Cause Blue Eyes Your The Secret I Keep

FANTASTISK

15 kommentarer

 • Det ser også sådan ud, men efter at have læst den tekst han havde skrevte under videoen på Vimeo er jeg kommet i tvivl, for han siger bla. at han tog op på bjerget for at filme "the milky way" fordi at det skulle være det bedste sted at se det, og når man når til 00:32 er der faktisk en sandstorm som ramte det sted han optog, og ligesom lavede "gyldne skyer" hvor man kunne se stjernene skinne igennem.Men jeg ved det ikke ;)xxCarolinethefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til Caroline. Det hele er ikke virkeligt. Det er animation og filmredigering. Det er nogle galaxy billeder, der er blevet manipuleret ind i de forskellige klip. Men det er s* godt redigeret, det må man sige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det kun mig der næsten følte tårerne presses sig på? Jeg har aldrig nogensinde set noget så smukt eller fantastisk.Er det hele virkeligt? Altså jeg mener især de scener hvor at man ser stjerne himmelen. Det er næsten for smukt til at være sandt.Denne video giver mig lyst til at sidde på marker og bjerge og kigge på landskabet og himlen ændre sig igennem dagen.Så smuktxxCarolinethefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • just amazing!www.fashionplaygrounds.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fået kuldegysninger af den her fantastiske, magiske video.http://claraiguess.blogspot.com <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, en fantastisk video.Isabella.http://meu-escritorio.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line Sofie. Sikke en fantastisk video. DDe er vildt, man kan så noget. Jeg håber at du hr det bedre siden sidste blogging.Jeg har linket til din side (og linket her) på min blog.Kig forbi hvis I har tid :)http://edotw.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det smukt. Virkelig.Lækker blog du har forresten!Glade forårssmil Josefinehttp://etjosefineliv.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudsigt. Den sad jeg og så for nogle dage siden 🙂 Den er rigtig flot! Jeg overvejede også at poste den på min blog, da jeg så den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA FANTASTISK!!! arhh, det gjorde mig i helt godt humør!IDA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han er umådelig fantastisk. Er allerede stor fan af hans arbejde 🙂 Specielt "The Aurora".xx Seph

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MS

  Årh hvor skønt. Så afslappende, så smukt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig flot lavet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  den er så smuk og klaveret passer fantastik fint ind i! første gang jeg så den tænkte jeg faktisk på dig :–)Ninette Assentoft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amazing

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cause Blue Eyes Your The Secret I Keep