende for mig og mange andre samtidig og jeg beundrer dig helt vildt. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Larsen

  Her sidder jeg tilbage med hjertebanken, tåre i øjnene og med gåsehud. Fantastisk film Line Sofie. Du er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  If you’re going through hell, keep going. ~Winston Churchill

  Tror ikke det kan siges bedre! Selvom alt føles forfærdeligt går det over, det vil det virkelig! Jeg ved at du kan klare det, mennesket er i stand til de mest forunderlige ting! KEEP GOING.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] to indlæg/film ramte mig så dybt at jeg tudede til den ene, og grinede til den anden – Link1 og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  HEJ LINE! PLEASE PLEASE PLEASE SVAR (eller andre der muligvis ved det)

  efter at ha’ set din fantastisk video, fandt jeg en af dine andre videoer ”shoes” – men hvad er mærket på nummer 2 sko i denne video??:
  http://www.youtube.com/watch?v=BNkDt9sUpSM&feature=channel&list=UL

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • X

  Du er, som jeg gerne vil være. Jeg kan ikke helt beskrive det. Det er bizart – men dig som menneske er en stor inspirationskilde til mig. Faktisk. Og din melankoli er smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg sidder og håber at du er klar over at du kan ALT i verden, og det kan ingen tage fra dig. Hvis man tør være ulykkelig og føle netop dét HELT ind i knoglerne, så er du også klar til at føle ægte lykke når den kommer til dig. Og smukke Line, den kommer! Tro mig, når jeg siger – en dag vil du føle det er det hele værd – hver evig eneste tåre, og en dag vil vide at du kun er blevet lykkeligere fordi du har været igennem alt det du går igennem nu. Uanset hvad og hvordan det her ender, så bliver det det bedste der nogensinde er sket for dig – det lover jeg 🙂 Mange kys til en virkelig smuk og ærlig film!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   wow Caroline. TAK for den kommentar! hvor er du sød. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw….. Din film er så rørende at den fik mig til at stor tude i flere minutter efter. Man kan virkelig mærke din følelser og tanker i den. Jeg føler virkelig jeg kan mærke hvordan du har det og jeg ønsker dig ikke andet end held og lykke fremover, det er når vi har det sværest at vi finde ud af hvor stærke vi egentlige er – du skal nok komme ud på den anden side som en stærkere kvinde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Av mit hjerte. Jeg sidder og stortuder og har så ondt i hjertet – jeg har grædt de sidste seks dage fordi jeg er så nervøs for, at min kæreste slår op med mig senere i dag. Den her video beskriver så fint hvordan jeg har det, for mit liv har været perfekt, men jeg kan ikke andet end at græde og ligge søvnløs de her dage for jeg er så bange.
  Jeg har så ondt af dig og min største frygt er, at opleve alt det du har gået, og stadig går, i gennem. Men du virker til at have en så stærk personlighed, at du med sikkerhed får det fantastisk igen <3 det håber jeg virkelig for dig. Du er så inspirerende og guddommelig smuk, det er helt vildt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  dem som kender dig er heldige.
  virkelig meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk video! Den går lige i hjertet, jeg har selv været udsat for nogle ting der både har været barske og fantastiske. Så det gik ind og rørte mig i filmen.

  Bliv ved med at tro på dig selv! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Cecilie

  Line, du har formået at sætte ord, hvordan jeg har det, uden at bruge ord!
  – sikke en fantastisk æstetisk og rørende oplevelse det var at se din film. Tårerne trillede bare ned, mens jeg så den film.

  Uden at kende dig, tænker jeg at du lader til at være helt igennem fantastisk og følsomt menneske, og hvor er det bare FLOT af dig, at du tør lægge det ud på internettet – det skal du virkelig have masser af ros og klap på skulderen for.
  Og jeg synes det er dejligt at vide, at man ikke er den eneste der render rundt med et kæmpe kaos inde i hovedet.

