Verdens bedste banankage

Ugens Etsy tip #13

Det er jo ret populært, især denne sommer (som egentlig ikke har været her) med blomsterkranse i håret. Specielt har jeg set det blive brugt til bryllupper, hvilket også er rigtig fint, men jeg er helt vild med det også bare til hverdag og har de sidste 4-5 måneder tænkt at jeg skulle købe mig en fin en. Men så har vejret ligesom ikke helt passet til og så endte jeg med aldrig at købe nogen. Men nu skal jeg jo ned til 35 graders varme og måske en blomsterkrans ville passe fint der. I hvertfald har jeg gennem de sidste måneder fundet en del sælgere på etsy som laver fine blomsterkranse til håret. Derfor vil jeg tippe jer om dem. De har allesammen fine kranse og de har også allesammen mange, ikke så pæne blomsterbrocher, smykker eller andet. Men kig alle deres sider igennem og find den I bedst kan lide.

Littlehoneypies

Whichgoose

Serenitycrystal

Thestarseed

10 kommentarer

 • […] Ugens Etsy tip #13 | Mi ConfesiónI hvertfald har jeg gennem de sidste måneder fundet en del sælgere på etsy som laver fine blomsterkranse til håret. … en smuk hjemmelavet blomsterkrans på …besøge hjemmesiden […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da egentlig en fin detalje!! jeg havde slet ikke tænkt tanken at man kunne købe sådan nogle fine nogen 🙂 Sådan en må jeg eje. (skal dog ikke ud og rejse, men så bliver den da ihvertfald ikke slidt op i denne danske sommer :-p)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] besøg hos“, Presenting har “Ugens hadeliste“,  miconfesion har sine “Etsay tips” og Pagik sine lækre madopskrifter. 11. Tag outfit billeder. Også kaldet […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan kan man købe en blomsterkrans? 😀 Jeg tænker bare at den da må visne når den bliver sendt med posten, og hvis du så skal have den pakket ned i kufferten når du rejser, så må den da gå temmelig meget i stykker :3

  Men de er virkelig smukke, og det er sådan en skam at det ikke har været vejr til det, for jeg ville elske at gå igennem sommeren med en smuk hjemmelavet blomsterkrans på hovedet ^^

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   det er ikke ægte blomster jo 😉 og ja de er meget smukke! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  elsker dine etsy tips 🙂 du finder de fineste ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kommer du til at kunne blogge mens du er i Kina? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes at det ser så fint ud.
  Kunne jeg godt overveje at købe.
  Men det passer nok lidt bedre til de lune sommeraftner, med fine sommerkjoler, end til de dage hvor man bare slendre rund i Københavns gader i jeans.

  http://idawsblog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste banankage