Eksamenslæsning

Tilbage fra megashopping i Shanghai

Hej allesammen. Så er jeg tilbage fra min lille miniferie i Shanghai. Mandag og tirsdag denne uge havde vi eksaminer og efter dem fik vi fri resten af ugen. Så tirsdag tog Cæcilie, Anne og jeg til Shanghai hvor vi skulle nyde ferien og nyde bare at være os piger. Vi startede med at bo to dage på et lille hyggeligt hostel som er der billederne er fra. Vi ankom til Shanghai tirsdag aften og der tog vi ud og spiste og bagefter købte vi lidt dvd’er. Onsdag tog vi så ud på det vildeste marked jeg nogensinde har været på. Og jeg har shoppet så overdrevet meget at I tror det er løgn. Markedet var et slags indendørs center på 5 etager.

Vi talte primært engelsk lige indtil vi begyndte at handle og skiftede over i kinesisk, på den måde fik vi de bedste handler og priser. Skide smart.

40 kommentarer

 • Anne

  Hej! Jeg skla til Kina på lørdag med nogle veninder, og jeg bliver simpelthent nødt til at have et råd om shopping med på vejen… Hvor er det fedest at shoppe?
  og er de villige til at gå ned i pris? 🙂
  Vi har ikke mere end en dag til shopping og vil helst ikke bruge alt tiden på dårlige shopping centre. Kan du hjælpe?? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   uha Kina er jo kæmpestort.. måske du kunne fortælle mig hvor I skal hen i Kina ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alex

  Øv, jeg kan ikke se dit indlæg med dine nye køb 🙁 kan se at der er oprettet et indlæg om det på bloglovin, men når jeg trykker på indlæget står der at der ikke kommer nogle resultater frem. Når jeg klikker ind på din blog udenfor bloglovin er det heller ikke til at finde! Er helt nysgerrig for at se alle dine nyindkøbte goodies 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Magda

  Jeg var også engang på selv samme marked. Vi blev fortalt, at der blandt de mange kopier rent faktisk findes nogle ægte tasker, skjorte osv., fordi de på produktionsstederne får lov at producere x-antal ting i overproduktion til at sælge videre på markedet. Det er nogle år siden, så om det stadig forholder sig sådan, skal jeg ikke kunne sige.

  Lækre køb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TPA

  Hvad hedder det marked du var på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ih, vil så gerne se dine køb – lyder som nogle fede ting, hihi 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du så i det mindste bare lader være med at kalde det Celine, Mulberry og Luoboutin… For det er det ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Nej det er rigtig nok, jeg vidste bare ikke lige hvordan jeg ellers skulle beskrive det 🙂 Men jeg kan jo vise jer tingene og så slette mærkerne derefter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  BILLEDER!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA

  VI VIL SE!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Andersen

  Ja kom med alting! Det er altid sjovt at se nye indkøb hos andre bloggere 😉 Også kan vi herhjemme sidde og misunde dig for priserne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ss

  VIS VIS VIS !! 🙂
  Glæder mig så meget, at det er som om, det er mig, som har shoppet!!
  Du får kun en bøde i tolden, hvis du har købt for over 5000 kr og de kan bevise, at du har tænkt dig at sælge det videre… Ellers er der ingen grund til bekymring. De gider slet ikke små sager som det her tilfælde!
  Har slet ikke noget i mod kopivarer, så længe man køber fordi den er flot, og ikke fordi det er et eller andet mærke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jaaaa vi vil se det hele 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kath

  Jeg vil også meget gerne se hvad du har købt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja, ja, ja, ja, JA!! Vi vil se det hele ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MR

  M: Hun riskerer ikke at få en bøde i tolden fordi, hun tager kopivarer med ind i landet. Hun risikerer dog at skulle betale told og moms, men det gælder for alt man køber uden for EU, hvis det samlet overstiger ca. 3000. Det ulovligt at fremstille kopivarer, men du må godt tage tage det med ind i landet, så længe det er til eget forbrug. Så der er ikke noget at frygtet mht det.

