Malerier

Kan I huske dette?

De sidste par dage har jeg kigget lidt tilbage i arkiverne på de indlæg der hos mig har været mest kommenteret igennem tiden. Mange af dem er tekstindlæg med nogle lidt dybere tanker og følelser, men et af de mest kommenterede indlæg på min blog er dette indlæg om min kat – Ono, ‘svar på kommentar’ hed indlægget. Til de af jer der ikke har fulgt med så længe så er Ono min kat, og ja, han er indekat. Det er et rigtig hyggeligt og sjovt minde jeg har med P, vi skreg af grin da vi lavede det, så tårerne trillede ned ad vores kinder, fantastisk:

Anonym d. 31/01-11: Hej Line. Nu hvor vi er inde på emnet omkring Ono har jeg lige noget at tilføje. For det første er det dyrplageri at have kat i lejlighed, katten har aldrig mulighed for at komme ud og det svarer til jeg lukker dig inde i et mørkt lille rum, det er vi ikke skabt til, ligesom katte ikke er skabt til at være indendøre. For det andet har i kun en kat, hvis man absolut er så egoistisk at man vil have kat i sin lille lejlighed så er det mindste man kan gøre at skaffe sig to, så de har hinanden når i ikke er hjemme. Og for det sidste kan katten jo ikke bruge alle sine sanser, den bliver indelukket og til sidst kan det ende med den bliver aggressiv og sindssyg, den har jo intet at lave? Jeg siger det fordi jeg er imod dyrplageri og jeg synes det er helt igennem sindssygt at du får så mange positive kommentarer omkring Ono og at ingen af jer andre kan se at det du har gang i (og alle andre med indekat for den sags skyld – du reklamerer bare for det) er helt forkert. Jeg håber du vil tænke over min kommentar, det er så synd at katten ikke har noget at lave.

Hej anonym. Jeg har tænkt meget over din konstruktive kommentar omkring det at have indekat, og derfor har jeg først et svar nu. Du har tydeligvis styr på det at have kat og har sat dig grundigt ind i det. Men det passer ikke at Ono ikke har noget at lave, og jeg fik lov at tage lidt billeder af ham mens han dyrker nogle af hans absolut yndlingsaktiviter – de foregår alle indendørs. Jeg håber at disse billeder kan aflive dine teorier om indekatte, og hvis ikke, så skulle jeg hilse fra Ono og sige at han er verdens heldigste kat:)

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

32 kommentarer

 • Bianca

  Hahahaha!! Jeg er helt færdig. Hvor er det skønt og sjovt!!!!!
  Jeg har altid været vildt bange for katte, men gud hvor jeg elsker lille Ono efter at have slugt hele din blog til mig, på et par timer her til aften!!!
  Hvor er det godt at du har Onomusen, og Ida! Og så håber jeg virkelig, at du er okay, og at alt andet går fremad! 🙂 Jeg tænker i hvert fald på dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nok det mest sjove og geniale indlæg jeg nogensinde har set!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  HAAHAHA.. Love it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HannaM

  Jeg har kigget tilbage på det her indlæg et par gange, og det er det sjoveste og bedste indlæg eg nogensinde har læst.. hos nogen ! Jeg har siddet og grinet med tårerne løbende ned af kinden, fantastisk ! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, ja! Det kan jeg godt huske! Og det er altså et evigt sjovt indlæg! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Vinther

