Til dig

En Kinakjole


Jeg har i nogle dage nu forsøgt at lave det her indlæg. Eller flere indlæg faktisk, jeg har ret meget at vise og fortælle. Men den er så langsom. Det kan tage timer at lave indlæg, og den har ikke villet uploade billeder. Men nu ser det ud som om det virker. Denne kjole er faktisk ret ‘gammel’ jeg købte den da Ida var her tilbage i september. Jeg har købt virkelig mange ting her i Kina, men jeg har ikke rigtig fået vist jer det. Kjolen har kostet 50 danske kroner, og jeg synes den er virkelig fin. Den er meget prinsesseagtig, men jeg synes også man kan tone den ned med et par flade sko, en knold og evt. briller. Men den er også rigtig fin til en lidt mere festlig anledning med høje sko. Så den ville jeg lige vise jer. Jeg vil forsøge at få lavet lidt flere indlæg, men jeg har virkelig ikke tålmodighed til at sidde flere timer og venter på den lægger et billed ind. Jeg håber I har det godt i Danmark, jeg kan fortælle jer at vejret her er så koldt for tiden, i går var det koldere end det var i Danmark, om natten! Hvad sker der for det? Nå men jeg håber snart solen kigger frem igen, det er svært at gå fra 24 grader og t-shirt for 2 dage siden, til 4 grader og kolde tæer i dag.

 

   

18 kommentarer

 • Maria D Jensen

  Hej alle sammen!
  Jeg vil gerne dele med jer, som er vild med denne søde kjole, at man kan købe tøj fra kina til billige penge på de to følgende hjemme sider, som jeg faktisk kun anvender 🙂 Husk på at der selvfølgelig er told regler! Men jeg kan kun anbefale dem.
  http://www.everbuying.com og http://www.dinodirect.com
  Ha’ en god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh hvor er den dog bare gude smuk, jeg har altid ønsket mig sådan en kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej, kan se du engang har haft et par atacoma’er. Ville bare spørge hvor du har købt dem, og om du ved hvor man kan købe dem bortset fra Trendsales 🙂

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, hvor er den bare super flot den kjole! Er godt nok liiiiidt misundelig må jeg indrømme!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ååårh hvor er den bare super smuk den kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Åhhh hvis du nogen sinde finder den igen! Ville jeg umådelig gerne købe den! længe siden jeg har set sådan en smuk kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine s.

  Det er en super fin og sød kjole 🙂 Hvilket mærke er det?
  Jeg skal selv på studietur til Kina næste år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor er den fin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne virkelig også tænke mig sådan en fin kjole i min garderobe. Hvor er den altså super sød og fin! Kunne også godt tænke mig at købe en, hvis der blev mulighed for det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har så fin en blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er kjolen bare fin! Ej, hvor ville jeg ønske, at jeg ejede en kjole magen til! Den er virkelig smuk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw! Elsker den kjole!! Kan man ikke bestille en med hjem? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Den er også virkelig fin. Jeg skal se på om jeg får plads, et halvt års kinashopping bliver svært at få plads til:) Jeg skal nok tænke på dig hvis jeg falder over den igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria D Jensen

   Hej Emili
   Jeg kan anbefale to hjemmeside fra kina som sælger pænt tøj til billige penge! De sender det til hele verdenen og forsendelse er inkluderet i prisen.. Jeg kan kun anbefale siderne men husk på at der er danske told regler, så du skal nok ikke købe 5 kjoler ad gangen.
   http://www.everbuying.com
   http://www.dinodirect.com
   Mvh. Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ej, hvor er den bare rigtigt skøn(: Ville ønske den var min!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej hvor er den vidunderlig, den kjole! Og du ser SMUK og yndig ud som altid:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor er den bare yndig! Den får virkelig mit kjole-elskende hjerte til at banke hurtigere! Den er så prinsesset og fin – og ih, hvor den klæder dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh my hvor er den fin! Og så er tingene altså bare latterligt billige dernede.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til dig