UPDATE

Fail

Jeg har ikke fået vist jer at jeg i lørdags prøvede at lave denne frisure, men det gik lidt galt. Måske er det fordi man ikke skal gøre det med morgenhår en halv time inden man skal ud ad døren, eller også er det simpelthen en frisure der kræver lidt mere tid og tålmodighed at sætte. Men anyway, det blev til denne lidt halve knoldagtige fletning, som egentlig passede fint nok til mit lidt morgenhårsagtige look den dag.

11 kommentarer

 • Hvordan i helen hulen har du lavet den frisure? Normalt er jeg ret god til at gennemskue sådan noget, men jeg kan slet ikke regne den her ud.

  Den klæder dig virkelig godt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lizbet – uden at jeg er sikker, så tror jeg at det er en fletning, som kører langs med hovedbunden, men som så er “sjusket” lavet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig med Nat og de andre! 🙂 Virkelig fedt!

  // http://www.goldenfashiondreams.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nat

  Jeg synes det er tilfældigt og rodet på den der fede måde. Elsker hår der ser lidt uglet ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg synes faktisk det er fedt at det er så rodet og casual:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, den er da super fin! Selvom den måske ikke er perfekt synes jeg virkelig den klær’ dig! Jeg kan godt lide at den er lidt uglet men der er stadigvæk en hvis finhed over den. Se de fineste ting kan ske ved tilfældigheder. Btw elsker virkelig din blog!

  //Clara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg synes den er fed alligevel 🙂 Meget casual på den fine måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • må indrømme jeg synes det ser lidt sjovt ud.. 😀 Men du er helt sikkert bedre til håropsætning end mig – kan knap nok lave en knold 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   haha ja det blev en lidt sjov frisure den dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE