Velkommen

Nupo update : dag 4

Sådan ser min frokost ud nogle dage på nupo. Ret trist egentlig. P får knækbrød med hytteost, basilikum, jalapenos og tomat (hans nye afhængighed, han spiser det seriøst hver dag) og jeg får en halv nupobar skåret i stykket og en cola zero:) Om aftenen får jeg noglegange lidt frugt og min yndlings pt. er kirsebær eller jordbær. I dag er min 4. dag på nupo og jeg er ret stolt af mig selv. Jeg drikker mest shakes men belønner mig selv med en bar som I kan se på billedet nogle gange og så erstatter den en shake, da den indeholder det samme, vitaminer, mineraler, protein og alt det som nupo gør (læs alt om produkterne på deres hjemmeside). Deres karamelbar som I ser på billedet smager himmelsk. Den smager ligesom marsbar eller sådan noget, og man kan slet ikke forstå den er sund. Nå men jeg har vejet mig og taget mål og skriver en update på vægttab og cm-tab d. 21/6. Jeg ville bare lige skrive at jeg altså stadig holder ud på nupo, og nu er over de 3 værste dage, nemlig de første.

Og så vil jeg lige sige tak for jeres fine respons på min ‘nye’ blog. Jeg skriver ‘nye’ fordi det jo kun er småting der er ændret og ikke indholdet så det er jo som det altid har været. Jeg kan se der er en del der hopper fra som faste læsere og dem der gør det fordi de er sure eller ikke gider følge mere er det selvfølgelig ok, men de af jer der måske gør det fordi I tror det ikke kommer til at virke mere behøver ikke gøre noget. Faste læsere i form af google og bloglovin’ rykker med herover og der vil blive opdateret herfra, så I behøver ikke gøre noget andet end lige at vente lidt til det er ordnet. Der er sikkert en del der springer fra i ‘protest’ eller hvad ved jeg, og det er jo også helt okay. Men de af jer der følger mig fordi I synes det jeg skriver er spændende og ikke fordi der står blogspot øverst, er velkomne til at blive på google friend connect så bliver det rykket og ordnet meget snart. Jeg ved godt den ikke opdaterer lige nu, men jeg har sat nogen på sagen. Endnu engang tak for god respons på min blog og jeg glæder mig til at… blogge som altid. Hav en dejlig dag. Og forresten så kryds lige fingre for p der mens jeg skriver dette er til hans sidste mundtlige eksamen inden han har sommerferie.

og en allersidste ting: jeg vil lige høre jeres mening omkring mine billeders størrelse? Er denne størrelse som billederne i indlægget har mest passende, eller skal de være lige nummeret større som indlægget under ‘velkommen’ Jeg er lidt i tvivl om det bliver for stort eller om det er fedt? Skriv gerne lige jeres mening så jeg kan rette det til. Og så arbejder jeg på at ændre skrifttypen da mange af jer siger den ikke er så læservenlig, så det kommer snart.

46 kommentarer

 • AK

  Jeg synes billedernes stoerrelse i dette indlaeg er perfekt, det andet er for stort. Synes tit at billederne er for store hos BloggersDe… hvilket godt kan blive lidt overkill, hvis der er mere end 1-2 billeder .. Held og lykke. Jeg gruer for min mundtlige eksamen paa torsdag og orker virkelig ikke mere, men er samtidig saa raedselsslagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • på min computer er både billedestørrelse og skrifttype helt perfekt nu 🙂
  og tillykke med din “nye” blog!
  kærligst,
  Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ms.Q

  I love your blog, but I Can’t see pictures >”<

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ej! Jeg havde længe følget din blog – men da jeg skiftede computer lå den ikke længere i mine bogmærker og så gik den lidt i glemmebogen. Hvor er jeg glad for igen at have fundet din blog igen :-)! Den er så fin og inspirerende!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville blive lykkelig, hvis der kunne komme et direkte link til din tumblr. Det savner jeg lidt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej Anne.. Alle de ting skal nok komme, der er bare lidt opstartsrod som jeg lover der kommer styr på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  tilpas billedestørrelse 🙂 dog må skriften i hvert fald ikke blive mindre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   skrifttypen bliver også ændret snarest 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Hej Line 🙂
  Jeg kan helt sikkert bedst lide de små billeder. Synes faktisk de stadig er lidt for store.. Hehe.

  Mht til skrift, var det rarere at for øjnene at læse de gamle indlæg. Jeg ved ikke om det har noget at gøre med, at fordi hver linie bliver så bred, skal øjnene køre så lang hen over skærmen, hvorimod det var hurtige at skimte teksten før. That’s all. Still lovin’ your blog.