  Har svært ved at finde ord, så det må blive et godt gammeldags: Op med hovedet ven, og keep up the good work! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Puha. Ligesom alle andre læsere herinde rammer den her video mig virkelig dybt. Jeg ville gøre så meget for at række mine arme ind i skærmen og give dig et kram. Du deler så utrolig meget af dig selv, og jeg er sikker på at det at du har modet til at gøre det hjælper virkelig mange mennesker på deres vej.
  Du er sådan et smukt menneske, både indeni og udenpå. Det er jo egentlig noget lidt mærkeligt at sige når jeg ikke kender dig, men det skal du bare vide. Det er jeg 100% sikker på at jeg ikke er den eneste der vil sige.
  Dette er en fantastisk video, som du godt kan tage og være stolt af. Som en anden læser skriver det er sådan en slags film som gør ondt på den gode måde.
  Tusinde tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tak for filmen

  Jeg tror, at du vil blive glad for den om noget tid, så du kan se tilbage hvordan denne proces var, og hvor langt man kan komme på kort tid heldigvis..

  Jeg tror på dig Line!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  You blow me away.
  Har siddet de sidste 20 minutter og stirret på skærmen, læst kommentarene igennem, uden at vide hvad jeg skulle skrive. Men jeg kunne ikke lade være med at skrive noget – for denne video har ramt noget virkelig, virkelig dybt i mig.. Sidder stadig med en klump i halsen, og kæmper lidt for at holde tårerne tilbage.

  Selvom jeg ikke kender dig, føler jeg mig alligevel en smule stolt. Stolt af, at du besidder den styrke det kræver, at udgive sådan en video. Man føler virkelig med dig; alt fra uovervindelig lykke til den mest hjerteskærende smerte. Man får lyst til at smile med dig, lyst til at græde med dig. Det er virkelig en fantastisk film, SÅ smuk!

  Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg skal få sagt hvad jeg gerne vil sige, men jeg håber, at du alligevel kan fornemme hvad jeg mener.

  Af hjertet tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så snart jeg trykkede “play” tænkte jeg “Godt jeg har ikke har taget make-up på endnu”. Og ganske rigtigt, som alle dine andre film ramte den mig!

  Og den ramte mig fordi den viser alle de følelser som vi alle sammen har været igennem og vil komme igennem, fordi den er et æstetisk og kunstnerisk mesterværk!

  Tak fordi du delte den Line Sofie – Jeg ønsker dig alt held og lykke i fremtiden! Jeg ved ikke om du stadig er i tvivl om hvorvidt Kinesisk er det rigtige studie for dig, men hvis du gør, så skal du nok blive til noget rigtig rigtig stort – Hvad end du kommer til at arbejde med film eller følelser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det vildt. Ikke engang Titanic har gået mig til at græde så meget som nu. Du er virkelig smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sofie

  Fuck hvor jeg flæber ligenu, det er virkelig længe siden jeg har grædt sådan.. Du ramte virkelig noget i mig… Wow. Fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er BESTEMT et æstetisk, kunstnerisk og følelsesmæssigt mesterværk. Hold kæft, hvor er det en flot film, du har fået lavet dig – og hvor har jeg mange tårer i øjnene. Jeg kender til alt i filmen, og jeg kan relatere det hele til en periode i mit liv. Jeg håber for guds skyld, at du kommer stærkere ud af sorgen og hvad der til høre.

  Du er et smukt menneske med en smuk sjæl, Line.
  Pas på dig selv. Gode mennesker får alt godt igen. Bare vent at se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Kære Line Sofie.

  Min aller første kæreste skrev et brev til mig, da vi gik fra hinanden, og i det brev nævnte han at han ikke mente, at vi skulle ødelægge hinandens liv og så sætningen:

  ”It ain’t about how low you can fall, but how low you can fall and keep movin’”

  Jeg aner ikke hvor citatet er fra eller i hvilken sammenhæng det er kommet frem. Jeg ved bare, at selvom jeg ikke taler med ham mere, hver gang jeg er ked af det, og det skær i mit hjerte. Så tænker jeg på ham, og på det brev og den sætning.

  For det handler ikke om, hvor dybt du kan falde, men hvor dybt du kan falde og stadig holde dig i bevægelse – for så kan det godt være du ikke kommer op foreløbig, men du sidder ikke fast! Jeg håber du kan bruge det ligesom jeg har gjort.

  Du er skøn.

