2 uger

Dagens tip : Clean

De sidste 6 år i hvertfald er de eneste parfumer jeg har brugt Clean. Jeg ved ikke engang hvad jeg gjorde før dem. Jeg kan nemlig ikke så godt lide parfumedufte som er for tunge, søde, blomsteragtige, kunstige eller andet og så er det svært at finde gode parfumer. Jeg kan huske at jeg, før Clean, brugte nogle der var lidt lette, friske og syrlige, sådan lidt citronagtige fordi det var det eneste jeg kunne holde ud, men jeg brugte det sjældent. Da min mor så introducerede mig for Clean (og det var før man kunne få dem i Danmark, i hvertfald var det så få steder at det var nærmest umuligt) så blev jeg lykkelig. Siden har jeg brugt dem. Jeg har prøvet en del af dem, men mine to absolut yndlings, og dem som jeg altid har, er Warm Cotton og Shower Fresh. Jeg har altid 2 clean ad gangen, så man kan skifte mellem dem. Der er ikke noget værre end folk der bruger for meget parfume fordi de har brugt den samme i så mange år at de nærmest ikke kan lugte den når de tager den på. Så derfor har jeg altid så jeg kan skifte. Jeg har aldrig købt Clean i de fysiske butikker, det er simpelthen for dyrt. De startede med at koste 600 kr. stykket men jeg har hørt at de siden er sat en smule ned? Men i hvertfald har jeg altid købt dem over nettet. Jeg har også før tippet om det, 3 gange faktisk, men i den tid er mine 2 yndlingssælgere enten lukkede eller stoppet med at forhandle så meget clean.

Så da det var tid for min mor og mig at bestille nye Clean parfumer, så måtte jeg jo finde en ny sælger. Og det er ikke altid lige nemt. Først skal man finde nogen der er billige nok til at man synes det kan betale sig (og efter billige parfumer de sidste 6 år som aldrig røg igennem tolden, havde hurtig forsendelse og altid var som lovet, så var vores krav ret høje) derefter skal man sørge for de sender til Danmark og har en nogenlunde portopris, så skal man se om de har høje ratings og mange af dem, så man ved de er troværdige og til sidst så skal man se om de kommer hurtigt frem og ryger igennem tolden. Efter et par timers søgen fandt jeg en sælger der havde det hele, stort udvalg af clean (og 1000 andre parfumer) og rigtig god feedback. Så jeg bestilte. Vi bestilte i alt 5 parfumer (3 shower fresh og 2 warm cotton) og det blev præcis 944 kr. i alt inkl porto. og altså derfor kun ca 189 kr. per parfume med porto. Det må jo siges at være billigt i forhold til butikkernes priser på 500-600 stykket (?). Men der var jo stadig spørgsmålet om de ville ryge igennem tolden da de sendes fra USA.

Jeg bestilte torsdag og fik dem mandag, altså 4 dage efter og der var ingen told. Det er simpelthen den bedste service og sælger jeg har fundet her. 4 dages levering og det er endda i weekenden og ingen told. Alle parfumerne var pakket ind med folie om boksen (som de købes i butikkerne) og det hele og lå i en kasse rigtig sikkert pakket ind. Så nu har jeg fundet min nye yndlingssælger af Cleanparfumer og tænkte jeg ville give tippet videre til de af jer der bruger Clean, eller måske gerne vil men ikke har haft råd til at give butikkernes priser.

Jeg har før skrevet om clean, jeg har endda givet dem jeg har prøvet beskrivelser og sådan, så søg på ‘clean’ herinde hvis I vil se alle mine indlæg om de skønne parfumer. Ellers vil jeg råde jer til at prøve dem i butikken og så købe dem på nettet. Køb billige Clean parfumer her.

   

32 kommentarer

 • Jens

  Mht til Clean blev jeg introduceret til den af min datter.
  Har købte så Clean for Men.
  Er nu blevet helt afhængig og har 3 flasker . Der er 118 ml i hveer, så der er lidt at tage af.
  Vil du skrive det sted igen du anbefaler at købe på nettet.
  På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens

  Ang CLEAN

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit kok

  Hej
  Jeg fulgte dit link da jeg er på udkig efter en ny parfume fra clean. Desværre er der kun en slags nemlig ultimate. Jeg vil have original. Ærgerligt, men tak for tippet.

  Kh Berit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Er der nogle andre herinde der har købt parfumer via linket Line Sofie har givet?
  Ved ikke om jeg “tør” hvis den nu ryger i tolden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  De lugter så klamt de parfumer. tænk du gider at lugte af rengøringsmidler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh jeg elsker også cleans parfumer – jeg skifter mellem showr fresh og garden shower fresh. de er bare så lækre og simple i duften og passer til alt mht. årstid og sådan noget. mhh. og sikke et kup du har gjort! de er jo mega dyre herhjemme!

  knus, Marie My fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt huske dit gamle indlæg om Clean parfumerne og læste det flere gange! Selv har jeg fire små og en stor; jeg er også en stor tilhænger af Shower Fresh! En, der også er god, er Outdoor Shower Fresh, som er lidt mere frisk i det. Den kan jeg virkelig anbefale! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Glemte lige at spørge om det er 50ml størrelserne eller 30 ml?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sådan! 🙂 Jeg har været clean addicted i sygt mange år. Man kan også få en “hair freshner” til at spray i håret, det holder nogle gange flere dage! Fantastisk.
  Tak for tippet! Du er for nice

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M.

  Tak for tippet! Jeg står netop og skal ud og investere i en ny hverdagsparfume og havde overvejet Clean netop fordi den ikke er så tung.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg elsker også Clean! Man føler sig så ren – sjovt nok 🙂 Jeg ville lige fortælle at jeg har prøvet din bananis af, DEN ER FANTASTISK! Jeg tilføjede en ny smag, som du måske har lyst til at tjekke ud her: http://joseetchris.blogspot.com/2011/08/banane-et-fraise-rien-dautre-banan-og.html jeg har selvfølgelig linket tilbage til dig! Håber du har en fortsat god aften.
  – Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åst

  Jeg kan slet ikke holde parfume ud – og slet ikke Clean parfumerne :/

  Men de kan fås i små str. her til 60 kr

  http://www.solastseason.dk/varekatalog?section=beauty

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Jamen det var da ærgerligt 🙂 Og der er kun én slags clean derinde, men ellers tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er altid overvejet dem – men har dog aldrig fået taget mig sammen og købt en endnu :/
  Kunne være man skulle det nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Tak for dit svar, Line Sofie! Det er jeg glad for at høre!
  Christiane: Tak for tippet – ved du om det stadig er sådan (med dårlig økonomi i foreningerne)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   husk nu at tjek sådan noget selv. Jeg har jo købt min lejlighed og ALDRIG haft problemer. Der er mange der har hørt noget om det ene og det andet, men fakta er jo bare at meget at det ikke passer. Så jeg synes du skal tjekke økonomi osv med din bank, de ved det hele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christiane

   Som Line Sofie også skriver, så skal du helt klart tjekke op på det selv. Der er meget stor forskel på foreningerne men det er en generel ting, som folk bliver snydt på, når de køber andel.
   En meget lav månedlig ydelse kombineret med en lav pris kan tit skyldes alt for store lån i foreningen. Bare tjek det og hold øje, så du ikke pludselig står med andel i tilbagebetalingen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan undgår man tolden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Sofie

  UUUNDSkYYYLD.. dum som jeg er glemte jeg at linke til sælgeren 😉 Nu er der link og det virker !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æv æv kan ikke få linket til at virke???

  Kh Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Hvor fedt at du har fundet frem til en god og billig sælger! Men kan ikke finde noget link?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Hej hej

  Super lækker post, men er jeg den eneste, som ikke har noget link at følge?

  @Lise: Jægerborggade er skøøn, men jeg synes du skal være rigtig vågen, hvis du køber andel. Det har været meget dårlig økonomi i mange af foreningerne på gaden. Bare et godt råd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Rigtig godt tip – jeg kan dog ikke få noget link frem til sælgeren.

  En anden ting: Rigtig god tur til Kina! Jeg var selv i praktik i udlandet sidste efterår og det var det mest fantastiske halve år! Den første uge kan være svær, men herefter er jeg sikker på at du vil komme til at nyde det. Held og lykke herfra i hvert tilfælde 🙂

  K. A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hej!

  Jeg ved ikke, om det bare er mig, der er en IT-tumpe, men det er som om, der ikke er et link?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NH

  Jeg kan simpelthen ikke finde linket til sælgeren – er det bare mig, der er gået helt galt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Hej Line Sofie 🙂
  jeg er også stor tilhænger af CLEAN. men hvorfor kan jeg ikke trykke på ‘linket’?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Har du et link? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Puha, jeg har det samme problem med de fleste parfumer, i starten dufter de godt, men bliver simpelthen så hurtigt træt af en duft, og efter af have brugt en parfume ganske få gange får jeg nærmest kvalme :S og så står den bare i skabet nærmest ubrugt.. Rigtig ærgerligt

  Jeg har tit tænkt på at spørge dig; er du utryg ved at gå på Jægersborggade om aftenen, fx hvis du kommer hjem fra byen eller kommer sent hjem fra arbejde eller sådan? Og ville du alt i alt anbefale til andre at købe andel/ejerlejlighed i den (udover al balladen) superdejlige gade?

  Kh L

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Der er virkelig ingen ballade her:) Det er blæst op i medierne. Her er så stille om natten så man tror det er løgn, og jeg er ALDRIG utryg, virkelig. Jeg vil klart anbefale andre at købe her hvis de kan lide nørrebro/jægersborggade

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 uger