Min første Kinafilm

Lørdagen der forsvandt i en bus

I går var vi på vores første arrangerede tur, altså som uni har arrangeret og som vi har betalt for. Vi startede dagen tidligt og skulle med en lille minibus kl. 8 om morgenen. På det tidspunkt var vi alle lykkeligt uvidende om hvad der ventede os. Vi startede med at køre knap 3 timer i bus til et sted hvor vi brugte måske 30 minutter på et museum med gamle knogler. Yes. Bussen var meget varm skal det lige siges og vores chauffør kørte ikke specielt pænt. Efter museumsturen skulle vi tilbage til bussen og køre 1 1/2 time til et andet sted hvor vi skulle spise frokost. Da vi endelig nåede frem og havde spist frokost skulle vi hurtigt videre til et sted hvor der var kendt kalligrafi. Den tur tog så lige endnu en time. Nu er vi oppe på at have kørt 5 1/2 time i bus. Men det stopper selvfølgelig ikke her. For da vi var færdige i den fine park skulle vi tilbage. Det tog så også lige 3 timer. over 8 timer sad vi i en bus igår. Og jeg lyver ikke. De ting vi så så var ret kedelige og ikke særlig godt arrangeret. Da vi kom hjem om aftenen efter at have været afsted i 12 timer (bemærk her hvor mange af de 12 timer der gik i bussen) spiste vi aftensmad og så var kl. 20. Og det var så den lørdag der forsvandt i ‘golden dragon’. Senere tog Morten, Kristoffer og jeg med nogle andre i byen og drak nogle øl. I dag skal vi ind og se et kæmpe fyrværkerishow ved west lake så det bliver hyggeligt, jeg håber ikke søndagen ryger ligeså hurtigt. Tak for alle jeres søde kommentarer til min kinafilm, det betyder rigtig meget for mig!

8 kommentarer

 • Johnny Toftgaard

  Hej Line Sofie
  Jeg er inde på Kristoffers ( hans far ) face book side og ser dine billeder og filmen, som jeg synes er rigtig fede. Bliv endelig ved med at skabe disse stemningsbilleder, som er unikke.Filmen er beundringsværdig med billederne og musikken, ja filmen kan sagtens vise i et større forum – tv. Go on and show the chinese antagonist life!
  Fortsat god vind
  De bedste hilsner
  Johnny Toftgaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg elsker virkelig dine indlæg om Kina. Din blog er virkelig min yndlingsblog. Du fortæller mere end bare hvilket tøj du køber, og hvilket sundt sundt mad, du spiser. Andre bloggere kunne lærer noget fra dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • liv

  den tur kan du forhåbentligt grine af senere! (-:
  jeg sidder lige nu og ærger mig lidt. da jeg først har set dit kina-film indlæg i dag, fandt jeg ud af at jeg ikke kan se videoen? er det et andet sted jeg kan finde den såsom youtube? jeg vil ellers så gerne se den, efter de fine roser den har fået i kommentarfeltet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siw

  Dine indlæg om Kina er helt fantastiske, jeg håber du har det godt og nyder tiden ude i ‘den store verden’!

  Dejlig blog du har

  Kig gerne forbi en venindes og min også

  http://21thcenturyoffashion.blogspot.com/
  http://21thcenturyoffashion.blogspot.com/
  http://21thcenturyoffashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen så fine billeder du får taget dig, man kan virkelig mærke stemningen!!

  Julie – Kapitel 21

  http://kapitel21.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sindssygt flotte billeder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej det lyder lidt kringlet ja. Men det lyder da spændende med fyrværkerishow håber det bliver godt!

  xx Seph

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line Sofie!
  Super fin blog du har!
  Jeg kom til at tænke på – Hvad skal du egentlig bruge dit kinesisk til? Skal du være lærer i det i fremtiden, eller? 🙂

  Kh Marie http://www.mariemacaron.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første Kinafilm