  Kh. Amanda.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Smukt! Intet mindre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Sender masser af kærlighed og tanker til dig! Held og lykke fremover, du skal nok komme godt videre, det viser du allerede når du er klar til at dele SÅ meget med en masse mennesker, som du slet ikke kender, modigt! Tager virkelig hatten af for dig! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Meget rørende film! Du viser noget af det der mange mange bliver fortiet i dagligdagen, det er smukt. Tak fordi du tør..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Du for vild Line Sofie! Meget unik pige, med et meget stort talent. Om du skriver det, filmer det eller siger det… Det går lige i hjertet! Hver gang…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Line

  Du er mega lækker, og meget smukkere, når du smiler! 🙂

  Husk det, og husk aldrig at lade andre ødelægge noget for dig. Tit kan man få nogle ordentlige rap over fingrene, men i sidste ende, når der er gået nok tid, kan man tænke tilbage på det, der gjorde en ked af det, uden at græde. Man skal se alting man oplever, som noget, der har gjort en rigere end man var i forvejen.

  Du skal bare huske du er lækker, altså! Smuk, og du har så meget i dig, mere for hver dag, der går 🙂

  Skriv dine sår i sand, og dine glæder i sten. Lyder kliche, men det giver mening. Har selv oplevet noget af det, som du har. Livet kan være hårdt, men det kan også være fantastisk. Hvis man ved, hvordan det føles, at blive slået fuldstændig ud, er der heller ikke så meget, som kan overraske en senere hen… Sådan er det jo.
  Man skal bare huske, at være glad 🙂 Det er sgu det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke skrive noget, der ikke er blevet skrevet før; det er en smuk film, du er smuk – indeni og udenpå. Filmen rørte mig, og sidder tilbage her og har på en eller anden måde påtaget mig en brøkdel af de følelser du viser i videoen. Det er som man siger: “Delt sorg er halv sorg, delt glæde er dobbelt glæde”. Jeg håber din sorg bliver delt i mange tusind stykker ved at du har delt den her video med os – jeg kan mærke, at vi alle gladeligt påtager os lidt af den, for at hjælpe dig på vej.

  Når man er som du, så kan det ikke andet end “ende godt”. Du har karma på din side, det er jeg sikker på.

  Varme knus fra Jylland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Det smukkeste jeg har set i lang tid. Helt enkelt og ægte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er så utroligt mange ting jeg har lyst til at skrive til det her . Men der er kun meget få ord . Line . Du er og vil altid være fantastisk – og en eller anden dag vil der sidde en mand og føle sig meget dum over nogle sinde at have gjort dig andet end lykkelig . Vær stærk .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puh ha jeg synes den var hård at se. Græd næsten hele filmen igennem. Bliver altid utrolig påvirket emotionelt af at se sådan nogle film. Men den var smuk! Og dejligt du vil dele den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hårene der rejser sig på mine armen og kuldegysningerne der pendulerer gennem min krop. Virkeligt smukt. Virkeligt skrøbeligt. På en og samme tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Tak for din video, den betyder mere end du aner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Puha… 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisa

  Hvor er du bare sød og ægte. Det rammer lige i hjertet, får lyst til at give dig et stort kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Sender al min kærlighed og en masse kram i din retning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iih altså en sød film!
  Har læst mere fra din blog, og du er simpelthen så smuk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Av. En tung tænkevideo der efterlod mig med glasøjne og uendelighedsblik. Man kan mærke følelserne ud gennem skærmen.
  Stærkt og smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det gjorde lidt ondt at se den.
  men på den gode måde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Sofie.
  Det ER noget af det smukkeste. Sangen, filmen og alle følelserne.
  Stor respekt herfra. Du er min største inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej for fanden Line-Sofie, hvor er det smukt, ikke et ord kan beskrive det bedre. Jeg græd hele vejen igennem, specielt da det minder om min egen historie! Du kommer igennem det, det ved jeg!

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg skriver næsten aldrig kommentarer til indlæg på blogge, men når jeg gør er det på din, fordi jeg synes dine indlæg er så ægte og originale og dejlige. Helt seriøst Line, bliv ved med det du gør, jeg ELSKER at læse med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg plejer normalt ikke at se dine film. Jeg ved ikke helt hvorfor…
  Jeg læste de første to sætninger i dette indlæg og blev enig med mig selv om, at jeg ville se filmen. Jeg har aldrig før hørt sangen, men den er gået lige i hjertet på mig! Jeg smiler, når der er klip hvor du er glad og smiler, og får våde øjne og stikken i hjertet, når der er klip hvor du græder og er ked af det. Jeg føler lidt, at jeg har en eller anen connection med dig… Jeg er lige nu på udveksling…i Frankrig…i 10 måneder. Jeg har ca. 2 måneder tilbage. Jeg kan genkende mange af de følelser du har i forbindelse med Kina. Jeg elsker dine hudløst ærlige indlæg og nu denne film – de går lige i hjertet! Faktisk så meget, at jeg græd mig selv i søvn i går… Nu har jeg set filmen igen, og jeg tror ikke at det er sidste gang. Jeg beundre dit mod for at udgive noget så personligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • n

  Jeg blev så rørt da jeg så din video. No more to say.

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvilken fantastisk film! Den er så smuk og ægte, og ligesom alle andre skriver, så rammer den noget inde i en. Du har et kæmpe stort talent, og alle dine film er bare så fantastiske. Jeg har aldrig gået igennem det du går igennem, men jeg sender dig al min kærlighed og alle de bedste tanker. Du virker som et helt fantastisk menneske, med en helt fantastisk evne til at elske folk. De største kram fra en meget rørt læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er sådan en fin video. Det er flot og stort at du deler klip hvor du er så “åben” og er ked. Man kan virkelig mærke at der er mange følelser i den video.

  xx Seph

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha. Den rammer mig hårdt, din video. Det er meget lang tid siden, min ekskæreste og jeg gik fra hinanden, og selvom det er blevet bedre, så er det langt fra godt. Det gør mig på én gang glad og trist, at der er en (mange, hvis man kigger på kommentarerne), der har det på samme måde som mig. De gør det okay at græde, okay at være ked.

  Jeg håber ikke, du skal bruge lige så lang tid som mig på at hele din knuste hjerte. Det er et helvede at komme igennem, virkelig. Jeg kan ikke engang love dig, at det går over, for jeg har bare måtte lære at leve med mit – men jeg kan love, at det i det mindste bliver bedre.

  Tak fordi du deler – både de sjove og ikke så sjove ting. Du er en fantastisk pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det modigt af dig, at lægge sådan en film ud, hvor du er så sårbar og åben og ærlig. Det er en virkelig smuk film. Kan virkelig genkende de følelser du viser i filmen og beskriver i dit indlæg, med at alt i ens hovedet er kaos. Du virker som en fantastisk person. Tak for en god og ærlig blog. Du skal nok komme ovenpå igen, du er så stærk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg spejler lidt mig selv i dig. Jeg elsker dybt – som dig. Og det indebærer også, at man sommetider falder hårdt.
  Jeg føler mig en smule skræmt lige nu. Jeg føler, at jeg kender dig og har et medmenneskeligt ansvar overfor dig. Du har brug for kram og trøstende ord. Lyttende ører og skuldre at græde ud ved.
  Jeg har ondt i maven og hjertet på vegne af din hjertesorg, og jeg ville ønske at alle dine læsere kunne give dig noget tilbage, for alt det du giver os. Jeg vil starte med at ringe til min kæreste og sige han skal skynde sig hjem under dynen til mig. Tusind tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det smukt og fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Eij! Hader Tysklands paranoide ophavsrettighedsregler! Kan så ikke se filmen, fordi musikken åbenbart ikke er godkendt af et eller andet program eller hvad ved jeg. Nå. Men det kan du jo ikke rigtig gøre for 🙂 Må vente til jeg kommer til DK.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow… den er smuk lavet, og smuk sang!! du er virklig dygtig til at klippe, og der ser sku lidt prof ud :b har selv lige siddet og arbejdet med at lave en film til min pleje mor, med sådan noget rigtig kamera og klippe udstyr, og fuck hvor tager det lang tid, tænker du også har brugt lang tid, for det er virklig smukt..
  jeg måtte lige stoppe et par gange, fordi mine øjne blev fyldt med tårer. den bringer mange føelser op, føelser som jeg slet ikke har, men er bange for at få, især svigt, og ensomhed frygter jeg.
  lige nu har jeg en kæreste jeg har været sammen med i 3 1/2 år, og jeg er såå bange for at opleve det du har været igennem. for vi har det fantastisk godt sammen.. men det kan jo så hurtig gå den anden vej..
  selvom jeg aldrig kommentere så læser jeg altid dine indlæg, jeg elsker det er SÅ personligt for det er der virklig ikke mange der tør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  wow. gang på gang, når jeg ser dine film, formår du virkelig at bringe en tåre frem i mine øjne. Sindssyg smuk film Line-Sofie. Tak fordi du ville dele den med os! Håber alt det bedste for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Det gør nærmest helt ondt indeni på mig. Sidder med tårer i øjnene og tænker på hvordan du så har det… Du er den sejeste, smukkeste og stærkeste og jeg ønsker dig alt godt i hele verden. Mange tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • misse

  du går lige i mit hjerte – tak fordi du deler, tak fordi du minder mig om alle de små ting jeg glemmer at værdsætte. det er enormt stort af dig.

