Laser tattoo removal: picture update

Ugens Etsy tip #11

Mange af jer ved nok jeg virkelig holder meget af etsy.com. Man kan finde alt fra tøj og smykker til lamper og møbler, og jeg elsker det. For nogle måneder siden lavede jeg hver mandag et ‘ugens etsytip’ men stoppede efter 10 uger tror jeg det var. Grunden hertil var at jeg brugte enormt lang tid på at lave et fint indlæg, finde tingene, lave collager og links til de forskellige ting, og den respons jeg fik var meget lille, og i forhold til de mange timer jeg puttede i det, vurderede jeg at det ikke var det værd. Jeg valgte derfor at stoppe. Nå men anyway, i dag ville jeg tippe om alle de fine lys og lamper man kan købe på etsy. Man kan få vintage lamper eller håndlavede små lyskrukker. Jeg synes alle lys og lamper i collagen ovenover er helt fantastisk smukke og jeg ville gerne have dem allesammen. Jeg kunne lave mindst 100 collager med lys og lamper fra etsy, så det er bare at kigge rundt så er der masser af guld at finde. Og selv hvis man ikke køber noget af det, er det mega god inspiration at kigge rundt på etsy. Så her er alle links til lamper og lys på billedet fra øverst venstre hjørne: 1 2 3 4 5 6

13 kommentarer

 • katharina

  yay… Jeg ELSKER dem! (både fordi det er nogle sjove/fede ting, og måske også fordi det er et så anderledes indlæg end det mange af de andre bloggere laver. Synes det er så hyggeligt når der også kommer andet med indover end “bare” dagens.) Jeg håber du begynder at lave dem igen! ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg savner dine ugentlige etsy-tips. Men jeg var nu heller ikke så god til at kommentere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   tak:) Jeg vil overveje at begynde på det igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej hvor er de fede! Slet ikke særligt godt når jeg lige er flyttet hjem på mit meget lille værelse, som bare er fyldt op med lort fra en 2. værelses lejlighed. Det kræver virkelig viljestyrke ikke at købe nr. 5 eller 6…

  Forresten har jeg lige opdaget din blog og er allerede stor fan. Synes virkelig den skiller sig ud, er meget personlig og inspirerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mina

  hej
  hvordan finder du lys-afdelingen inde på etsy… altså hvad er det under?

  Vh Mina (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkeligt guld det der ! Ville ønske jeg havde en masse penge jeg bare kunne bruge derinde! =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Jeg synes det er fedt med dine etsy-post´s, men har aldrig kommenteret på dem. Etsy er ganske rigtig helt vidunderligt, men det tager tid at finde det helt fede, så derfor er det ekstra fedt at du gør det for os! (:
  Det har jeg savnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg elskede dine etsy-indlæg, og undrede mig også hvor de blev af. Tjekkede dem trofast hver mandag, men må også indrømme, at jeg er en af de læsere som ikke er specielt god til at kommentere.
  Jeg vil elske hvis du genindførte mandags-etsy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været rigtig glad for dine Etsy tips 🙂 faktisk så løbte jeg nogle af de der dyr i pangfarver til min søsters fødselsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har virkelig savnet dine små fine etsy-tip. Bliver gang på gang forundret over hvor mange sjove og anderledes ting, der er at finde derinde – og hvor god du er, til at finde dem! 🙂
  Er helt vild med lysene. Især 2 og 5 sukker jeg efter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg kunne ellers virkelig godt lide dine etsy-tip! Især den med kleenex-hvalen, da jeg er skræmmende glad for hvaler.
  Du er vildt god til at finde ting derinde, så hvis du finder noget godt derinde, så post endelig et indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Elsker dine etsy tip.. og bare alle dine indlæg 😉

  kommer der told oveni når man handler på etsy?

  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line!
  Er helt enig, etsy er virkelig skøn.
  Jeg er selv blogger, og beundrer dig virkelig for dine egenskaber. Når du ligger youtube sange ind, formår du at ligge det i en streg, altså uden videoen, men bare den linje, der viser hvor langt man er inde i sangen, how to do? 🙂
  Masser af knus fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laser tattoo removal: picture update