Sankt Hans

Sommerstemning

Jeg glæder mig sådan til at holde sommerferie på landet. Vi har ikke råd til at rejse fra Danmark så det bliver sommerhus og hygge på landet. Men det elsker jeg også. Billederne er fra sidste sommer, bortset fra det første som P tog igår da vi var sammen med min familie. Og jeg glæder mig sådan til store frugttallerkener, sommernætter, strandture, grillmad og store is. Og så glæder jeg mig til at tage en masse dejlige sommerbilleder og filme til min sommerfilm.

15 kommentarer

 • Maja

  Undskyld du har ret. Er ked af jeg virkede så vred i min besked, det var ikke meningen!
  Du klarer det super flot, og du og din blog er dejlig. God sommerdag (aften) til dig også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvorfor er det indlæg om nupo på din 14. dag ikke kommet ud, selvom du lovede det? 🙂
  Lidt slapt, når nu det trods alt er dit eget valg at indgå i det forløb og dig selv der har villet opdatere dine læsere omkring det. Du må ligesom gøre hvad du sætter dig for, ellers kommer du til at skuffe folk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   rolig nu Maja! Jeg er ked af jeg har skuffet dig, men der har desværre været noget uventet og alvorlig sygdom i familien som har gjort at blogging ikke stod øverst på listen. Jeg synes også der skal være plads til livet ved siden af. Du må lige væbne dig med tålmodighed lidt endnu, og husk nu at der altså kan være reelle grunde til folk ikke blogger som de har ‘lovet’. God sommerdag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katharina

  iih, nogle fine billeder..
  men tænkte på.. ugens etsy tip, hvor er de blevet af? synes de er så “hyggelige” 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Igen nogle rigtig dejlige billeder!!! 😀

  Jeg glæder mig også meget til det bliver mere sommer, men jeg har så desværre ikke rigtig noget ferie i år )= ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   tak! Øv hvor kedeligt du ikke har ferie, jeg håber alligevel du har nogen at nyde din sommer med engang imellem, så det ikke kun er arbejde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej smukke Line Sofie.

  Jeg må indrømme, at jeg i starten, hvor jeg lige var begyndt at læse din blog, ikke var så bidt af den måde du skrev på og gjorde tingene på. Men efter at have fulgt med i ja, måske lidt over et halvt år nu, er jeg blevet helt afhængig. Jeg må krybe til korset og indrømme, at du virkelig har inspireret mig rigtig meget. Jeg elsker dine billeder og er begyndt at synes, at du er ret cool! 🙂 Det var egentlig bare det. Har jo lært, at man kommer længst ved at komplimentere andre folk, så jeg synes lige, at du skulle vide det. 🙂 Du virker så rar lige pludselig og som en mega sej pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Mange tak, det er jeg meget glad for at høre 🙂 tak fordi du skrev det, det gjorde min aften lidt bedre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh herlige billeder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Hvor tager i hen “på landet?”
  – Ellers nogle dejlige billeder, sommeren er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Jeg elsker det første billede af dig. Du er godt nok pænb:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmm! Skønne billeder. Der findes ikke noget bedre end sommeren og alt hvad den indebærer. Man bliver helt glad af sommerbilleder med frugt, sæbebobler og blå himmel. Jeg glæder mig til at se din sommerfilm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   jaa det er rigtigt, sommeren er en fantastisk tid 🙂 Jeg glæder mig til at vise den!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sankt Hans