Første middag i vores nye lejlighed

Briller og Bloglovin’

PhotobucketLige en lille collage af mig med briller. Jeg har aldrig fået vist jer alle mine Kinakøb. Det må komme løbende. Det jeg egentlig ville sige med dette indlæg er at google friend connect ikke længere virker på ikke – blogspot blogs. Derfor vil jeg opfordrer alle (der har lyst altså) til at følge min blog via bloglovin’ ved at klikke på det lille runde billede under teksten her. Og meddele at alle google friend connect læsere nu ikke længere opdateres på bloggen her. Så har I lyst til at opdateres fast så hop da lige over på bloglovin’ og tilmeld jer som fast læser. Så er I dejlige. Jeg er desværre stadig ikke helt med på moden og har hverken twitter, instagram eller facebook side knyttet til bloggen. Men måske jeg skulle kaste mig ud i det snart? I hvertfald er bloglovin’ indtil videre en sikker vinder her på bloggen, og måske det andet kommer ligeså stille.

Photobucket

7 kommentarer

 • Du får lige en ny fast læser så.. og hold op for en fed header. Er det dig selv eller hvordan? 😉 Kan ikke gennemskue billedet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det er mig som lille 🙂 Hornene er redigeret på, men ellers er det bare mig med briller da jeg var lille 🙂 og mange tak, velkommen til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne

  Ved du, om man kan købe de to-farvede online? (dem på det største billede)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Nej desværre.. Jeg købte dem i en kinesisk brillebutik og havde ledt LÆNGE efter dem. Men måske du kan søge på two tone glasses (frame) eller sådan noget på google:) Det må være til at finde noget lignende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor er det fiint med Ono og dig. :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Haha, hvor fint! Sødt at Ono lige kigger forbi.

  http://weareallmonstersindside.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare fin med briller, de klæder dig virkelig 😀 Glæder mig til at se resten af dine Kina køb.

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første middag i vores nye lejlighed