Endelig internet

Min udsigt

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Vi bor som sagt på 19. etage her i lejligheden. Det er virkelig højt oppe. Vores udsigt er fuldstændig ubeskrivelig, og selvom man får en idé fra billederne er det bare slet ikke til at forklare. Vi har en kæmpe altan i vores stue (de billeder hvor jeg er på) som har den vildeste udsigt. I går aftes sad jeg derude og tjekkede mails og nød det, jeg kommer aldrig til at opleve en udsigt lignende. Det giver et sus i maven når jeg vågner og kigger ud af mine kæmpe vinduer på værelset og jeg ser solen skinne på smukke Kina. Billederne med hyggevindueskarmen er fra mit værelse. Dér sidder jeg og skyper, laver lektier, læser og tænker en masse tanker. Jeg kan virkelig ikke forstå at jeg bor i sådan en lejlighed med sådan en udsigt. Vi har rigtig meget altan og jeg kommer til at nyde at bo så højt. Det eneste minus ved det er at jeg er nødt til at tage elevatoren og jeg er jo hamrende angst for det (ligesom med at flyve) men jeg synes selv jeg er blevet rigtig god til det og målet er at jeg en dag kan tage elevatoren alene, men det er ikke endnu. Nu vil jeg tage mig et bad og lægge mig ind med en kop the og ordne mails og sådan i mit dejlige vindue. kl. er 20 her og jeg håber I nyder Danmark.

15 kommentarer

 • Nanna

  Fantastisk! Kan vi mon få lov til at se flere billeder af lejl.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke misundelig. Overhovedet ikke. Ikke spor. Næsten… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det også fantastisk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok en misundelsesværdig udsigt! Jeg har altid drømt om at have sådan en vinduesplads, til at læse, tænke og drømme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare fantastisk ud! Jeg ville ønske jeg havde sådan en udsigt, da det ville give en så meget inspiration.

  Jeg synes det er så fedt du er taget til Kina, trods P måtte blive derhjemme, og er sikker på det bliver et eventyr du aldrig vil glemme!

  Din blog er helt fantastisk i øvrigt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jensen

  Hvor er det en ubeskrivelig udsigt! Jeg glæder mig til at følge dig i kina, det er en helt vild oplevelse du har foran dig. Og ja, må vi ikke se nogle billeder af jeres lejlighed? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også haft elevator angst og den måde jeg kom over det på var fordi jeg var tvunget til at bruge den hver dag på arbejde – også alene, selvom det tog noget tid inden jeg kunne det. Så bare vent. Krydser fingre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamma

  Må vi ikke se fotos fra jeres lejlighed? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en udsigt, hvem det bare kunne vågne op til den hver dag 🙂 Husk nu at nyde det inden det hele er forbi 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ser helt vildt ud. Glæder mig til at høre mere om din fantastiske tur!
  http://www.lyrogac.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det smukt. Wauw.

  Et lille elevatortrick, som har hjulpet min søster, som heller ikke er særlig glad for elevatorer.
  Start med at bare at køre én etage op alene, og når du har vænnet dig til det, så to etager osv. osv.
  Måske det kan hjælpe dig 🙂

  Held og lykke med dit eventyr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flot udsigt. Jeg er også en smule angst for elevatorer.
  Ps. spændende at følge dig fra kina 🙂 Nyd det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw! Det er jo helt fantastisk! Hvor er du bare ubeskrivelig heldig. Så kan du til hver en tid føle dig tættere på himlen og dem derhjemme, når du har hjemve. Sikke en smuk udsigt! Nyd det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Woooow!
  – jeg er mundlam..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser bare lækkert ud 😀 NYD det nu inden det er slut 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig internet