  Venligst Ida Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg elsker det nye layout – og kan faktisk bedst lide billedstørrelsen som i “velkommen”. Glæder mig til at følge dig fremover, for du har sådan en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line-Sofie,

  Tillykke med det! Synes jeg nu også er meget fint du er med i 🙂 Kommer du så til festen på fredag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   jeg kommer måske fredag. Skal til eksamen mandag og mangler stadig meget, så det tager jeg stilling til i morgen 🙂 og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækkert, kunne være hyggeligt at møde dig .. hvis du lige kom et smut forbi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line,

  Tillykke med din ‘nye’ blog – jeg hoppede med det samme herover, så jeg kan blive med at læse dine dejlige indlæg.

  Synes nok egentlig også, at disse billeder har den perfekte størrelse, selvom billedet under ‘Velkommen’ også ser flot ud. Ahem, så ja.. håber du kan bruge det til noget 😉

  PS – godt gået, at du har klaret de første tre dage – som ALTID er de hårdeste, når man går på kur el.lign! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra Sahl

  Skriften er læselig, den er måske bare en gang for lille. (:
  Jeg synes, billederne har en passende størrelse som de er i dette indlæg. Hvis de bliver større, vil man ikke kunne se hele billedet, medmindre man zoomer ud eller har en stor skærm. Du kan selvfølgelig også lave alle billederne widescreen (ligesom billedet i forrige indlæg??), for så kan man se det hele (: Super blog!

  http://blackwhiteredblue.tumblr.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Sofie

  Hej Allesammen

  Hjalp det at jeg har skaleret billederne lidt ned nu ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin ny blog! Vil stadigvæk følge med, selvom din gamle blog havde noget helt særligt. Dog er jeg sikker på at denne bliver mindst lige så særlig, trods layout skift. Også tillykke med dit eget domæne, hvor ville jeg ønske det var mig 🙂 Lille kritik; Bilederne er en anelse for store, og på min macbook 13″ kan jeg ikke se billederne, uden at skulle scrolle. Ellers tiptop.

  Kirsbær, mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Store billeder er lækre, men jeg synes faktisk, at billederne er en anelse for store.
  Nu tager jeg udgangspunkt i billeder, der ligger ned, som disse, og der kan jeg altså bedst lide, at jeg kan se hele billedet på min skærm (mac 13″) uden at skulle scrolle.

  Billederne hos Emily har for mig den perfekte størrelse. Der kan jeg nemlig lige præcis se hele billedet.

  Og kirsebær, nom nom nom 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker, elsker, elsker din skønne blog, hvilket jeg har gjort i lang tid!

  OG JEG ELSKER DIN HEADER! Den er perfekt, og super skøn! Man kan virkelig se at det her er DIN blog:)

  http://carolinecolfelt.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tinna

  bliver helt trist af at se din tallerken.. er 100% sikker på at det ville være bedre for dig (din krop) at tabe dig ved at spise sundt og dyrke motion

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   sikkert nok 🙂 Men nu er det her noget jeg tester i 4 uger, så kan jeg jo tage alt op efter 4 uger 🙂 jeg dyrker btw stadig motion hver anden dag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg klarer ikke å se bildene dine her! Det står “Domain Unregistered. To view, register at bit.ly/imageshack-domain”. Det er rart…

  ha en fin dag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Billederne er helt iorden, slet ikke for små eller for store. Skriften synes jeg ikke er for stor på min computer i hvert fald. Den skal i hvert fald ikke være mindre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line.

  Synes din nye blog, er lige så fin som den gamle, og vil helt klart stadig følge dig! Og hvor er jeg glad på dine vegne, at du har fået lov til at blogge her!

  Synes billede størrelsen er god her..

  Jeg kom sådan til at tænke på, om du ikke bliver sulten, når du ikke får noget “ordentligt” mad? – men cool at du hopper ud i det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg synes generelt billederne er for store hos bloggers delight 😛 Jeg ved ikke om det er grundet min browser (firefox), men billedet i velkommen-indlægget og dette indlæg er for mig lige store…(?)
  Dog synes jeg godt de måtte være mindre, som en anden nævner er det ærgerligt at skulle scrolle, især når det netop er dine flotte billeder der er så meget i fokus på bloggen 🙂

  Jeg må indrømme jeg blev lidt ærgerlig over at finde ud af at du rykkede, synes ikke du skal ascocieres med et par af de blogs der findes i samarbejdet, men smutter dog ikke af den grund 🙂 keep up the good work!

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   de er også lige store, har lige ændret det for selv at kunne bedømme lidt bedre 🙂
   Jeg tror også jeg fremover vil gøre dem lidt mindre 🙂

   Husk på vi ikke har noget med hinanden at gøre – blogmæssigt, eller hvad man siger. Det er stadig ‘bare’ mig, og jeg ændrer mig altså ikke, Promise 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! Jeg synes det er rigtig fedt herovre, og jeg vil selvfølgelig stadig følge dig! – Men jeg kan godt nok ikke finde ud af det der friendconnect, men det er ligemeget :P. Synes det er fedt du viser noget med Nupo, har nemlig selv overvejet det meget! 😀
  /Kath

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   friend connect er bare den ‘faste læsere’ boks nederst som altid har været på min side. Man kan tilmelde sig som fast læser via google, men man kan også lade være, så det bestemmer du helt selv 🙂 det er jeg glad for du synes

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Line,

  Jeg synes, at din ‘nye’ blog er rigtig fin, og jeg er helt vild med din nye header 😀
  Jeg synes, at billedernes størrelse i dette indlæg er helt perfekte. Som andre påpeger kan de nemt blive for store og uoverskuelige. Især fordi du tit laver indlæg med mange billeder 🙂
  Størrelsen på skriften er fin, men den er en smule underlig at læse, så der ville det være fint med en anden som du skriver 🙂

  Jeg glæder mig til fortsat at følge dig.

  Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej Line-Sofie,

  Tillykke med din “nye” blog.

  Jeg synes skriften har en fin størrelse (synes det var for lille på din gamle blog). Men den er dog lidt svær at læse, så en anden skrifttype 🙂

  Lea.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   jep, det er noteret med skrifttypen 🙂 og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg synes billederne i dette indlæg er en anelse for store, da de gør sådan at der kommer “scrollers” på i siderne fordi billedestørrelsen ikke kan fylde skærmen. Det er lidt en skam, for din blog er ellers så smuk, så væk med de dumme scrollers!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 🙂
  Jeg synes at skriften er lidt svær at læse…jeg elsker din blog og det ville hjælpe super meget, hvis du valgte en anden skrift. Hvis ikke, så vil jeg fortsætte med at læse med. Ang. billederne, jeg synes, at du skal vælge størrelsen fra “Velkommen” – det er bedst, synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   tak for det. Som jeg har sagt før er jeg igang med at rette skrifttypen. Det sker snarest muligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Billederne nu er perfekt i størrelsen. Når de bliver større er det irriterende at man ikke kan se hele billedet uden at skulle scrolle op og ned (i hvert flad på em mac 13″) men ang skrifttypen må jeg så være en af de eneste der er imod at den skal ændres 🙁 ØV. Jeg synes den er SÅ smuk og dejlig og jeg vil virkelig gerne vide hvad den hedder! Det er lige blevet min yndlingsskrift, ja 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis du ville lade være med at fokuserer så meget på, om folk ikke følger dig, fordi de ikke til unde dig noget godt, så vil det virkelig være dejligt. Fokuser nu bare på dem der følger dig, i stedet for at give så meget skriveplads til det negative. Det bliver lidt belastende at høre på negative ting i længden. Jeg synes din blog bliver mere og mere negativ. Hvilket jeg synes er en skam, da jeg godt kan lide din blog og jeg glæder mig til at høre om din rejse til Kina. Så op med humøret og frem med at positive!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Det var nu ikke for at fokusere på det negative, det var blot for at fortælle at fastelæsere ville blive flyttet med over og I ikke behøver at gøre noget. Er ked af du tog det som noget meget negativt, som sagt er jeg helt ok med folk springer fra eller til – no big deal 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • test

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes billedstørrelsen er perfekt i dette indlæg 🙂 Jeg synes billederne bliver alt for store og uoverskuelige at se på, hvis de bliver nummeret størrer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at billedet i “Velkommen” har den rette størrelse. Jeg synes, det er det pæneste, da den følger med tekstens længde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er altså bare sprunget fra, fordi jeg ikke vidste, den selv fiksede det. Så er sprunget fra…og sprunget på den nye. No worries.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   helt i orden. Jeg tænkte nok en del sprang fra fordi de troede det ikke ville virke mere.. så det er helt ok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Billederne synes jeg har en dejlig størrelse! Men jeg synes skriften er alt for stor, og det bliver svært at læse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen