At sige farvel

China

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Så er jeg fremme i Kina. Jeg overlevede både flyture som var ultra turbulente og en lange og en lang bustur. Men nu er jeg landet trygt og godt og har i dag kigget på lejligheder med min gruppe som vi har budt på, en på 19. etage. Så det er spændende hvad de siger til vores bud. Lige nu bor vi på hotel indtil vi har lejlighed. Her er ikke så varmt som jeg troede men meget fugtigt i luften. Men de sidste par dage har det også været gråvejr. Der er allerede så meget at fortælle om Kina, men eftersom jeg ikke har været her så længe, så venter jeg lige lidt med det. Der vil også komme en masse billeder, men lige nu er der så meget praktisk der skal ordnes så jeg har ikke taget så mange billeder endnu. Tak for alle jeres kommentarer på mit indlæg om ‘farvel’. Og til jer jeg kender der læser med: jeg savner jer! Kys fra Kina

12 kommentarer

 • Sandra

  Jeg troede ikke, det kunne være muligt, men jeg savner dig!! i hvert fald dine hyggelige indlæg og billeder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line Sofie!

  Jeg kan næsten ikke vente med at høre dine nye beretninger, og se dine altid fantastiske billeder.
  Jeg kan forstå, hvis det er hårdt for dig, selv i en periode som egentlig “skulle være glad”. Jeg har nemlig selv en kæreste der kommer fra Nord Sverige, så i starten af vores forhold var vi nogle gange væk fra hinanden i 3 måneder, hvilket mest af alt påmindede mig om tortur. Så 6 måneder må være… Ja. Jeg føler med dig, men er sikker på, at du nok skal få et fantastisk ophold til trods.

  Mange kærlige tanker fra
  Lea (http://leaklausen.weebly.com/)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line!
  Hvor er jeg dog bare vild med din blog! Den er virkelig fin! Og hvor lyder det dog spændende med Kina! Jeg har selv lige været der, dog kun i en måned, og det er virkelig et fedt land! Jeg beklager, hvis du har svaret på det før, men jeg har først lige fundet din blog – hvorfor skal du være i Kina i et halvt år? 🙂

  Anyway, jeg håber, at du får det super fedt derovre!
  Knus fra Timian

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor jeg glæder mig til at høre mere – og se en masse fine billeder. Kina er sådan et smukt land 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare spændende! Jeg håber du kommer til at have det rigitg godt i Kina!

  Knus, Marie My fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Hvor er det dejligt for dig det hele! Glæder mig til at følge med på dit eventyr i Kina..

  På de billeder fra landet 4 har du en skøn læderjakke på – kan du gøre mig en KÆMPE tjeneste at oplyse hvor den er fra? Jeg er forelsket!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Eej hvor spændende:) Glæder mit til at høre mere!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ligesom Louise, glæder jeg mig til at høre om dit Kina-eventyr. Håber det kommer til at leve op til alle dine forventninger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg glæder mig til at høre mere om det hele.. Hvor bliver det fedt hvis du skal bo på 19. etage! Det er da vildt (:

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SB

  Dejligt for jer 🙂 Hvor i Kina bor I?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At sige farvel