"If it's a broken part replace it, If it's a broken arm then brace it, if its a broken heart then face it"

Farvel Kina

At tage til Kina er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Uanset det der sker lige nu, og hvordan det hele er endt, så har jeg lært så meget af mit ophold og jeg fortryder ikke et sekund at jeg tog afsted. Jeg håber I nyder min nr. 2 Kinafilm. I kan se den første her. 

38 kommentarer

 • Mig

  Hej

  tillader mig lige og skrive her! Har læst tidligere på din blog, at du før har købt over Ioffer?

  Står i et problem, at jeg lige har købt en taske derinde, på en værdi af 2400,-

  Den afventer i tolden med den besked, manglende fakture. Har også modtaget det fine brev fra told! Blev helt bange og kontaktede sælgeren! De svarede mig, at jeg IKKE må sende den Paypal kvittering. Da told så kan se, at værdien ikke passer med tasken. Og derfor vil tage tasken!

  Hvad gør jeg?? Håber du har et ide? Har du prøvet lign??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej du!
  Det er endnu en helt vildt fin video fra dig.
  Du er virkelig god til at finde de fede motiver, filme dem og derefter klippe dem rigtigt fint sammen 🙂

  Jeg håber du har det bedre og at du snart dukker op her på din blog igen.
  Har læst din blog i 2-3 år og er nu begyndt at læse dine gamle indlæg igen, da det jo ikke er meget man hører fra dig (Hvilket er HELT forståeligt).
  Men håber snart, at du er frisk på at skrive et indlæg igen.

  – Amalie / bywanting.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hvor er det fint og meget personligt. Flot!
  Hvem er komponisten bag musikken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du laver simpelthen de smukkeste, fedeste, mest fangende, rørende, fascinerende, gribende; FANTASTISKE film Line! Du er virkelig ufattelig dygtig, og jeg er så betaget af dem, kan bare se dem igen og igen!

  The Fashionphile

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zoe

  Wauw. Virkelig en smuk film. Musik og billeder flød perfekt sammen. Især begyndelsen var fængende. Du har virkelig talent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad hedder den skriftype du bruger? Jeg vil nemlig også gerne bruge den og regnede med den hed times new roman, men kan ikke finde times new roman?

  super god film, er ked af alt det der er sket på dine vejne – men håber du har det bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så smuk den film 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Håber du har det bedre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paula I. G.

  Vil du ikke nok snart give lyd fra dig igen? Hvordan har du det?? Håber du har det bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Har selv for et par måneder siden været i Kina, og synes din film fanger essensen af det hele så godt. Jeg mener Kina er så energisk men på samme tid så harmonisk og det var sådan jeg forstod din film. Den bringer mig tilbage til da jeg selv var der, og fik mig bare til at savne det endnu mere.
  Rigtig flot film!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker lille film. Jeg kan forestille mig at det der er lavet for no budget – det er godt nok flot! Det kan du sagtens få en karriere ud af, hvis du ellers gider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FORHELVEDE SÅ FANTASTISK!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Helt fantastisk! Får altid en dejlig følelse af indre ro når jeg ser dine film, de er altid smukke og du formår at fange og videreformidle en stemning på en helt særlig måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Omkring den tid du tog til Kina tog jeg til Costa Rica for at studere 9 måneder. Jeg har stadig 2 måneder tilbage og jeg forstår dig 100 % når du fortæller om hvor meget man lærer, og ikke kun sprog, men hvor meget man lærer om livet, om at overleve og finde lykken selv i svære situationer, om at tilpasse sig og om savn og alt det man havde derhjemme. Det har hjulpet virkelig meget at jeg kunne gå ind på din blog og læse om dit ophold, fordi det er så svært at finde nogen der forstår det. Den korte tekst til videoen beskriver præcis hvordan jeg har det. Tror aldrig man helt forstår hvad man gennemlever når man rejser til en så anderledes kultur i noget tid med mindre man selv gør det. Du har fuldstændig puttet ord på nogle af de følelser jeg selv har gennemlevet herovre, og jeg synes sgu vi skal være stolte af os selv at vi rent faktisk har gjort det 🙂 alt held og lykke til dig fremover, jeg kan forestille mig at man næsten får et kulturchock af at komme hjem igen, det tror jeg i hvert fald jeg gør. Men du har så ret, ikke et sekund skal fortrydes, for ville slet ikke være den samme jeg er i dag hvis jeg ikke havde gjort det. Håber alt løser sig for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Så fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver altid så rørt at dine film..
  Du har virkelig talent!