  jeg har så meget respekt for dig – du når langt – jeg tror på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og nåh ja:

  I cried my eyes out!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Line,

  Jeg kender dig ikke, overhovedet. Jeg har kun fulgt med herinde i fire måneder cirka. Men du deler så meget af dig selv, så man kan ikke andet end at føle med dig.

  Jeg ved der på det sidste, har været et par negative kommentarer – at du ikke blogger nok, at dine indlæg er kedelige. Men jeg synes du skal tage den tid du har brug for – sådan tænker jeg selv for tiden. Et indlæg hver 14. dag, er bedre end ingen indlæg.
  Hvis man brokker sig for meget, er man ynkelig, hvis man ikke skriver, er man kedelig.
  Men hvad vil folk have? Den fulde historie? Eller ingenting?
  Det her er din dagbog, brug den som du vil.

  Jeg synes stadig bloggen (og du) er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Virkelig smuk film. Især 0:30, wow. Ønsker dig alt det bedste <3
  Tak fordi du deler med os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Wow – du har et helt særligt talent.
  Der skal altså en del til for at give mig tårer i øjnene en tilfældig søndag formiddag..
  Du skal sgu nok blive til noget stort en dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Du skriver selv, at denne her film ikke er noget mesterværk, men det kan jeg simpelthen ikke give dig ret i. For set med min optik er det virkelig. Det er noget af det smukkeste jeg længe har set. Den viser så mange følelser, som de fleste på en eller anden måde kan relater til. Selvom jeg ikke kender dig, så føler jeg på en eller anden måde at jeg gør. Er virkelig glad for du valgte at dele denne med os,den har rørt mig dybt.
  En masse kram og kærlighed til dig søde Line Sofie du fortjener det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  jeg mangler ord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Virkelig smuk film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  noooo, jeg kan ikke se filmen i Tyskland 🙁 . Tror det må være musikken eller sådan noget. Øv øv øv.
  Hvordan/hvornår startede du egentlig med at lave film? Hvad startede din interesse? Og har du bare gjort det på egen hånd altid? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg tror du har rykket på noget inde i mig, som ellers sagde, at græde, det var jeg selv for stor til. Men det er jeg ikke længere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Har egentlig ikke en så stor kommentar til denne video, udover at det er en super god video, og at jeg synes du virker som en helt fantastisk person, og du har det sødeste smil, jeg nogensinde har set! wow 🙂 Bare lige en hurtig kommentar fra hjertet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Du er sådan et smukt og beundringsværdigt menneske!

  Din video siger så meget, og jeg sidder tilbage med så mange ord og følelser.
  Det er så overvældende hvordan du kan bringe så mange følelser frem, selvom jeg ikke kender dig!

  TAK, fordi du deler så meget af dig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op. Den går direkte i hjertet, virkelig! Den film er så skrøbelig, så inderlig – så ægte. Jeg vil gå så langt som at sige, at jeg aldrig har set noget så ægte før. At du tør vise dine følelser, tanker på den måde – wow, det er kun meget få, der har nosser nok til det! Har kæmpe respekt for dig!

  Jeg har et lille citat til dig, som jeg håber vil få dig i bedre humør, når du føler dig nede – “Everyone wants happiness, nobody wants pain. But you can’t make a rainbow without a little rain”.

  Det kan godt være, at vi (dine læsere) ikke kender dig personligt, men vi føler vist alle sammen på en måde, at vi har et eller andet specielt bånd til dig, fordi du er så ægte, så ærlig og fortæller os om dine inderste tanker. Tusind tak for det! Det gør dig bare til verdens bedste blogger i mine øjne.

  Smil til verden – og verden smiler til dig. Lykken skal nok vende tilbage til dig, det er jeg helt sikker på!

