Mamahuhu


Picture by me

Hej. Så er det et godt stykke tid siden jeg har blogget. Igen. Men sådan er det jo for mig, det er meget i perioder, og lige for tiden har jeg 7 eksaminer indenfor den næste måned som er det der fylder mest og alt alt for meget. Når jeg, forhåbentlig, er kommet helskindet igennem dem alle 7 så har jeg sommerferie og så skal jeg love jer for der kommer en masse god blogging: film, kreative projekter, sommerbilleder osv. Og når jeg så skal til Kina håber jeg i vil følge mig på mit eventyr der, det bliver i hvertfald noget helt andet når jeg skal blogge fra Kina og der kommer mange spændende nye tiltag. Jeg håber I stadig hænger på selvom min blogging er lidt mamahuhu for tiden.(mamahuhu: ???? på kinesisk og betyder nogenlunde/ikke så godt, som man på engelsk ville kalde ’so-so’. Og direkte oversat betyder mamahuhu ‘hest hest tiger tiger’. Så lærte I lige det og det blev et langt sidespor, jeg synes bare det lyder så sødt). Anyway, jeg håber I har det fantastisk vejret er jo lækkert, og selvom jeg har det knap så sjovt for tiden så lever jeg altså stadig endnu:) Jeg glæder mig til det her er overstået og jeg kan holde sommerferie snart. I dag står den selvfølgelig på eksamenslæsning herhjemme, jeg håber I får en dejlig søndag.

   

14 kommentarer

 • Jeg var i Burma sidste år, og der var det samme problem, men de lokale kender nogle meget simple og gratis metoder til at komme uden om censuren på, så prøv at google det før, eller spørg nogle lokale, når du lander 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min veninde var i Kina i 3 måneder, og hun fik købt noget der nede som gjorde at hun stadig kunne bruge blogger og facebook 🙂 just so you know 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da underligt med ik at kunne læse blogspot i Kina, for nogle gange da jeg ser på audience i min blog så har jeg ofte oplevet klicks fra Kina…hmmm…Men Line vi glæder os til fantastiske billeder og dagbog fra Kina :)!xx Juliehttp://photofashionista.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monce: Den er købt på ebay, og mange tak :)Anonym sidst: øøøøv nej det vidste jeg faktisk ikke, men jeg regner også snart med at rykke over på eget domæne 😉 Mere om det snart..安谢谢你!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du ved det sikkert allerede, men man kan ikke bruge og læse blogspot i Kina. Ville bare lige skrive det, hvis du nu ikke vidste det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 你的博克很漂亮。 祝你考试顺利安

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker altså når du ligger stjerner udGo insane Go insaneThrow some glitterMake it Rain.. Purple Rain if you wantHvor var det nu, du havde skaffet den der "stjerne maskine" (den du har hjemme med P)fra???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er I søde. Billedet har jeg taget af en smuk himmel og derefter lagt et galaxybillede over, så det er ikke helt ægte ;)Ja jeg glæder mig også til jeg skal til Kina, det bliver meget spændende :)'Anonym': jeg forstår ikke din kommentar, er den til mig eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  luk røven, fede so.. du burde dø!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mamahuhu – det må bestemt være mit nye yndlingsord ;)! Jeg kan godt forstå, du glæder dig til dig eksamensstress er ovre. Det ligger sig bare som en tung sky over en. Suk. Men så har du sommeren og dit Kina eventyr at se frem til. Det glæder jeg mig godtnok til at høre om, da min sommerferie for første gang, også står på en Kinatur. Jeg glæder mig sådan til pandaer, store markeder og især den forbudte by. Kina er dybt fascinerende – og virkelig langt væk!Jeg håber du holder humøret oppe, og at dine eksaminer går som de skal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff

  Åh ja, at have (for) mange eksaminer er aldrig sjovt! Jeg har også været der, og jeg kan fortælle, at man er så stolt af sig selv, når det er overstået! Og studiets efterfølgende eksaminer bliver lidt lettere at overskue, når man har skullet igennem så mange ("fire/fem eksaminer siger du? Pjat, jeg har da klaret syv tidligere":)).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig flot billed, og jeg vil helt sikkert følge dig på eventyr i Kina :)/Andreawww.andreahvsblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes skam ikke at din blog er dårlig bare fordi at der går et par dage mellem indlæggene ;)Og jeg glæder mig til at følge dit eventyr i Kina :Dps. Har du virkelig selv taget det billede?! HVor og hvornår, for jeg vil næsten gøre alt for at se noget så flot i virkeligheden! OOxxCarolinethefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt dig utrolig lang tid, og for mig er det en vane, altid lige at klikke mig ind på din blog – så selvfølgelig, vil jeg følge dit eventyr i Kina! Og jeg er sikker på at det bliver meget interessant blogging :-)Mamahuhu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FANTASTISK