Dejligt vejr

Instagram

Photobucket
Så er jeg hoppet med på instagrambølgen. Faktisk har jeg først fundet ud af hvad det er for et par dage siden. Ret meget bagud må man sige. Men det er vel bedre sent end aldrig? Nå men i hvertfald har jeg nu en instagramkonto hvor I kan følge mig. Jeg hedder linesofiegyldholm hvis I har lyst til at followe. Jeg synes det er ret sjovt. Jeg håber I vil kigge ind.

   

10 kommentarer

 • Katrine B

  Jeg må indrømme, at jeg ikke er med på bølgen endnu, men det virker super sejt!
  Jeg har lige et spørgsmål, som jeg håber du vil/kan svare på 🙂 I et af dine gamle blogindlæg skriver du et tip om billige Clean parfumer. Men ingen af de to links til sælgerne virker desværre længere… Har du et andet sted, du køber dem nu, eller?
  Tak for en anderledes og så sød blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Ved i, om man kan få det hvis man har Android? :- )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fortryllende foto. Er det fra Kina? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med dine evner for at skabe nogle fantastiske billeder, så ser jeg frem til at følge dig på Instagram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fandt også først ud af hvad det var for en uge siden. Vi kan ikke alle være lige hurtige 😉 Føjer dig straks til derinde -du ligger altid skønne billeder her på bloggen, så det gør sig vel også gældende derinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ej, hvor et fantastisk billed!! Helt fortryllende. Det gad jeg godt eje 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Du er ikke den eneste, der er dum .. Jeg forstår det ikke :))
  Kan man kan bruge det, hvis man har Iphone?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det er til iphone 🙂 Jeg har i hvertfald iphone..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ej hvor sjovt. Jeg er også startet idag. Jeg følger dig nu, og hedder sibok12 hvis du vil følge mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj hvor hyggeligt! Jeg elsker virkelig Instagram, det er så fint med små glimt af andre folks dagligdag. Følger dig straks 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejligt vejr