  Stort knus fra
  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Stort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg kunne få et ønske opfyldt lige nu – bare ét eneste ønske – så skulle det være at tage al den smerte væk, du udtrykker i den video. Den fantastiske video, med en fantastisk sang, som bare rammer plet. Du har været noget af det værste igennem, der overhovedet kan ske, og det er så uendeligt hårdt. Det river virkelig op i nogle gamle følelser hos mig, en gammel smerte… Det er så hårdt at vide, at du går det igennem lige nu!
  Jeg får et virkelig smukt billede af, hvem du er som person. Du er meget følsom, og det er virkelig en god ting at være. De mennesker, der er i dit liv, er nogle virkelig heldige mennesker. 🙂
  Jeg håber, du får det bedre snart. Tak for at dele denne smukke video, du er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke kun, når jeg ser dine videoer, at du rører mig dybt. Jeg føler altid din glæde, dine smil, men også din smerte. Altid. Når du skriver, og også her. Du har mig med hele vejen.

  Tak.

  Natascha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AT

  Jeg tager hatten af for hvor modig du er, at poste sådan en video! Den er ubeskrivelig smuk og rørende. Jeg sender en masse virituelle krammere herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Min eks-kæreste og jeg gik fra hinanden samtidig med dig og P. Det har betydet så meget at kunne klikke ind på din blog og se, at jeg ikke var den eneste, der gennemgik den smerte og ikke kunne få hold om meningen med det hele længere. Tak fordi du har delt det så åbenhjertet, du er helt speciel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det virkelig en smuk film. Det er så tydeligt at se, hvordan du har haft det/stadig har det. Man kan virkelig fornemme, hvor meget kærlighed du har i dig, og hvor svært du har det. Sangvalget til filmen passede virkelig også perfekt.
  Jeg var desuden også en af de læsere, som sad med tårer i øjnene efter filmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hold da op hvor er det smukt lavet og hvor er du smuk ligemeget situationen! fantastisk at se, og alt det bedste din vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smuk video,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Hvor er det bare en flot film. Jeg blev virkelig rørt af den! Du skriver selv at det ikke er noget mesterværk, men jeg synes helt klart at det er den bedste film du har lavet her på bloggen. Nok fordi der ligger så mange følelser bag den, som du selv skriver. Min kæreste gennem mange år gik også fra mig på ca samme tid som dig, så det har betydet meget for mig at følge med i dit liv og dine følelser. Jeg ville aldrig selv turde at vise så meget af mig selv, men det betyder meget for mig at du tør. Så mange tak for det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den går lige i hjertet.
  Tak for, at du har delt den her, jeg vil ikke have undværret den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   tak. tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Det er os, der skal takke, over at du deler både dit talent og dine følelser. Som flere skriver, lærer man en del af dig at kende via din åbenhed omkrring dine følelser. Du må være et helt fantastisk mennesket. Jeg ønsker dig alt det bedste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den rører mig så dybt, at jeg får lyst til at sige, at jeg elsker dig. Det ville jo være fjollet, for jeg kender dig jo ikke. Men jeg føler så meget med dig, at det ikke kan beskrives. Tak fordi du deler så meget af dig selv. Vi får så meget mere ud af det, end du tror.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Årh tak Malene! det betyder virkelig meget for mig du skriver det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Puha… sidder med den største hjertebanken.. læste faktisk din tekst først under videoen, men alligevel blev jeg blæst helt omkuld.. jeg kommenterer sjældent på de blogge jeg følger, men du rammer et eller andet i mig, som gør at jeg er nødt til at give mig til kende..

  selvom jeg slet ikke kender dig, så får jeg så ondt i hjertet når jeg ser hvor glad du endelig blev i Kina og at du så går igennem dit livs smerte så snart du kommer hjem – du klarede det SÅ flot, havde aldrig klaret mig igennem det samme..

  det er tydeligt at se, at du elsker stort og desværre indebærer det også, at man falder tungt.. men det er ingen skam, for man kan ikke noget større i livet end at elske og man skal aldrig “passe på” at frygt for hvad der kan ske – man skal give sig selv fuldt ud og nyde det når man har det.. og jeg er ikke i tvivl om,at du gav P alt du havde.. håber for guds skyld ikke at du bebrejder dig selv noget, for du har givet noget af det smukkeste et menneske kan give – alt hvad du rummer og din fulde kærlighed… en dag skal du nok komme til at elske ligeså stort igen, og jeg håber virkelig ikke at dette har skræmt dig fra det, for det er det livet går ud på – og det hele skal nok blive gengældt.. det skal det.

