at savne

Yndlingsbilleder fra i dag

I dag da jeg var på opdagelse med Jens, Cæcilie og Kristoffer (og jeg kan godt sige jer vi fik set lokalområdet). Efter at have gået rundt i et meget uhyggeligt, dog fascinerende, område som vi på alle måder kunne se i en gyserfilm, endte vi på en slags affaldsplads, eller der hvor de brænder affald af. Og i nærheden kom denne mand forbi med hans datter på armen. Det smukkeste lille barn jeg længe har set. Jeg spurgte om jeg måtte tage et billede af dem, og det var han selvfølgelig mere end villig til. Jeg fik taget disse to billeder og det er blevet mine yndlingsbilleder på hele Kinaturen. Jeg synes det er et af de smukkeste pigebørn jeg nogensinde har set, og faderens glæde skinner så meget igennem. Det er mit yndlingsbillede af far datter, og det er simpelthen så betagende det barn. Det er sjovt fordi P nævnte forleden dag at alle kinesiske børn er lidt bæløjede, og det har han faktisk ret i. Alle babyer og små børn er lidt bælgøjede, noget som åbenbart forsvinder med alderen. Jeg synes bare det gør dem endnu mere dejlige.  Jeg ville lige dele mine nye yndlingsbilleder med jer inden jeg går i seng. Kl. er 2 her nemlig og jeg skal op og på ‘fakemarked’ i morgen. Sov sødt.

17 kommentarer

 • hold op, hvor er de fantastiske de billeder 🙂 elsker pigens bettutede udtryk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Dét var dog den fineste overlæbe, jeg længe har set.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Nåååh, virkelig et af de bedste billedr ever! Hun er virkelig noget af de smukkeste, mest bedårende nogensinde. Har lyst til at tage fat i hendes runde flotte kinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft, nogle skønne billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes at det er et endnu mere fantastisk billede lige fordi at det er en pige. Jeg hører altid forfærdelige historier, fordi man derovre hellere vil have en søn frem for datter. Dette billede fortæller at ikke alle kinesere er kolde og kyniske.

  http://www.claraiguess.blogspot.com <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HannaM

  Jeg har altid syntes at kinesiske børn er sååå så så søde ! og hende der, er ingen undtagelse. Det er ikke mærkeligt at faren er stolt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare et skønt billed! Tak fordi du deler så meget med os:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Line 🙂 Jeg har fulgt din blog i flere år, og det er muligvis lidt dårlig timing alt taget i betragtning – men sælger du stadig dine malerier mens du er i Kina? Jeg har i hvert fald lidt kig på det her http://amillionbabiesmalerier.blogspot.com/2011/04/uglerne.html#comments – hvis det er til salg.
  Fortsat rigtig god Kina-tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, fantastisk! Ej, hvor er det nogle fine billeder. Hvor ser de begge to bare dejlige ud. Og hvor er den pige bare smuk.

  knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle smukke billeder! Og en skøn blog 🙂 varme tanker herfra.

  http://www.dagenstanke-fbl.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie T

  Ej hvor er det bare et par gode billeder. Jeg tror sørme også det er mine yndlingsbilleder fra Kina nu 😉 Hun er virkelig sød, og han ser bare så stolt og tilfreds ud ! Super godt fanget !! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, sikke et vidunderligt billede! Virkelig fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor er det et rart billede! 😀 Faren ser virkelig glad ud for hans lille smukke datter, og kineser børn er generelt bare så nuttede, og hende her er især smuk.
  Elsker også bare at hun knuger det der strå i hendes lille søde hånd ^^

  Jo mere jeg kigger på billederne, jo smukkere syntes jeg hun er. Hendes små men på samme tid store øjne som sidder der og kigger så spørgende på dig, og hendes lille mund med de utroligt nedaf bøjede mundvige<3

  2 rigtig gode billeder, jeg gemmer dem i min inspirations mappe med det samme, men gemmer det med din blog som navn, så jeg kan huske at linke til dig hvis det en dag bliver nødvendigt ^^

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NEJ hvor er hun dog dejlig! Smuk lille pige 🙂

  SWEET PETROLEUM
  http://froekensteenberg.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Helt igennem fantastiske billeder! (Men det er jo ikke noget nyt herinde ;p)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Intet mindre end et fantastisk billede! Tak fordi du deler det med os:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

at savne