6 små dage

Godnat

Jeg har fået mange spørgsmål omkring mine øjne, fordi jeg engang har fortalt jeg har et grønt og et blåt øje. Mange af jer har spurgt om I ikke må se billeder, og jeg har faktisk lavet et indlæg om det engang før, men det er måske gået tabt i flytningen til ejet domæne, hvad ved jeg, men nu tænkte jeg alligevel jeg lige vil vise et tydeligt billede. Som I kan se er det tydeligere på nogle billeder end andre. I noget lys ser de bare blå ud og i andet lys er det meget tydeligt, men ja, jeg har altså et af hvert. Så nu håber jeg det er okay dokumentation:) Og så vil jeg lige sige tak for den virkelig flotte respons I har givet på min film i indlægget herunder, det er overvældende at I kan reagerer sådan på noget jeg har lavet, og jeg bliver virkelig rørt over det, det skal I vide! Jeg vil gå i seng efter en dejlig dag som jeg fortæller mere om i morgen. Sov godt.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 små dage