Girl Crush

Tattoo removal project

I dag var jeg til min – hold nu fast – 8. gang hos laserbehandling for mine to tatoveringer. Han sagde at min diamant fik SIDSTE GANG I DAG, og så skal den ellers bare have en masse sol, saltvand og ja, ro til at få det allersidste ud af huden. Den på håndleddet mangler stadig et par gange endnu, men nu er der sgu da en ende at se, så jeg er meget glad. Bare en lille status. Som sagt har jeg fået lov at få billeder når jeg er færdig og jeg lover at vise det hele, men jeg venter lige til de begge to har fået deres sidste skud. Nu vil jeg tilbage til eksamenslæsning inden jeg kl. 16 skal til møde i byen. I må have en god dag.

16 kommentarer

 • Katrine

  Hej. Ville bare lige høre med hensyn til fjernelse af dine tatoveringer. Hvor har du fået dem lavet? Og hvor lang tid havde du haft dem før du fik den første behandling? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Har du fået fjernet dine tatoveringer helt? Jeg er lidt nysgerrig efter at vide hvordan de ser ud. Jeg er selv igang med at få fjernet en tatovering og er heller ikke tilfreds. Har fået over 10 behandlinger. Måske du vil lægge et nyere billede ud af hvordan det ser ud idag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hej Sarah. Der kommer meget snart opdatering omkring tatoveringerne. Det lover jeg!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da lækkert! :)Ps. den etsy kjole er bare noget så skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line! Jeg kan se dine faste læsere også er væk? 🙂 De er i hvert fald usynlige for mig, og der er bare et stort hvidt felt. Min blog smileandsayfromage oplever samme problem. Ved du noget om det? Og kan du heller ikke se dine / mine followers? Det er da godt og grundigt træls! God weekend.Andrea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej stjernen på håndleddet er den eneste jeg har beholdt, de to andre er på vej væk.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WONDERFUL photographs !Have a super week.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en hård omgang og lidt af et projekt at gå i gang med. Glæder mig til at se de færdige resultater.louise-nathalie.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er det din stjerne på håndleddet du har fået fjernet, for den er jeg helt vild med? :-)Idawww.detforfedt.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • alle priser står her på hjemmesiden http://www.clsp.dk – og selvfølgelig kan jeg huske hvad det koster, jeg har betalt det hver måned det sidste år 😉 .. hehe.. Men hun kan se priser derinde det afhænger af tatoveringens str. Held & Lykke til hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Okay! Super tak! Min søster har nemlig en, som hun VIRKELIG gerne vil have fjernet. Så havde lovet hende, jeg lige ville skrive til dig! 🙂 Kan du måske huske hvor meget det koster sådan cirka?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg får dem fjernet fordi jeg ikke er glad for dem :)Jeg får dem fjernet hos clinic spectra på vesterbro fordi han er tæt på og har garanti på maks 7 behandlinger, derefter betaler de.Det er ikke som at få dejlig massage i hvertfald, men det er til at holde ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har et spørgsmål om hvor du har fået dem fjernet henne og hvor meget du har givet for hver behandling? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skulle til at stille det same spørgsmål som Signe. Jeg har skimmet de andre indlæg om under etiketten, men jeg har ikke helt fået fat i hvorfor, det er, du fjerner dem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din blog!xwww.passion-4-photography.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvorfor for du dem fjernet?og gør det ondt? :))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girl Crush