En Kinakjole

40 dage

I dag er der 40 dage til jeg er tilbage i Danmark. 40 dage. Er det ikke vildt? Jeg har i mange dage nu forsøgt at lave et indlæg men den er simpelthen ikke til at arbejde med, og derfor er der også lidt i mellem mine indlæg. Det hele er meget hårdt for tiden, og uden at gå for meget i detaljer så har jeg slet ikke sovet i nat. Det er virkelig svært lige nu det hele og jeg håber det løser sig igen. Jeg glæder mig til jeg igen er i Danmark, til min mor står der i lufthavnen og tager imod mig, og til jeg kommer hjem til min lejlighed og de mennesker jeg elsker. Noget jeg kommer til at savne ved Kina, okay der er meget, men en af tingene er mit værelse, specielt mit vindue. Der har jeg siddet meget og kigget ud og tænkt mange tanker. Det bliver svært at undvære det. Som I kan se er den også pyntet lidt op så her er lidt julestemning. Jeg har ikke så meget mere at sige lige nu, jeg vil faktisk bare gerne hjem igen, og jeg tæller hver dag ned fra nu af. Jeg har været i Kina i 105 dage. Det er helt absurd at tænke på. 105 dage væk fra min mor, 105 dage væk fra Ida og 105 dage væk fra P. Jeg vil bare gerne hjem igen. Jeg håber stadig I læser med derude også selvom min opdatering halter. Jeg gør mit bedste. Jeg er igang med at klippe min anden kinafilm sammen som jeg poster når jeg er tilbage i Danmark igen.

Næste indlæg

En Kinakjole