Min Første Videoblog

Første middag i vores nye lejlighed

PhotobucketPhotobucketPhotobucket Så er vi flyttet. Vi mangler stadig at komme helt på plads, men det går fremad og vi er næsten færdige. Vi har fået det så hyggeligt. Ono er også ved at vænne sig til at være her nu. I går lavede vi vores første måltid i lejligheden. Vi spiste tacos og drak pigeøl. Efter det tog vi en tur ud til ismageriet og købte is som vi spiste i bilen. Det var rigtig hyggeligt. Det her er uden sammenligning det sværeste og hårdeste jeg nogensinde har prøvet. Jeg troede at så snart jeg kom op i den nye lejlighed så ville alt blive meget bedre, lige med det samme, men det tog lige et stort dyk nedad da det hele blev så virkeligt. At jeg virkelig aldrig kommer tilbage til den anden lejlighed, og jeg har lukket den dør bag mig. Fysisk og mentalt. Og det er svært. De sidste mange morgener er jeg vågnet med et stik i maven og tårer trillende ned ad mine kinder, og en af dagene græd jeg uafbrudt hele dagen. Som om min krop var fyldt op med sorg og tårer og jeg simpelthen ikke kunne stoppe. Men det hjælper rigtig meget at Ida også bor her, og selvom hun nok synes det er hårdt at se mig så ked af det, så hjælper det at hun snakker med mig om det og trøster mig. Jeg skal nok klare mig igennem dette, og når jeg engang er ude på den anden side, der hvor solen skinner og jeg kan være glad helt ind i maven, så er jeg stærkere end nogensinde. Men det tager tid, og der er ikke andet at gøre end at vente. Jeg mister aldrig troen og håbet. Selvom jeg har givet slip, giver jeg aldrig op. Jeg ved det her sker af en årsag, jeg ved der venter mig noget rigtig godt. Sådan siger jeg til mig selv hver dag. Og jeg føler også, bag al sorgen i maven, en lykke over at bo her med min allerbedste veninde. Det fungerer allerede rigtig godt, og I kan tro her bliver fint. En rigtig pigelejlighed. Nu vil jeg slutte indlægget. I må have en rigtig god søndag, jeg håber solen skinner på jer derude. Og I må meget gerne sende positive tanker og energi i min retning, jeg kunne godt bruge det. Mange tak.

Photobucket

22 kommentarer

 • Anonym

  Meget besværligt ord ja, det kan jeg godt se! positivitisme hedder det jo! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Har virkelig fulgt intenst med i din blog i lang tid nu, og især din situation med P. Min kæreste og jeg er også lige gået fra hinanden efter 3½ år, men det er nu af andre årsager og noget der ikke helt kan forklares. Men jeg vil bare sige, at jeg kan føle din smerte helt indeni, og jeg er rimelig sikker på, at jeg mærker noget af det samme som du gør lige nu. Det gør så ubeskrivelig ondt, og man ved ikke hvad man skal gøre af sig selv. og man kan føle sig så alene i verden, selvom ens dejlige og kærlige familie og venner er der. Intet andet hjælper, end… tiden. heler alle sår, men derfor kan der stadig være ar. men du lyder til at være stærk.
  jeg har også den følelse indeni kroppen – der venter noget fantastisk. alting sker for en grund, og der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget! bevar den dejlige positivitisme, det kommer man ufattelig langt for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved, det er svært at sige noget, der hjælper dig, når du er så ked af det. Men jeg tænkte, at jeg lige ville skrive en lille hilsen alligevel. Det med, at der venter dig noget bedre derude på den anden side, skal du holde fast i!

  Jeg var selv igennem noget lignende for 5 år siden, hvor jeg flyttede fra min eks og vores fælles lejlighed. Man kan naturligvis ikke sammenligne vores situationer, for intet er ens, men jeg vil bare lige sige, at jeg i dag har fundet verdens bedste og sødeste kæreste, og at han virkelig gør mig lykkelig. Alt er så meget bedre nu, og jeg er glad for, at jeg kom videre og gik fra eksen. Så vær tålmodig! Det hele skal nok blive godt igen. Det lover jeg dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er sikker på du får den hyggelige lejlighed sammen med Ono og Ida 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Alle de bedste tanker er hermed sendt din vej!

  Din dejlige pige altså!

  Hyg dig rigtig meget med din veninde og kram ono hele tiden. Resten
  Svigt tager tid at komme over, men som du siger, så er du stærkere end nogensinde når du kommer ud på den anden side!

  Har sagt det før, men siger det lige igen.. vi er mange der har din ryg!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Phuong

  Kære Line.

  Jeg vil blot høre om du har fået min mail angående dine malerier. Jeg bliver nødt til at eje den med uglen! 🙂 Taget dine omstændigheder i betragtning, har jeg fuld forståelse for, hvis du for en periode sætter malerpenslen lidt på standby. Jeg ville bare være sikker på om jeg mon havde sendt til din rigtige mail. Jeg håber, at høre fra dig snart.

  Positive tanker og god energi fra
  Phuong.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  En masse kram, positive tanker og kærlighed herfra.
  Du skal nok klare den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • puha, jeg sender en masse gode tanker og energi herfra 😉 Jeg håber at du får en masse lykkelige stunder dér!

  Kram..

  ps. jeg er for tiden gået i kattetanker og vil meget gerne eje sådan en sød lille én, og ono ser godt nok dejlig ud så jeg ville høre hvilken race han er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh, det er så hårdt, sådan noget. hvor er du en sej én, at du bare tager det hele i stiv arm og får det bedste ud af det. det lyder som en rigtig god idé at lade din veninde flytte ind, og med ono har du jo også en slags selskab altid. jeg synes i hvert fald, katte er fantastiske, når man er ked af det. håber meget (og tror) at du får det bedre. klem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  En masse positive tanker og pelset kram fra mig og min tykke kat!
  Du er så sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ....

  Tiden læger alle sår.
  Jeg har været sammen med min ekskæreste i fem år, vi boede sammen på Vesterbro. Men det gik ikke og jeg har aldrig følt så meget smerte før. Men nu har jeg det helt okay.
  Jeg er ikke helt på den anden side (Der hvor solen skinner), men jeg har det okay. Og der er næsten gået to år.

  Keep holding on.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Puha jeg kan næsten ikke holde ud du skal være så ked af det. Jeg har haft kærestesorger 100 gange i mit liv og været så knust, men jeg har ikke mistet en der har tilhørt mig i 4 år, og det lyder som den sygeste smerte. Det skræmmer mig virkeligt.
  Og av, der faldt lige 2 tykke tårer ned af mine kinder. I feel your pain <3
  it gets better, som du ved. Husk at dyrk alle de små ting du elsker…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sender et stort virtuelt kram! Det lyder som en rigtig hård tid for dig, og det gør næsten helt ondt at læse hvor ked af det du er, men jeg er sikker på at du nok skal få det bedre. Specielt nu når du bor sammen med din veninde, så du kan få tanker hen på noget lidt andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirstine

  Underligt, hvordan man pludseligt føler at man kender en person, man har fulgt på en internetside, det sidste halve år. Ikke desto mindre er det sådan jeg har det. Det er mærkeligt, man kan tit komme til at tænke på dig og din situation, når man står i køen i netto eller når man er til en forlæsning. Underligt at “holde af” en person, man ikke kender som sådan. Underligt at man bekymrer sig for en person som man kun kender gennem en internetside. Men det er altså sådan jeg har det. Og jeg er sikker på, at jeg ikke er alene. Du virker som en helt igennem fantastisk person. Og jeg håber og tror (sikkert sammen med en masse andre) at du nok skal klare dig igennem det her. Tænk på din situation som en følelse. Og en dag er du klar til at sige “nu ved jeg hvad denne følelse har gjort ved mig, og nu har jeg ikke lyst til at have den følelse længere” og så er du istand til at træde ind i en ny følelse. Måske lyder det for abstrakt. Men du skal nok hele, du skal nok blive i stand til at lægge de dårlige følelser på hylden og tage nogle nye og glade følelser på om morgenen. Det er i hvert fald hvad jeg håber. Håber også at alle dine søde læserkommentarer virker. Hold kæft hvor må det altså være vildt at få så meget sød og dejlig opbakning for folk, du måske slet ikke har mødt eller kommer til at møde. Det må være det vildeste skulderklap 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, det gør mig ondt at læse, at du har det så svært. Sender masser af kærlighed og positivitet din vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, det er godt, du bor med din veninde. Så er der altid nogen omkring dig, det er meget rart. Jeg ønsker dig al held og lykke. Og så glæder jeg mig til at se hvor fint, I har fået indrettet jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Håber virkelig det bedste for dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hyggeligt ud.
  Sender dig en masse tanker – du skal nok komme dig. – du er en fantastisk pige.!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Positive tanker, god karma og solskin er sendt i din retning:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hyggeligt ud. Sender masser af tanker og positive energier i din retning!<3 Det må virkelig være hårdt..

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Sender dig alle positive tanker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Første Videoblog