Instagram # 7

Gensyn med de mest kommenterede indlæg på Mi Confesión gennem tiden

I dag tænkte jeg på at det kunne være sjovt at lave et lille indlæg med de mest populære og mest kommenterede indlæg på bloggen gennem dens levetid. Jeg har ikke taget konkurrenceindlæg med da de jo selvfølgelig løber med førstepladsen. Det er meget sjovt at se tilbage på de indlæg som er kommenteret mest, for det er også de indlæg som har betydet allermest for mig.

Det er slut

Dette er det indlæg jeg har fået allerflest kommentarer på. Indlægget er skrevet blot få dage efter min hjemkomst til Danmark og omhandler bruddet med P. Det er utroligt hårdt for mig at læse, og jeg har endnu ikke turde at gøre det. Jeg ved nemlig at jeg på daværende tidspunkt var så knust at jeg hverken kunne sove, spise eller noget andet. Jeg var ødelagt helt ind i det inderste, og et gensyn med det vil unægteligt gøre rigtig ondt. Selvom jeg stadig er ked af det, vred og skuffet, så kan jeg da både spise og sove nu. Og jeg er bange for en gensyn med det indlæg lige nu er unødvendigt? Men aldrig har jeg fået så mange fantastiske og medfølende kommentarer som her.

Min første videoblog

Dette indlæg løber med 2. pladsen over mest kommenterede indlæg her på bloggen. Det er min første videoblog nogensinde hvor jeg kvajer mig fuldstændigt og egentlig ikke får sagt så meget. I tog rigtig godt imod min første videoblog, og det var jeg rigtig glad for, for jeg var virkelig nervøs over at skulle ‘vise’ mig sådan rigtigt.

I was here

Dette er den mest personlige film jeg nogensinde har vist. Jeg har skrevet mange personlige indlæg, vist mange personlige billeder og ikke mindst været enormt ærlig og åben ofte på min blog, men denne film er det ultimativt mest personlige og dermed også mest grænseoverskridende jeg nogensinde har postet her på bloggen. Filmen viser de følelser og tanker jeg har indeni lige nu, og har haft igennem det sidste lange stykke tid. Udover mange kommentarer her på bloggen, har jeg også fået utrolig mange tilkendegivelser via facebook og en forfærdelig masse mails og beskeder. Så egentlig burde det ligger højere oppe, men nu tager jeg det kun efter kommentarer skrevet på bloggen. Nu bliver jeg igen helt rørt med det her gensyn. Pyha, tak igen.

Svar på kommentar

Dette indlæg er et af de mindre triste og følelsesladede, da det handler om en grim kommentar jeg (og P) fik omkring det at have indekat, og dyrplageri af vores kat Ono. I stedet for at blive sur, slette kommentaren eller svare bittert tilbage blev P og jeg enige om at lave lidt sjov med det. Vi brugte derfor en eftermiddag på at redigere nogle billeder vi havde taget af O og lave et indlæg med dem. Vi havde det selv rigtig sjovt med det og vi skreg af grin da vi skiftevis fandt på hvordan vi kunne få ham til at se ud. Og det medførte så bloggens 4. mest kommenterede indlæg.

Alle mine film

Hver gang jeg har postet en film har den fået mange kommentarer, og derfor har jeg samlet dem alle på 5. pladsen som fører jer videre til min vimeo konto hvor de allesammen ligger. Der er film helt tilbage til min første stop-motion video jeg lavede med P i år 2009, alle mine stemningsfilm gennem tiden, mine Kinafilm, film med Ono og ikke mindst den animationsfilm P og jeg lavede om kærlighed (ja okay, det var nok mest P der lavede den, men jeg sad pænt ved siden af med ideerne, selskabet og den gode kaffe og kage). De ligger allesammen i linket herover og har allesammen samlet en del kommentarer.

Og her til sidst kommer lige to indlæg som også har fået en del respons men som ikke helt kan komme med på top 5. Historien om Chi og Mit hjem. Begge indlæg er skrevet i forbindelse med mit brud med P. Det første handler om hvorfor jeg i 4 år var P’s lille Chihiro. Det andet handler om mit svære farvel til hvad der var mit hjem de sidste mange år og om vores store beslutning om at sælge lejligheden, mit lille hjertebarn. 

Det var så min lille opsamling. Alle ovenstående indlæg er de indlæg der har samlet hver over 100 kommentarer. Der er også de mindre indlæg med 30-90 kommentarer som også er mange, men jeg har kun samlet dem som hver har fået over 100 kommentarer. Men hvis jeg sådan generelt ellers ser på hvad der har samlet en del kommentarer har det været billeder af vores lejlighed som klart også har været de mest populære, og så generelt bare  billedetunge indlæg også. Jeg håber I synes det var et hyggeligt (og måske lidt trist) lille gensyn. Selv kan jeg ikke endnu se dem igennem allesammen, da det stadig er for tæt på og for ømt for mig. Men en dag vil jeg være glad for de allesammen ligger her. Her i mit lille univers Mi Confesión som jeg er så uendeligt taknemmelig for I vil være en del af sammen med mig. Jeres kommentarer gennem tiden har hjulpet mig utroligt meget. Virkelig. Jeg kan ikke udtrykke den store betydning det har for mig, det rør mig virkelig dybt, så af hjertet tak.

