Den lille hund

Handywoman // Dagens tip

Photobucket
Nu hvor jeg bor i ren pigelejlighed og på et tidspunkt også skal bo her alene, så er jeg da næsten nødt til at have mig de her fine ting til hjemmet. Jeg har ganske vist ikke nogen have, men det kan jo være jeg en dag får mig en fin altan hvor jeg kan rode lidt med blomsterkasser og noget. I hvertfald synes jeg de ting er så fine, og passer til en rigtig handywoman. I kan købe det hele her.

Photobucket

12 kommentarer

 • Line

  Slap nu af, det er sejt! For en sjælden gangs skyld går jeg og drømmer om at have noget at bruge en skovl til! Eller en svupper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Har du slettet indlægget om Kinataskerne igen? Jeg havde sådan glædet mig til at læse det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Hej Line Sofie.
  Tjekkede ind for at følge og deltage i din debat om tasker fra Kina (den stod på min bloglovin), men her er ingen debat at finde? Synes det var så modigt af dig at tage debatten op, så havde glædet mig til at følge udviklingen. Er der nogen grund til at indlægget er slettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Der røg lige 5 af mine indlæg – ved en fejl. Nu har jeg genoprettet disse og overvejer om jeg overhovedet skal genoprette det med taskerne:) Det er derfor. Der var over 40 kommentarer så jeg tænker lige lidt over det:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Har du fjernet indlægget om kinataskerne?
  øv, ville lige til at komplimentere de flotte fund..
  – Men tilbage til det her indlæg – jeg tror da også jeg skal have fat i de fine ting når jeg engang flytter hjemmefra. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Der røg lige 5 af mine indlæg – ved en fejl. Nu har jeg genoprettet disse og overvejer om jeg overhovedet skal genoprette det med taskerne:) Det er derfor. Der var over 40 kommentarer så jeg tænker lige lidt over det:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg har selv lyserødt værktøj herhjemme:) har du fjernet indlægget om kinataskerne? Jeg nåede ikke at læse det, øv bøv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Fuchs

  Super fed blog! Jeg er ny blogger, og vil blive beæret, hvis du gad komme med nogen gode råd til at komme i gang.

  Mange hilsner
  Isabella

  http://accordingtoif.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke fine ting!
  – Men når man trykker på linket, så lander man bare på dit indlæg igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lille hund