Godnat

At sige farvel

I dag er min sidste dag i Danmark og sidste nat med P. I morgen tager jeg til Kina. I morgen. Det er for vildt. Jeg kan ikke forstå det. Jeg skal tage afsked med P i morgen og det bliver så hårdt. At gå ud ad døren og vide jeg ikke ser ham det næste halve år. At vide at han lukker døren bag sig og sætter sig på vores seng i vores lejlighed og jeg drager ud i den store verden. Jeg ved mange af jer har givet udtryk for jeg er hysterisk og alt for følsom, og ja, det er jeg vel nok. Nogle har slet ikke de her følelser og det er også helt okay. Men jeg ville lyve overfor mig selv, og jer, hvis jeg sagde at jeg glædede mig, ikke kunne vente og alt var bare så fantastisk og godt. Sandheden er den, at jeg lige nu, hellere ville blive hjemme. Jeg er pisse ked af det og synes det er røv surt at sige farvel. Jeg hader det. Jeg kan bare ikke fastholde det øjeblik med P hvor vi holder om hinanden, for pludselig er det i morgen og jeg skal afsted. Jeg knuger mig ind til ham og håber at hvis vi aldrig giver slip, så kommer dagen aldrig hvor jeg skal sige farvel. Jeg har så svært ved at forstå det er i morgen. Jeg har jo vidst det i et år og det har været helt ok, men nu er det altså i morgen jeg rejser og det er pludselig helt uvirkeligt og meget trist. Jeg pakker de sidste ting nu, går og græder lidt, lytter til noget musik, kysser på P og håber denne dag aldrig slutter og jeg ikke behøver gå i seng og stå op i morgen og tage afsked med de mennesker jeg holder allermest af i mit liv. Men jeg er nødt til det. Nødt til at sige farvel og give slip på det herhjemme. Jeg ved det bliver godt for mig. For mit forhold, for min personlige udvikling og ikke mindst min uddannelse. Det bliver et fantastisk halvt år i et fantastisk lærerigt land. Jeg kommer til at tage en masse fantastiske billeder og film og møde en masse spændende nye mennesker. Jeg ved det er det her jeg skal. Men at sige farvel er noget af det sværeste. Det her bliver mit sidste indlæg på dansk jord, næste gang i hører fra mig er jeg i Kina. Jeg håber I vil følge mig på mit kinesiske eventyr, for jeg holder meget af jer. Pas godt på Danmark mens jeg er væk. Kys!

58 kommentarer

 • Jeg ved så godt, hvad du taler om! Og jeg bliver faktisk ked af at læse dette indlæg, da det minder mig om, at jeg snart (igen) skal sige farvel til min kæreste.. Derimod synes jeg, at dem som ikke føler disse følelser er ret unormale.. Håber du har det godt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved præcis hvordan du har det – tidligere på året flyttede jeg til London for at læse på London College of Fashion i noget tid. London er trods alt noget tættere på Kbh end kina er, men det var stadig hårdt at forlade kæreste og familie. Men når man så er derovre er der så mange nye indtryk og oplevelser at det hele tiden bliver nemmere. Og du skal glæde dig over den mulighed du nu får!

  Han er der når du kommer hjem, ligesom min var 🙂

  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line

  Som du jo nok ved har jeg været igennem præcis det samme med natten der ikke måtte ende, Lasse der gled længere og længere væk i togruden, og man forsøger at indprente alle de sidste indtryk, dufte, syn inden det er for sent. Det er så hårdt, og i starten tænker man faktisk at det er for meget, og at det ikke er det værd. Men det bliver det, det lover jeg dig. Vi er ikke i samme situation forholdsmæssigt, men savn er stadig savn, og du skal ha lov til at være enormt ked af at skulle afsted! Alt andet ville være underligt.
  Ellers ville jeg bare ønske rigtig god tur, er sikker på at det bliver et fantastisk halvt år 🙂

  Kh
  Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din stil!

  Tænkte på om du måske ville kigge forbi min blog?
  http://www.thenudedays.blogspot.com

  Hilsen Emma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majse

  Åh, det var et fint indlæg, og hvem har lavet den dejlige sang?