Photobucket

18 kommentarer

 • Stine

  Har lige læst alle indlæggende og set din meget rørende video “I was here”. Først vil jeg gerne rose dine skriveegenskaber og din meget flotte video! Derefter vil jeg gerne sige, at det rørte mig – alt det med P. Det kan godt være, fordi jeg kan relatere til det, men trist gjorde det mig i hvert fald(dog på en “god” måde.) Jeg havde en kæreste, vi var dog kun kærester i 3 måneder, men jeg var så vild med ham, jeg har aldrig været så vild med nogen før. I slutningen af vores forhold gik det helt galt. Lidt over en uge efter vi slog op, fik han en ny kæreste. Jeg har aldrig før prøvet noget, der gjorde så ondt. Jeg græd, og græd, og græd.
  Det er nu flere måneder siden, og han er ikke længere kærester med hende, som jeg er overbevist om, er grunden til vores forhold sluttede. Jeg kommer tit til at snakke om ham, hvor mine veninder så må sige, at nu gør jeg det igen. Jeg ved ikke, om det nogensinde går over – og det gør ondt.
  Jeg håber for dig, at du igen finder kærligheden – og magien med en anden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Line Sofie!

  Jeg læser flere blogs dagligt, og den eneste grund til at jeg kan nå det er, at der er nogle indlæg man “skøjter” over. Men ikke her, hos dig. Her sluger jeg hvert eneste lille ord.
  Jeg har lige læst “Det er slut” og selvom jeg har læst det så mange gange tidligere og fældet en masse tårer hver eneste gang, så bliver jeg alligevel rørt!

  Du er virkelig dygtig Line Sofie, og stærk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Hej Line.

  Det er første gang jeg deler noget med en blog, men jeg har læst din og alt det du har gået igennem efter P..
  Så jeg ved du ved hvordan jeg har det lige nu, selvom det ikke helt er det samme som er sket, men faktum er et hjerte er knust.
  Torsdag morgen tog jeg hjem til min kæreste som jeg har haft det mest fantastiske forhold til, var sikker på han skulle være far til mine børn, uden tvivl.. Men han lå i sin seng.. med en anden… Jeg har nøgler til lejligheden.. Han siger han var fuld kan intet huske det er det mest forfærdelig han har gjort i sit liv osv…..
  Men jeg er knust, jeg er så knust, føler jeg er død inden i og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.. Det er den mest forfærdelig følelse jeg nogensinde har oplevet.
  Han er en fyr der har meget stærke holdninger og principper og især også med dette, og kan slet ikke forstå hvordan han har kunne gøre dette mod mig… men problemet er han ikke engang kæmper for det fordi han ved han har ødelagt tilliden..
  Jeg er ødelagt.
  Ville dele dette med dig, ved ikke helt hvorfor jeg plejer ikke at gøre sådan noget men det gør bare så ondt, samtidig med man er tom, vred, skuffet, elsker ham, hader ham…

  Men hvis du kan komme igennem det, kan jeg vel også på en eller anden måde.
  Kærligst Sophia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Sophia. Søde skat. Jeg har så ondt af dig, virkelig. Sandheden er at P var mig utro og er kæreste med hende nu. Jeg forstår dig bedre end nogen anden og sender dig de allervarmeste og mest positive tanker jeg kan.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophia

   Tusind tak <3
   Jeg snakkede med ham igår, og det er den værste dag i mit liv. Han sagde bare at han ikke engang ville prøve, at han ville være alene og ikke være i et forhold, han troede ikke på det længere han ville ikke engang prøve at kæmpe for det. Selvom jeg tryglede ham om jeg sagtens kunne tilgive ham at jeg ville gøre alt for det. I tirsdags sagde han at han elskede mig forevigt, og søndag har han brug for at være alene og ikke være i et forhold med mig, og at det aldrig ville kunne komme til at gå med os to jeg slet ikke skulle håbe på noget!!!!!!!!
   JEG FORSTÅR INGEN TING..
   Jeg har på en eller anden måde brug for at dele det med dig selvom du ikke kender mig line, så ved jeg du om nogen kan forstå det. Det så forfærdeligt…….
   <3 <3 <3 tanker fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Line Sofie.
  Vil bare fortælle dig hvor fantastisk smukt dit univers er! Har læst med et halvt års tid, og dette er faktisk den eneste blog jeg læser, da du har noget særligt. Din blog inspirerer mig, og giver mig lyst til selv at skrive, male og tegne, hvilket jeg også gør, men dine fotografier, film og smukke tekster kan virkelig inspirere og røre en. Nogen gange kan jeg have helt ondt i maven og blive rigtig påvirket af de ting du skriver, dit univers er så unikt, kreativt og inspirerende. Du er virkelig dygtig! Jeg forstår godt hvis du ikke vil svare på det næste spørgsmål hvis det er for personligt. Jeg skal selv grundet studie selv på udveksling om et halvt år, og bor ligesom du gjorde, med en kæreste på fjerde år, faktisk også på nørrebro. Jeg gør mig mange tanker om hvordan man kan være væk fra hinanden et halvt år, jeg ved godt alle forhold er forskellige og at i endte med at gå fra hinanden, men kunne være spændende og høre om hvilke tanker du gjorde dig den gang.
  Mange kærlige hilsner Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tak søde Emilie. Mht at være væk fra hinanden var der INTET i mit og P’s forhold der var på vej i den retning. Vi savnede hinanden og græd da vi sagde farvel, og der var ingen af os der havde regnet med den slutning på vores eventyr. Det er hårdt at være væk fra hinanden et halvt år, men det styrker også en enormt meget. Grunden til P gik fra mig var meget simpel: han havde fundet en anden. Det er jo en fuldstændig hjerteskærende grund, og endnu mere forfærdeligt at komme hjem til når man selv er pisse forelsket og fyldt med savn og kærlighed. Jeg tror man skal gøre det der føles rigtigt. For os føltes det ikke rigtigt at gå fra hinanden inden jeg tog afsted, hvorfor skulle vi dog det? Vi havde lejlighed, kat og et fantastisk forhold, og ingen af os havde lyst til at gå fra det. Og vi skypede, skrev sammen og snakkede hver dag næsten. Det styrkede os meget og vi indså at vi var hinandens eneste ener. Altså lige indtil den dag han var sammen med en anden, og hellere ville det. Og det betyder jo så at vores forhold aldrig var stærkere end det, og at jeg måske ville ham mere end han ville mig. Det ved jeg ikke. Men du skal tage afsted og I skal gøre det der føles rigtigt. Nogen gange kan ting ikke planlægges, og det ender katastrofalt som det gjorde for mig. Og andre gange så bliver man stærkere af det og ens forhold bliver måske endnu bedre. Men det er hårdt, meget hårdt. Jeg ønsker dig held&lykke med det hele, og tusind tak for din kommentar. Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Du er intet mindre end FANTASTISK. Tak for dit fine svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line 🙂

  Jeg elsker dine ærlige skriblerier. For mig gør det ikke så meget at der går lidt i mellem indlæggene, for dem der bliver skrevet er så fine.
  Jeg ville egentlig høre dig hvordan du har lavet din og P’s stopmotion film? Hvilket program har i brugt og hvordan? Ved godt det er omfattende at beskrive men håber alligevel du kan finde tiden til det 🙂
  Skriv bare på min mail hvis du ikke finder det passende her.

  Knus og kram Alona!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en god idé med den her slags indlæg. Som en forholdsvis ny læser er det fantastisk (og rørende) at gå en tur ned af memory lane med dig virtuelt i hånden. Din blog er meget fin og inspirerende, og jeg fryder mig, hver gang der er kommet er nyt indlæg. Tak fordi vi må læse med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie t

  Sikke et hyggeligt indlæg !! Du klarer det så flot !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Line Sofie, hvor skal jeg starte? Jeg elsker virkelig dine film, de er det smukkeste jeg længe har set. Har den sidste time bare siddet og kigget dine gamle film igennem og har både smilet og grædt – så smukt. Din blog er så personlig, og jeg er oprigtig så glad for, at der findes en blog som din, tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er fantastisk. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej

  Jeg synes virkelig, at det er irriterende, at du ikke vil fortælle om dine to tatoveringer som du har fået fjernet. Hvorfor har du så overhoved startet med at skrive om det – når du ikke gider fortælle om slut resultatet??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hej M. Jeg har fortalt en masse om det, men jeg har haft så meget andet lige nu som fylder meget mere end to tatoveringer. Bær lige over med mig, ikke 🙂

   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha Bach

  Hej Line.

  Jeg elsker din blog, dog har jeg aldrig kommenteret noget herinde, rigtigt.
  Men nu synes jeg det var på tide og fortælle hvor fantastisk du er! Jeg elsker at du tør være dig selv, være åben også selvom det er hårdt!

  Jeg vil også fortælle at du er – uden tvivl, den aller smukkeste jeg nogensinde har set! Dit smil er fantastisk og din udstråling … jamen hold da op. Du må ikke glemme hvor smuk og sød du er!

  – Natacha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg savner billeder af dig smukke pige. Jeg forstår godt, at det ikke er det, der trækker aller mest, når man ikke har det så godt generelt, men du skal bare vide det. Du er en utrolig dygtig fotograf. Jeg savner billeder, der ikke er fra instagram 🙂 tusind kys Malene.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 7