Hjælp afrikas børn

En lille konkurrence

 

Jeg har fået muligheden for at anmelde denne film samt udlodde 4 af dem til jer. Så det tænkte jeg kunne være en fin lille konkurrence nu hvor jeg alligevel engang imellem anmelder film herinde. Filmen er meget sød, en film som er perfekt til en dag indenfor med veninden eller hvis man en dag har en hyggedag alene. Den er ret typisk hollywood og har nogle fine skuespillere med. Den røg direkte ind på en 1. plads i USA’s biografer og som der står flere steder det nok de to attraktive hovedroller (Ashton Kutcher og Natalie Portman) som dyrker en del sex i filmen. Jeg tror ikke selv det er en film jeg ville gå i biografen at se, mest fordi det er lidt en anden type film jeg synes jeg vil bruge mine penge på biografen, men den er perfekt på dvd til en dag inde. Derfor er det jo også dejligt at jeg har fået muligheden for at udlodde 4 af disse dvd’er til jer. Jeg synes traileren fortæller det hele meget godt, så jeg vil ikke bruge meget mere plads på at skrive om den. Det eneste I skal gøre er at skrive en kommentar her og så trækker jeg 4 vindere som får besked på mail, og tilsendt filmen. I skal bare skrive jeres navn og mailadresse (kun jeg kan se den, og den skal altid være oplyst når man kommenterer så det er ikke noget besværligt). Jeg trækker 4 vindere på lørdag kl. 12.00 Held&Lykke. Og forresten så undskyld for min skrifttype. Den ændrer sig på mystisk vis når jeg lægger en video ind. Jeg ved mange af jer har lidt svært ved at læse den, så jeg vil prøve at løse det:)

   

268 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp afrikas børn