  Jeg har det ikke så godt med kopivare, men jeg streamer selv amerikanske tv-serier på nettet, og det er jo egentlig lidt det samme. Jeg vil rigtig gerne se, hvad du har købt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Åh, pas på med hvad du skriver herinde – du skulle jo nødig blive taget i tolden.. Men det lyder da lækkert med megashopping!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  VIS vis vis!!! Vi vil se det hele! 😀 Det lyder susme til at I har haft en fantastisk sjov tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Vi vil se, vi vil se 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, vi vil gerne se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig så meget til at se alle dine køb. Det minder mig om da jeg var i Thailand sidste år – jeg gik også helt amok i kopivarer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ejhhhh, vil så herne se ALT!
  Kan ikke se nogle problemer med at købe kopivare. Først og fremmest købte du det jo ikke bare fordi der stod et dyrt mærke på det. For det andet vil jeg også hellere give en kineser nogle penge frem for en velhavende designer.

  Og den idé med en video på kinesisk er fantastisk! Vil så gerne høre dig tale det, kan slet ikke forestille mig en almindelig europæer tale kinesisk 😀

  Ha en fortsat god fredag :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura R

  Hver gang du nævner, at I taler kinesisk, bliver jeg så imponeret, haha. Jeg kan slet ikke forstå, at nogen dansker kan tale det sprog 🙂
  Det kunne være sjovt, hvis du lavede en video, hvor du taler kinesisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder virkelig underholdende! Jeg vil rigtig gerne se nogle billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må meget gerne vise hvad du har købt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linesofies mor

  Åh…Hvor lyder det fantastisk.Og hvor ser det hyggeligt ud.
  Næste gang er det mig der skal med, JUHUUUUU (og jeg har som bekendt heller ikke hverken moralske skrupler eller særlige præferencer for mærkevarer…) Jeg tager nogle store tomme kufferter med, ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   jooo mor, jeg glæææææder mig så meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du må gerne vise det HELE 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ej hvor skønt! Jeg får helt flashbacks til da jeg selv var på det samme marked (eller det tror jeg da det var, i hvert fald også et 5 etagers i Shanghai, kæmpe stort!) her i foråret 🙂

  Skide smart at ikke kunne kinesisk – det kunne jeg desværre ikke, men efter at gået rundt i 4 timers tid blev de alligevel godt trætte af os og jeg fik et par kjoler til 30 yuan :)! Men det lyder skønt! Vil meget gerne se billeder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  shoppeheaven <3 og vil meget gerne se det hele 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka S

  Tænker bare: pas nu på tolden… :/

  Men vil gerne se alt hvad du har købt, lyder som en vild oplevelse! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SB

  Ej hvor lyder det fedt.

  Jaaah hvis endelig billeder.
  Altså et eller andet sted syntes jeg det er helt ok at købe sådanne kopier. Det er svært når man er i et land som Kina (Tyrkiet og lign) at finde noget overhovedet, hvor der ikke står et fake mærke. Så længe man ikke render rundt med logoer over det hele og viser sin “Gucci” taske frem er det squ ok. Du køber det jo fordi det er flot eller lækkert læder, jo ikke fordi det hedder dit eller dat. Glæder mig sådan til at se dine fine køb 🙂

  Tænkte om du ikke vil vise lidt billeder af hvad i spiser dernede. Er meget nysgerrig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Øj, hvor lyder det altså bare vildt! Jeg vil i hvert fald gerne se hvad du har købt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne se (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil MEGET gerne se alle dine køb! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil se det hele! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg er en af dem der ikke bryder mig om kopi-varer, ikke fordi det tit er dårlig kvalitet, (Selvom det 90% af gangene er det, der er jo en grund til at de ægte varer har en så høj pris) men fordi det er respektløst overfor designeren der har brugt enorme mængder tid og penge på at kreere et produkt.
  Du sagde engang at der var en der havde kopiret dine malerier og solgte dem – lidt á la det samme er det ikke? Så er det vel også okay det hun gjorde..

  p.s du kan risikere at få en bøde i tolden på vej hjem for flere 100.000 kr – også selvom det er til eget brug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja tak 😉 vil meget gerne se dine køb!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksamenslæsning