Instagram # 1

Jeg rejser

Photobucket .. om 5 uger rejser jeg væk. Turen går til Budapest. Der har jeg aldrig været før så jeg glæder mig rigtig meget. Jeg har brug for at komme lidt væk fra det hele, få noget inspiration og ny energi, og hvordan gør man det bedre end at rejse? Men nu vil jeg så høre jer om I ikke vil skrive gode råd, steder jeg skal besøge, ting jeg skal prøve? Dem af jer der har været der må meget gerne dele alle tips i kommentarfeltet. Jeg er igang med at undersøge hvad man kan, men det er altid bedst at få råd fra folk der selv har oplevet jo. Så jeg håber I vil skrive en masse gode tips og ideer. Jeg glæder mig til at rejse. Og jeg glæder mig til at læse jeres kommentarer.

Photobucket

16 kommentarer

 • Vil anbefale dig at kigge lidt på denne side for inspiration: http://www.fdm-travel.dk/ungarn/budapest/

  Rigtig god tur, Budapest er helt fantastisk 🙂

  Hilsen Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har været der og det var fantastisk! Ønsker dig en rigtig god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg var i Budapest for en måneds tid siden, og det jeg klart nød mest var en ærke russisk restaurant, der hedder Arany Kaviar (http://www.aranykaviar.hu/).
  Aldrig har jeg spist så god mad. De har en fantastisk fem retters menu, hvor der selvfølgelig er sat vin til alle retterne (og den sparer de ikke på, jeg var temmelig pløret efter hovedretten).
  Det kostede mig ca. 350,- kr. Mad, vin og service var det bedste jeg nogensinde har oplevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Åh det skal du glæde dig til. Fantastisk smuk, gammel by. Har lige været der for et par uger siden.
  Synes der rigtig mange ting der skal ses og opleves…
  Den skønneste lille café over på Buda siden, lige ud til Donau floden, som hedder Marvelosa, gåturer langs floden og over broerne, Krudy Gyula Utca gaden med Frank zappa cafeen og alt muligt andet lækkert, den virkelig fede Retrock genbrug butik med adressen: Ferenczy Istvan u. 28 (søg på: Retrock på google billeder).
  Ih men der er simpelthen så meget flot og godt i den by 🙂
  Rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Åh, Budapest! Fantastisk by. Vil gerne tilbage – lige nu 🙂
  Du må endelig besøge parlamentet! Det er fantastisk flot udefra, men også overvældende indeni. Ta’ endelig tid tid til en guidet rundtur! Jeg var så overvældet første gang jeg var der! http://www.budapest-parliament.com/visits.php

  Derudover er der en fantastisk udsigt fra Fiskerbastionen (http://en.wikipedia.org/wiki/Fisherman's_Bastion) udover floden, byen og parlamentet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Budapest er så smuk! Er kommet der hver sommer siden jeg var barn, da min far er derfra. Men Gellert-badet er et must – mit ynglings. Og som en anden skriver er de kendte for deres gode konditorier – så gå amok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I like your blog… Tak for en masse fine blogposts 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Restaurant Menza er et must, især deres gås er vanvittig lækker. Og det førstenævnte termalbad er klart det bedste, efter min mening. God tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tag et afslappende termalbad (Jeg valgte det største som hedder Széchenyi). Der er også flere museer i byen, så det burde du lige tjekke ud 🙂 Kan også anbefale en aftentur op til Citadella og se alle lysene der oplyser byen.
  Det er også hyggeligt at gå en tur i ambassadekvarteret og nyde en picnic i en af parkerne. God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig været der så kan ikke give gode råd. Men rigtig god ferie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline F

  Ihh hvor er du en heldig pige!!
  Den by er virkelig skøn,
  du skal helt klart besøge markedet Nagy Vásárcsarnok, det er det største marked i byen, og virkelig en speciel oplevelse, meget traditionelt. Der udover selvfølgelig de termiske bade. Hvis du elsker kager, skal du besøge Marriott, som ligger lige ved floden, de har for næsten ingen penge, ca. 200 kr, en KÆMPE kage buffet med champagne, hvor man kan spise alt hvad man kan, super hyggeligt og super godt 🙂
  Derudover skal du spise en masse gullash suppe, typisk ungarsk og smager skønt 🙂
  Rigtig god tur, nyd det for byen er virkelig noget særligt.
  mvh Caroline F

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Budapest er den SMUKKESTE by! Simpelthen! Du skal i kirke (udsigten fra Stefanskirken er betagende), du skal gå lange ture i byen, du skal gå op på Citadella i Buda og nyde den smukkeste udsigt over Pest, du skal drikke en masse lokale øl, du skal sidde helt stille og nyde vrimlen på Hösök Ter (og der er i øvrigt en smuk park lige ved siden af, hvor du med garanti kan nyde et spirende forår) og så skal du endelig ikke spise gullasch i turistområderne (jeg taler om virkelig ondt i maven som følge). Rigtig god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er helt fantastisk idé 🙂 jeg har ikke selv været der, men vil meget gerne (især nu efter de her smukke billeder).

  Spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Altså et must er jo Gellert-badet – det syntes jeg, var super lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aij jeg vil så gerne til Budapest en dag! Jeg håber, at du får en rigtig god tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 1