  Rigtig meget held og lykke. Du er et ærligt menneske, det gør din blog til noget særligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god rejse og husk det er ikke et Farvel, men et På gensyn 😉 Glæder mig til at følge dig i Kina…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  Love til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Rigtig, rigtig god rejse! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mine

  ihh hvor er det fedt for dig 🙂 det virker nok utrolig overvældende og emotionelt det hele. Men jeg forstår dig godt, jeg er selv i lidt samme båd for min drømme uddannelsesoverbygning er i udlandet så det kræver at jeg vælger at flytte, hvilket jeg ikke ved om jeg er parat til. Men som en anden også nævnte så er du utrolig stærk. det hele skal nok gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg er netop hjemvendt efter et halvt år i Vietnam – også i forbindelse med uddannelse. Du er ikke hysterisk! Jeg glædede mig overhovedet ikke, og stortudede de første 14 dage. Men så kom åbenbaringen… Stay strong 🙂 Brug tid på dig selv, nyd at du oplever noget få kommer til.

  Men det er da allerhelvedes svært – og alle der siger det ikke er, de lyver.

  Jeg vil følge dig i dine nye eventyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hekd og lykke gang 100000! Jeg kender den følelse mere end noget andet selv, så det er helt normalt! Vil tænke på dig og ønske dig den fedeste tur.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Du må have en fantastisk tur Line Sofie. 🙂 glæder mig til at følge dig på dir store eventyr.

  mvh Natasja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sugar

  Sødeste pige

  Hvor jeg dog kender dine følelser! Jeg opfører mig på nøjagtig samme måde, og inden min kæreste kom ind i billedet, var det min mor “det gik ud over”. Jeg bliver også altid så ked af det når jeg skal sige farvel, tæller timerne ned og vil ikke have at den sidste tid skal gå. Men lige så snart man er ude af døren og de første par dage er gået, så plejer det at gå lidt bedre. Og jeg kan se du skrev indlægget for et døgn siden, så forhåbentlig går det bedre nu.
  Jeg har også været væk fra min kæreste i 6 måneder. Det var hårdt, men det styrkede vores forhold helt utroligt meget, og det det også gøre for dig og P. I vil finde ud af hvor meget i betyder for hinanden, og dét er den vigtigste lektie i et samfund, hvor mange tager hinanden for givet.
  Og søde putte, du har de smukkeste øjne, selv når du græder:) Når jeg tuder ligner jeg en lille lyserød gris, hæver op og ser 10 år ældre ud. Ikke noget der ligefrem gavner når man skal sige farvel til den man elsker :o)
  RIGTIG GOD TUR!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey, jeg synes det er hårdt at min kæreste flytter til Århus! Jeg bor nu 50 km væk fra ham, så hvad tuder jeg over? Jo, jeg tuder over, at jeg ikke ser ham hver dag som jeg plejer, og at jeg ikke er en del af hans hverdagsliv mere. Men det ér jo i virkeligheden en mulighed det her. Det udvikler vores forhold, putter nue dimensioner på og minder mig om hvor meget jeg elsker ham fordi jeg savner ham.
  Så mon ikke også du vil opdage, at det hele nok skal gå, og så endda den rigtige vej? 🙂

  God tur, jeg glæder mig til at høre om dine oplevelser med at spise stegte vandmænd o.l.

  //Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes hverken du er hysterisk eller “for følsom”. Jeg ville selv have det på samme måde. Netop fordi du har det sådan synes jeg det er vildt flot at du gør det alligevel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hav en rigtig god tur <3 Jeg forstår dig godt – der er ikke noget værre, end at undvære dem man elsker. Men nøj hvor er jeg også misundelig over, at du skal et halvt år til Kina!!