  Hvor er det sjovt! 🙂
  Og at det er dyreplageri er tror jeg nu ikke på. Hvis katten ikke har kendt til andet er der på ingen måde nogen skade i det. Jeg tror på Ono har det helt fint, og nyder at kunne ligge indenfor og slappe af.
  Super fin blog du har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Fantastisk! Stadig lige så sjovt som første gang, og ligesom den gang tænker jeg, det er den mest geniale måde at besvare den anonymes kommentar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  HAHAHAH!
  Bliver simpelthen nødt til at lave det samme med mine katte (som i øvrigt er både inde- og udekatte, men hvis de selv kunne vælge, ville de aller helst ligge i min seng hele dagen, det er jeg slet ikke i tvivl om!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis det dér ikke er humor, så ved jeg ikke hvad humor er! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHA! Jeg skreg af grin den gang du lavede det første gang, og jeg skreg igen af grin. Det er fandme så genialt! Bokser-Ono. Cutie pie alert !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hahahahahaha! Åh det er simpelthen mit all-time-over-ynglings-blog indlæg nogensinde! Var simpelthen flad af grin da jeg så billederne, det er SÅ godt lavet. Og kunne heller ikke lade være med at grine højt for mig selv igen, da jeg genså billederne få 5 minutter siden. Det er simpelthen genialt! Kan huske at det jeg så indlægget første gang, tænkte jeg “hende bliver jeg simpethen nødt til at tilføje på min bloglovin” og siden da har jeg fuldt trofast med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHAHA, made my night!!! Åh gud, hvor er du dog genial!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var flad af grin sidste gang jeg så det her indlæg. Jeg var lige så flad af grin da jeg så det igen. Det er så fint lavet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  OMG, det er simpelthen det sjoveste indlæg jeg nogensinde har set! Hvor er det god stil det der! Du har nu en ny fast læser!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det var/er så genialt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  hahaha.. episk!

  Ono er så flot en kat! Og han er sød som fløjtespiller 🙂

  Håber du holder hovedet højt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke aa

  Jeg elsker det! Gid min prinsesse-kat også kunne bokse og cykle og danse ballet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er heeeeelt vild med Ono!! virkelig sød kat altså 🙂 og jeg er ikke i tvivl om han har det godt hos dig! tilgengæld når man kun har en kat bliver den meget mere tryg og kælen end hvis man har to – bonus!
  Desuden er det så dejligt at du trods den svære tid du går igennem stadigvæk kommer med indlæg en gang i mellem, elsker at læse din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt huske det indlæg, og det var en af de afgørende grunde til, at jeg tog min kat med mig, som havde været udekat i mange år, men hun kom med mig da jeg flyttede i lejlighed, fordi jeg så hvor glad Ono er. Jeg griner stadig over billederne, for jeg synes de er så fantastisk godt lavet! Og jeg griner, med min lille, tilfredse indekat ved min side 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Haha! Hvor er de bare så kreative! 😉
  Håber på flere 😀

  Din blog er spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  muahahahaha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Hahaha det kan jeg godt huske. De billeder er fantastiske! ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hehe.. jeg elsker det indlæg, og jeg har lagt linket på min com. så når jeg trænger til at grine går jeg altid ind på det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – jeg kan nemt huske indlægget, og det er helt fantastisk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kan godt huske det:) Har ikke så meget styr på katte, så skal ikke kunne udtale mig om noget, men billederne er godt nok sjove 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er ret ny læser, så har ikke set det originale indlæg… Men er du åndssvag, hvor er det sjovt! 😀

  Og som indekatejer kan jeg kun støtte op om dit fantastiske svar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var sådan et fantastisk indlæg! Genialt fundet på, og en rigtig fed måde at give lidt igen på.
  Husker jeg grinte længe af dette indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nicolineb

  Hey – Det er da nok det mest komiske jeg har set længe. OMG det er jo simpelthen så grineren. Jeg griner så meget at jeg tuder! HAHAHAHAH…
  Jeg kunne lige forestille mig dig sidde og lave dette indlæg og være helt færdig af grin! DU HAR seriøst HUMOR!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HA HA! Jeg griner ligeså meget som første gang du viste billederne! Det er simpelthen det sjoveste! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hehe, jeg kan sagtens huske det indlæg 🙂
  /Maria

  PS – Håber stadig Ono dyrker sit åbenlyse talent for ballet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  hahahahahhhhahahhahaah! er flad af grin :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Ha ha ha!! Det er simpelthen det sjoveste. Jeg husker det tydeligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malerier