  det blev en lang smøre, men det fortjener du også. håber ikke det blev en masse sludder.. du skriver at det er stort for dig, at du rammer andre med det du laver.. og det GØR du – du rammer lige i hjertet. og især denne video er helt speciel og skrøbelig.. du er smuk om du end griner stort eller græder stort, men jeg håber virkelig, at der er flest af dine smil, for det fortjener du!

  tak fordi du delte denne private video med os, og alt held og lykke på din vej! mange krammere herfra. iøvrigt er du den yndigste glade lille pige på klippene fra din barndom 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Helle, hvor ER det den sødeste kommentar. Af hjertet tak! Kram tilbage!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidste ting jeg tænkte var faktisk at jeg blev nysgerrig over hvad du siger når du sidder og græder. De klip du har valgt der. Men det ved jeg ikke om kommer os ved, og forstår selvfølgelig godt hvis du ikke ønsker at dele det.
  Det ser meget hjerteskærende og inderligt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   det er videodagbøger jeg har optaget siden min eks-kæreste gik fra mig. Jeg fortæller hvordan jeg har det. Nogengange talte jeg til ham, andre gange til mig selv. Det er meget forskelligt. Tak for dine kommentarer, virkelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg sidder også her og tuder. Du giver virkelig meget når du viser noget så følsomt og smukt. Meget modigt. Tak..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke aa

  Hold op hvor er du smuk! Den film var så rørende, og så stærk på samme tid. Utrolig stærk og ærlig! Jeg må hellere se den engang til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu engang en rigtig smuk og rørende video.
  Du formår altid at sætte klippende rigtig godt sammen og synes sangen fungerede rigtig godt her, med power og følelser!
  Får ondt helt ind i hjertet når jeg ser dig blive ked af det, også uden at kende dig overhovedet. Får et sug i maven og rigtig stor medfølelse for hvordan du har det. Hold hovedet højt og humøret oppe, dit smil er ligeså smittende som dine tårer!

  De kærligste tanker herfra, Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det havde jeg sgu ikke regnet med, men du fik mig til at græde.. Jeg føler med dig og ved at du kommer styrket igennem det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kopp

  Wauw. Virkelig en film, der fanger en. Jeg føler at jeg kan føle med dig, hvis du forstår. Sangvalget er også helt eminent. Jeg kendte ikke sangen på forhånd, men hold fast hvor den bare passer præcis på din film.
  Ret fantastisk at se.

  Tak fordi jeg du ville dele op- og nedture med os. Du er fandme god til at udtrykke følelser, både på skrift og visuelt. Bare det at du tør være sårbar i et offentligt forum siger utroligt meget (positivt!) om din person. Du virker ret fantastisk.
  Modet, sårbarheden, fortællingerne er blandt meget andet dét, som gør din blog så fin. Det er meget livsbekræftende at følge dig – det skal du vide.

  De bedste tanker fra Rikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA

  Så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville sådan ønske at jeg kendte dig, så jeg kunne give dig verdens største kram og aldrig give slip. Du er et oprigtigt, fantastisk menneske Line Sofie. Tak for dig og tak for alt det du deler og giver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida T

  Sidder jo også og tuder. Og du er virkelig smuk. Meget rørende film, tak fordi du gad at dele den med os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var rørende, fik tårer i øjnene. Og selvom jeg ikke kender dig personligt fik jeg helt ondt i hjertet. Du skal nok blive glad igen.

  Pernille <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bestemt hverken ligegyldigt eller overdramatisk. Bare smukt. Og stærkt, meget stærkt. Tak fordi du delte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puh, jeg både græder med dig og kan ikke lade være med at beundre dig. Du formår virkelig at vise dig fra en fantastisk ægte, menneskelig og ærlig side. Det er smukt, Line Sofie. Jeg ønsker dig så meget godt i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er det smukt. Både filmen og den måde du virkelig får vist dine følelser på skrift, på billeder og i videoer 🙂
  <3

  -Mia
  Letitrainwithglitter.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Så smuk og fandens ægte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  WAUW!
  Meget smukt, flot og rørende. Fik gåsehud lige fra start og endte i gråd!
  TAK fordi du valgte at dele filmen med os. Respekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tror ikke jeg er den eneste læser der sidder med tårer i øjnene efter at have set din film..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 6