  Kh Jeanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår godt den “farvel-følelse” du har. Jeg havde det på samme måde da jeg tog på sprogrejse her i sommerferien (jeg ved godt, at 3 uger OVERHOVEDET ikke er det samme som et halvt år (!) og derfor har jeg SÅ meget respekt for dig og for at du gør det her!). Jeg hader virkelig også at sige farvel og da jeg skulle sige farvel til min far i lufthavnen var jeg færdig, jeg kunne slet ikke stoppe med at græde – det var virkelig hårdt! Men da vi så skulle hjem til DK igen var det også virkelig hårdt at sige farvel til dem fra de andre lande og ikke mindst dem fra DK. Jeg kan stadig komme til at knipe en lille tåre, fordi jeg ved, at der er så mange af dem jeg aldrig kommer til at se igen. Men hele oplevelsen var så god for mig!

  Jeg ønsker dig alt held og lykke på din rejse til Kina! Og jeg håber du kommer hjem med en masse gode oplevelser og minder!

  -Maria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Folk der siger at du er hysterisk og alt for følsom er folk der aldrig har følt som nogen, som du gør. Du er forelsket og som Christiane siger er der ingen der skal fortælle dig hvordan du skal føle! F dem 🙂
  Ønsker dig en god flyvetur og verdens bedste ophold, vil følge med!
  Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina b

  Hej Line.
  Jeg synes overhovedet ikke du er hysterisk! Det er da helt forståeligt du går igennem en msse følelser, du skal jo være et halvt år på den anden side af jorden uden dem du elsker! Jeg synes det er super stærkt gået og jeg er sikker på det bliver et hårdt halvt år – men også et fantastisk et, du vil lære så meget om dig selv og en anden kultur, og det vil garanteret styrke dit og p’s forhold at skulle savne hinanden!
  Jeg glæder mig til at følge dit eventyr og jeg synes det er sejt du deler dine følelser så åbent på bloggen – man bliver rørt på dine vegne 😉

  Christina B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hej!
  Jeg syntes altsa det er synd at nogle er sa smalige at de skal se negativt pa at du viser dine folelser.Jeg er helt pa samme made og syntes det er fantastisk du gor det.Det er da dejligt at have mennesker at savne og hvorfor prove at skjule at man holder af dem?Det er vel noget at vare taknemmelig over.Det er svart at sige farvel, men ogsa skont at opleve nye ting og det er dejligt du har mennesker du holder sa meget af at se frem til at se igen nar du kommer tilbage.God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HannaM

  Rigtig god tur 😀

  Du er heldig at have en dejlig kæreste som venter på at du kommer hjem igen – husk det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis det er til nogen trøst vil jeg sige at jeg syntes at det er SÅ modigt og cool af dig at tage til Kina alene i 6 måneder.
  lige nu som jeg sidder her hjemme, er tanken om fx at tage til London i et halvt år når jeg kommer i den alder, som en skøn ting og jeg ville pakke mine tasker og tage afsted lige nu hvis jeg kunne, men det er jo fordi at jeg sidder her i mit trygge hjem med min familie, og jeg ved at selvom at jeg siger at det overhoved ikke ville være noget problem, så er det bare fordi at der ikke vil ske noget ved at jeg siger det.
  Jeg KAN ikke bare tage afsted for jeg er kun 13, og så er det altså meget nemmere at sige sådan.

  Jeg glæder mig sindsygt meget til at følge dig i Kina, for jeg er af en aller anden grund overbevist om at DU er den blogger af alle dem som jeg følger, som vil kunne vise den mest interessante og inspirerende side af Kina, og sende den her hjem til Danmark via din blog, på den bedst mulige måde<3

  Og så skal du huske på, at selvom du siger farvel til P imorgen, og det er hårdt, så er det jo ikke sidste gang du ser ham de næste 6 måneder 🙂
  Snakkede du ikke om at han ville komme og besøge dig nogle gange i løbet af de 6 måneder? 😀
  og hvis du kommer der over og du bare kan mærke at det her SLET ikke er dig, so be it. Så tager du hjem, men giv det lige en chance før at du dømmer det som værende ulideligt at være adskilt så længe<3
  Det bliver helt sikkert hårdt, men I kan klare det. Det ved jeg<3

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig, rigtig, rigtig god tur, Line Sofie! Jeg ved kun alt for godt hvordan det der afsked føles, men du får det så fantastisk i Kina. God karma og varme tanker herfra!

  //LL

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes overhovedet ikke du lyder hysterisk eller alt for følsom, det er helt almindeligt at du er trist. Jeg bliver selv helt trist af at læse det! Men jeg er sikker på, at du får en rigtig god tur 🙂 Glæder mig til at se flere fede billeder – bare fra Kina! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære Line Sofie,

  du skal bare give dig selv lov til at græde og ligge i fosterstilling og savne helt dybt ind i hjertet.
  For lidt over et år siden skulle jeg selv af sted på udveksling i Island og efterlade verdens mest fantastiske mand (i mine øjne) herhjemme.
  Jeg var så ekstremt heldig, at han tog med mig op til Island og var sammen med mig et par dage, inden han rejste hjem igen og jeg var alene.

  Hele verden var så dybt uoverskuelig. Jeg brugte en god tid af dagene på Island til at hyle og klarme mig til ham og være fortvivlet.
  Og så tog han hjem. Øjeblikket hvor han blev hentet af bussen var helt underligt, og jeg havde en mærkelig ro indeni. Jeg vidste, tidspunktet var kommet og at jeg ikke kunne gøre noget ved det. Jeg kunne kun glæde mig over at elske et andet menneske så højt, så jeg næsten ikke kunne rumme al den kærlighed.

  Jeg tror, du har det på samme måde med P. At jeres kærlighed er så stor, så den nærmest flyder over indeni dig. Og hvor fantastisk er det lige? Du er virkelig heldig, og når du om seks måneder træder ud i ankomsthallen i Kastrup er det den mest vidunderlige følelse.

  Sikke jeg plaprer. Jeg vil bare fortælle dig, at det er det mest naturlige i verden at du føler dig knust og ulykkelig, og at du er kæmpe heldig, fordi du har så stor en kærlighed i dit liv.
  God tur til Kina, jeg glæder mig til at følge dig.

  Hilsen Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God tur! Du skal nok få en fed tur, uden tvivl.

  x Katarina
  http://www.katarina-wannabeontop.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville have det på nøjagtig samme måde som dig, hvis jeg stod i din situation. Jeg syntes hverken at du er hysterisk eller for følsom. At du har så mange følelser, viser kun at du er en god person. Jeg håber du får en rigtig god tur og en fantastisk oplevelse. Dig og P. skal nok klare den.

  http://shopaholist.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella

  Hej Line
  Jeg ved hvordan du har det. sidste år i Dec den 7 dec for at være nøjagtig, tog min kæreste afsted til Frankrig for at være ski-bums. han var væk i et halvt år. Og tiden gik så langsomt, men eftersom det er dig som skal ud og rejse, så kan jeg love dig at tiden nok skal gå hurtigt, mens din kæreste sidder herhjemme og savner dig! bare husk at have kontakt hverdag selvom telefon regningen måske bliver det dyrer. Det hjalp mig meget at hører fra ham hver dag. Held og lykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Line.
  Jeg håber du får den mest fantastiske tur, og at det hele ender med at du næsten ikke har lyst til at komme hjem igen.
  Jeg har for nogle måneder siden sagt farvel til min udvekslingsstudent, som boede hos os et år. Han blev min bedste ven, min bror, min soulmate, og jeg kan næsten ikke holde tanken ud, at han bor på den anden side af jorden (Colombia, Sydamerika) og at jeg ikke skal se ham hver evig eneste dag. Jeg ved det ikke er den samme situation, meeen, vi har begge det her savn. Og jeg har et citat, som på en eller anden måde hjælper mig (jeg er normalt ikke en “citat”-type :P) :
  Goodbye’s are not forever. Goodbye’s are not the end. They simply mean I’ll miss you, until we meet again.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så modigt af dig, Line, og jeg ønsker dig rigtig meget held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Husk nu endelig på, at du ikke siger farvel, men ‘blot’ på gensyn!
  Du skal nok klare det hele, og kommer hjem igen med SÅ mange fede oplevelser. Kina er så spændende et lang. Held og lykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria O

  Synes nu det er i orden at være så ‘hysterisk’ når du er så åben om dine følelser, der er mange der bliver akavet ved bare at få et kram, så jeg synes det er stort og meget smukt du tør være at åben om dine følelser. Din kæreste er heldig! 🙂
  Go’ tur herfra…….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ej Line, jeg synes, at det er så pisse synd for dig, selvom jeg er sikker på, at det bliver vildt fedt.. Det lyder måske dumt, men har virkelig tænkt på dig de sidste dage og bare prøvet at sætte mig ind i, hvor hårdt det må være. Jeg krydser virkelig mine fingre for, at Kina bliver helt fantastisk for dig, og så kan du måske tænke på, at hvis alt fucker op dernede, så er det netop P, din familie og díne venner i Danmark, som er klar til at gribe dig. De venter allesammen på dig, og når du vender hjem, vil alt formentlig være det helt samme igen bortset fra, at du har en masse fantastiske oplevelser i bagagen!
  De bedste ønsker og tanker fra Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du er hverken hysterisk eller overfølsom. jeg har aldrig haft en kæreste i længere end en måned, så selvfølgelig kan jeg ikke sætte mig ind i det. men jeg tuder lige nu, når jeg læser hvad du skriver. det må være helt ubegribelig hårdt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SB

  Jeg har selv prøvet noget lignende og ved hvor hårdt, det er. Derfor har jeg stor respekt for, at du trods alt tager afsted og erkender, at du er ked af det og nervøs.
  Men nu har du taget hul på en stor oplevelse, der vil fylde mere i dit liv end 6 måneder normalt gør. Hold ud, nyd det og glæd dig til at se dine kære igen. Rigtig god tur, er sikker på, du vil få det fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God tur, glæder mig rigtig meget til at følge dig i Kina 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber at du får en fantastisk tur, også selvom det er hårdt at sige farvel.

  Kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Line.
  Kan sagtens forstå dig. Står selv og skal på udveksling til Tyskland (som overhovedet ikke er Kina) lige om lidt, og jeg har det på sammen måde som dig! Glæder mig rigtig meget til at følge dig i Kina:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med rejsen! Jeg glæder mig i hvert fald til at høre om dine kinesiske eventyr. Og jeg vil prøve at passe på Danmark, så godt som jeg nu formår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kære Line,
  Som du kan se, er vi mange, der har fuld forståelse for din situation! – Og jeg ved godt, at der nok ikke er så meget, vi kan sige, der kan ændre på den. Men jeg synes klart, du lige nu viser, at du har sejret stort på det personlige plan! Tænk, at selvom du står overfor en fantastisk rejse, der både vil åbne din øjne for en helt ny kultur og samtidig styrke din uddannelse, så har du svært ved det – fordi du sidder med verdens dejligste kæreste, som du elsker så højt, og som gengælder det. Ikke for at blive kliché-klam, men det er jo for pokker det, livet handler om. At elske nogen så meget, at det både gør godt – og ondt. Så selvfølgelig skal du være ked af det! Nu. Men jeg er også overbevist om, at når du først er kommet over de første dage/uger i Kina, vil tingene se helt anderledes ud, og du vil lære at vende savnet til glæden over alt det, der venter dig derhjemme efter en kæmpe oplevelse. Og prøv så undervejs, at huske på, at Kina kun er et halvt år, og P er for altid!
  Og så tror jeg faktisk, selvom det selvfølgelig også er rigtig hårdt, at det måske slet ikke er dumt, I ikke skal se hinanden undervejs. Da jeg var på udveksling med en veninde, kom hendes søde kæreste på surprisevisit, og det var skønt de dage, det stod på, men efterfølgende blev hun lissom sendt tilbage til 0-punktet og var ked af det på ny. Den situation undgår du i det mindste. 😉
  Rigtig meget held og lykke! Og selvfølgelig vil vi følge dig – vi er også mange herude bag skærmene, der holder af dig!
  Knus og kærlige tanker, Anne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Line,

  Alle de bedste ønsker til din tur i Kina! Jeg ved, det bliver en fantastisk rejse, og der bliver så utroligt mange indtryk til at starte med, at du næsten ikke får tid til at tænke på andet. Det er fuldstændig forståeligt, at du er ked af det og ikke vil afsted lige nu. Og var det også perfekt kunne P jo dele alle disse nye ting du skal opleve nu med dig. Det gode er jo, at I holder så meget af hinanden, at det halve år i virkeligheden er en “kort” tid i jeres forhold, og I senere hen kan se tilbage på det som det.
  Rigtig god og sikker rejse igen! Alt skal nok blive godt!

  Kærligst,
  Mikaela

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som der er blevet nævnt, skal du da ikke sige farvel. Det er jo ikke for altid, det er trods alt kun et halvt år. Det kan lyde af meget, men tiden går bare SÅ hurtigt. Det er på gensyn! Før du ved af det, er du hjemme igen, og så har du fået en oplevelse for livet. Det er altid hårdt at være væk hjemmefra, jeg ved ikke om jeg kunne klare det i så lang tid, men til gengæld får du så meget mere med i bagagen end visse andre 😉 det er okay at savne dem man holder af, men du kommer jo tilbage til dem, snart! Du skal nok klare det! Tak for en god blog, hav en rigtig fed tur, og jeg glæder mig til at læse med på kina-eventyret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Kære Line,
  jeg forstår godt dine tanker og følelser. Jeg skal selv afsted i et halvt år til Januar, og allerede nu får jeg også en klump i halsen når jeg tænker på det. Jeg bor også med min kæreste nemlig. Selvom jeg glæder mig helt vildt – bliver jeg trist når jeg tænker på hvor længe jeg skal være væk fra ham. Men vi klarer den nok – du og jeg 😉
  Håber det bliver en fantastisk tur og at du kommer godt frem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Line, jeg kender det fuldstændigt! Jeg har lige sagt farvel til min kæreste for et halvt til et helt år. Og ja, der er ikke noget jeg kan sige der gør nemmere, for det er virkelig svært! Jeg havde min kæreste med i lufthavnen og jeg var meget tæt på ikke at tage afsted, men jeg tog afsted og hver dag er hård. Men jeg trøster mig ved at fra nu af er der kortere og kortere tid til at jeg ser ham igen.
  Du skal bare om på den anden side af “farvellet” og så kan du begynde at tælle ned, selvom seks måneder er lang tid. Forhåbentligt vil det bare bringe Jer tættere sammen! Jeg håber I klarer den! Det skal nok gå! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Line.

  Jeg rejser selv 4 måneder til Afrika om 13 dage og er kæmpe følelsesmæssige op- og nedture igennem nærmest hver dag. Det er dejligt at se, man ikke er alene i den båd.

  Når det så er sagt, så har jeg været afsted tidligere. I Asien i 4 måneder. Og jeg har prøvet at sige farvel til kæresten i 6 måneder, da han rejste. Det er pissehamrende hårdt og gør ondt ind til knoglerne, men det modner og det styrker. Det handler om at komme i gang med sin hverdag og nyde tiden, selvom man ikke lige har sit normale sikkerhedsnet fysisk ved sin side. Både som den der bliver hjemme og som den, der rejser ud. For dig kommer tiden sikkert til at flyve fordi du vil opleve så meget nyt og spændende.

  Ha’ en rigtig fed tur og husk, at P også vil have dig til at nyde opholdet. Det er godt for jer begge.. Men det har I sikkert allerede snakket til døde, det emne 😉

  Kh Katrine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan kke lade være med at tænke at folk der kommer med udtalelser om at du er hysterisk i virkeligheden bare er pisse jaloux.

  Der er sgu da INTET at sige til at du synes det er er møghårdt og du tuder en masse – det ville jeg da også gøre! Der er intet i vejen med at turde vise sine følelser.

  Nej, jeg synes du er pisse sej, og ønsker dig en fantastisk tur, glæder mig til at følge dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom det selvfølgelig vil være hårdt i den første tid, så husk på, at dette nok vil være en af de største/bedste oplevelser i dit liv. Nyd det!!! Det halve år vil nok gå hurtigere end du regner med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg synes ikke, at du er hysterisk – overhovedet! “Heldigvis” er afskeden den sværeste, når først du er afsted, så hjælper det på det. Men den der tid, hvor man bare går og tæller ned til at sige farvel… Puha.

  God tur til det kinesiske!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Skanvig

  Held og lykke og husk nu på du ikke skal sige farvel, men PÅ GENSYN! Det kan måske hjælpe dig lidt, det gjorde det ihvertfald da jeg tog 6 måneder ud og rejse sidste år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes overhovedet ikke du er hysterisk, tværtimod synes jeg det er livsbekræftende at høre du elsker din kæreste. Hvem ville ikke savne sin kæreste, hvis man skulle væk fra hinanden i 6. mdr.
  Jeg håber du får en dejlig tur, og at de 6. mdr. er gået før du ved af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh .. hvor lyder det altså bare trist!

  Held og lykke med alt sammen, du skal nok klarer den! 🙂

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kæreste Line

  Du er altså ikke sart! Du er bare en følsom pige, der elsker … Da jeg var på ca. din alder, 21, (sagde den gamle kælling! *host*) skulle jeg væk 3 uger (ingenting i sammenligning!), indlægges på Gråsten Gigthospital. Jeg hylede og skreg og græd og skabte mig. Det længste man kan komme fra min bopæl er stort set Gråsten. Min kæreste var under uddannelse og havde ingen mulighed for at besøge mig – det samme med forældre og søskende. Og det var i december! Jeg savnede min familie, min kæreste, mine katte, mit hjem. Og ja, jeg lærte noget om mig selv og blabla … men derfor savnede og længtes jeg alligevel. (Og tro det eller ej – men da jeg skulle hjem igen græd jeg lige så meget som ved afrejsen, fordi jeg skulle forlade mine nye venner, der var blevet som familie for mig samt den by, jeg kom til at elske).

  Så det at rejse så langt væk, så længe, kan jeg slet ikke sætte mig ind i! Vi er bare nogle, der ikke kan være væk hjemmefra uden savn og sorg. Selv i dag hulker jeg, hvis jeg skal forlade min dejlige kæreste (stadig den samme som dengang! c”,)) i mere end et døgn.

  Så vid, du ikke er sær eller sart eller den eneste, der kender de følelser. Jeg håber, dit ophold bliver fantastisk og at du vil huske det med glæde, når du er vendt hjem til P, til Ono, til dit liv.

  Mange tanker og håb for dig, fra en anden Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Selvom det til tider kan gøre det hele værre, synes jeg nogle gange bedst at lytte til musik der virkelig beskriver hvordan man har det inden i.
  Ved ikke om dette er din smag overhovedet, men kom sådan til at tænke på den da jeg læste dit indlæg.
  http://www.youtube.com/watch?v=ryoykj8us00

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Du er et fantastisk ærligt og stærkt menneske. Der er simpelthen noget så menneskeligt og empatisk over din blog som ingen andre blogs evner at udstråle.

  Jeg håber du får en fantastisk tid i Kina, og glæder mig meget til at følge med i dit eventyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Der er da ingen der skal fortælle dig, hvordan du skal håndtere dine tanker og følelser omkring dette. Nogle bearbejder det først dernede – måske du kommer ud over det på denne måde.
  Det skal nok blive godt. Glæder mig til at se en masse spændende ting fra Kina.

  God flyvetur. Nyd nu det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cassandra Hemmingsen

  God tur! You can do it! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Kære Line Sofie

  Du har nok hørt folk sige ‘det skal nok gå’ og det virker helt umuligt lige nu, men det skal virkelig nok gå. Jeg var væk fra min kæreste i 4 måneder, og det var så betryggende at vide at han ventede på mig liiige der når jeg kom hjem igen. Han følger dig jo på din rejse, og i kan stadig have kontakt. Jeg ved det ikke er det samme og at det gør ondt langt ind i hjertet i starten, men det bliver bedre jo flere dejlige oplevelser du får og jo flere skønne mennesker du møder. Men nej, det er aldrig sjovt at sige farvel, så måske sku man sige, ‘vi snakkes ved når jeg lander’. Og husk at i jo elsker hinanden, og det er der intet der kan stå i vejen for. God tur, jeg ved det bliver godt! Mange knus fra Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godnat