  Håber du har det nogenlunde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dine film – de er så stemningsfyldte og jeg kan se dem igen og igen!

  Jeg sender dig mine tanker, og håber, at du kan glædes lidt over alle dine fantastiske oplevelser i Kina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Hvor er du god til at lave film! Den er virkelig smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Kort og godt…. Niecen sad og klappede af sin faster Line. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så meget kærlighed herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Smuk, smuk, smuk film! Du formår virkelig at frembringe så mange følelser med dine film, du er virkelig dygtig! Tak fordi du deler, og håber du langsomt men sikkert får det bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Meget smuk, personlig og stemningspræget video. Den kan du være stolt af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Dejligt at se et indlæg fra dig – smuuuukt er det altså! Hvem der lige skulle til Kina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er den flot! Og hvor er jeg bare virkelig glad for at høre, at du ikke fortryder! <3 Bedste tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehj, hvor den er GO’!!!

  yaih ^^

  du har da et skarpt øje for de gode små klip.

  fedtmandspa

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  hvilken musik har du brugt’?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smuk musik, smukke billeder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Hvor er den smuk!!

  Det virker til at være et helt fantastisk sted!

  Jeg håber du har det godt, og at du har hovedet oppe og benene nede.
  Sender dig en tanke en gang imellem! Du har så meget fortjent det!

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  wow! smuk film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Fantastisk som altid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej
  Det er virkelig en god og smuk film som altid. Har du overvejet at lave noget ydeligere med film? Du har før snakket om at du var i tvivl om hvad du egentlig ville bruge din uddannelse til. Og du har jo et talent for at lave film, det er jo tydeligt. Men super god film.
  God heling af hjertet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Sidder tilbage med tårer i øjnene – med en uvished om præcis hvorfor… Filmen i sig selv er så ufattelig smukt skruet sammen og det lille klip med dig selv i slutningen pressede altså tårerne svagt frem. Jeg håber du har det nogenlunde okay og du skal vide, at jeg ser dig som et sådan inspirerende og smukt menneske. Virkelig. Hjerter herfra <3<3<3<3<3<3 Og al held og lykke i fremtiden <3

  Ps. Vil du røbe hvad det smukke, smukke stykke musik hedder, som med sikkerhed var med til at gøre mig helt sentimental, og hvilken komponist der har skrevet det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget, meget, meget smuk film. Musikken er helt spot on, og jeg blev faktisk helt rørt af alle de stemningsfulde billeder. For stemningsfuldt, er lige hvad det er. Du har ramt sørgmodigheden, storbyens travlhed og de lyse stunder helt perfekt. Som altid.

  Du er så sindssyg dygtig og kreativ; og med øje for de mindste detaljer. Det imponerer mig gang på gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Line-Sofie, dette er virkelig grunden til, at jeg elsker din blog. Du er så ubeskrivelig dygtig, og så personlig!
  Varme tanker går til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super smuk film! {som altid}

  xx Seph

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Så helt i gennem fantastisk!
  Du er virkelig dygtig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne N.

  I stedet for at skrive en hel roman vil jeg bare sige: Jeg ELSKER den og den minder mig ligesom den første Kina-film så meget om mit eget udenlandsophold. Du er vanvittig dygtig!

  Håber du har det bedre! Tanker herfra!!

  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"If it's a broken part replace it, If it's a broken arm then brace it, if its a broken heart then face it"