Iphonebilleder af min hverdag på uni

Hygge i vores stue


Jeg prøvede faktisk at lave dette indlæg igår, men billederne ville ikke fungere. Nu gør de. Kristoffer havde købt disse fine lyskæder med hjem fra walmart igår som vi straks hængte op. Nu er der et virkelig hyggeligt lys og klar til den dejligste julestemning. Vi har også købt julemænd som vi kan hænge op. Alle synes det bliver underligt at holde jul i Kina og uden deres familier, men i år er vi hernede en familie der skal holde jul sammen. Det bliver rigtig hyggeligt er jeg sikker på. Vi har aftalt at vi skal have nissevenner, og Cæcilie og jeg give hinanden adventsgaver. Kristoffer og Anne har begge haft besøg og de har haft julekalendre med til dem, så lidt julestemning bliver det da til. Nu skal jeg læse lektier en times tid inden jeg skal til eksamen i kinesisk kultur. Hav en dejlig dag.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iphonebilleder af min hverdag på uni