Monkey

Sankt Hans

Sankt Hans er normalt ikke noget jeg fejrer. Nogle år har jeg da været ude et sted og se noget bål og sådan, men slet ikke så det er blevet en tradition. I går aftes besluttede P og jeg os så for at gå op i frb. have og se bål. Vi mødtes med min mor og hendes kæreste og drak en øl på en bar på vej derop, eller dvs. de fik øl, jeg fik danskvand (damn you nupokur). Efter det, gik vi så hen og så bål. Vi kom først kl. 22.20 eller sådan, og alle var på vej ud derfra, så vi tænkte bålet måske var helt væk, men der var stadig et fint bål, mange mennesker og god stemning. Det var rigtig hyggeligt og måske endda noget jeg skal prøve at gøre til en tradition. Altså bare lidt hygge på et tæppe med lidt at drikke. Jeg håber I havde en hyggelig aften igår, hvad end I så bål, festede eller blev hjemme. I dag skal jeg ud og træne og så mødes med en veninde og kigge lidt inde i byen. Hav en dejlig fredag.

14 kommentarer

 • Skønne billeder – og vil også lige sige, at jeg synes din header er ENORMT sød! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  nej i midten der hvor brændet nærmest danner et kryds. Ved ilden nummer 2 af de små grene, hvis du følger den ind til midten.. Hmm burde næsten tegne en cirkel på billedet, når man lige kigger grundigt efter er det helt tydeligt :O hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • siff

  Halli hallå – dine indlæg er slet ikke i min bloglovin efter du er flyttet til BD? Jeg følger din rigtige adresse, men de er ikke i min oversigt? Jeg kom lige i tanke om, at du ikke havde blogget længe, og ser så at der er masser af nye indlæg. Ved ikke om det kun er mig, der har oplevet det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Jo, der arbejdes på sagen, det har taget lidt tid at få skiftet i bloglovin, men det er på vej, det lover jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du tager altid sådan nogen pæææne og inspirerende billeder! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  okay nu er det nok bare mig der har en livlig fantasi.. men når jeg kigger på det første billede ligner det altså at der er et pigeansigt inde i ilden.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   det kan jeg også se.. er det til venstre i billedet :O?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Sofie

  Hej Cecilie

  jeg ved det godt, det kommer til at køre normalt om et par dage, jeg undskylder ventetiden 🙂 Tak for din kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line Sofie 🙂
  Er ked af hvis du allerede er blevet gjort opmærksom på det, men dine nye indlæg bliver ikke postet på bloglovin.
  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waaaaauw! Sikke nogle fine billeder, enig med Rikke – Helt igennem magisk!

  – goldenfashiondreams.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det sidste billede er nærmest helt magisk. Hvor er spejlbilledet i vandet dog bare flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monkey