Undskyld

Laser tattoo removal update

I dag havde jeg min sidste gang laser fjernelse på mine to tatoveringer, eller sidste gang er det desværre ikke, men hans garanti er på maks 7 behandlinger man selv skal betale og hvis ikke den er væk efter 7 behandlinger så betaler han, i dag var min 7. og sidste behandling jeg selv skal betale for. Det er jo dejligt at det fra nu af er gratis, men samtidig havde jeg aldrig troet det ville tage så mange behandlinger at få de to skide tatoveringer væk. Jeg har fået lov at få de billeder han har taget når vi er færdige og så lover jeg en ordentlig update med billeder og beskrivelse og det hele. Nu er det aftensmad.

10 kommentarer

 • Anonymous

  Av, gør det ikke nas? Håber de heler pænt. Hvor er din trøje fra, den der hører til dette indlæg.Tak for denne blog, elsker at følge dit univers:O)Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • i've been thinking about getting a tattoo removed as well. this does not sound appealing! sorry for the long process and hope all is well and free and clear(a cheesy USA slogan)soon! take care, darlin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg håber på dine vegne, at tatoveringerne snart er væk. Tanker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også spændt på at se før/efter billeder. Jeg har selv mange tattoos, men ingen jeg har fortrudt. De er ikke alle lige pæne, men det gør ikke noget for mig! Har hørt, at det gør mere ondt at få dem fjernet end at få dem lavet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt at du har fået den fjernet 🙂 Men det gjorde vel også meget ondt 🙁 http://endlesscolours.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er da ked af at høre, at du havde fortrudt dine tatoos… hvad forestillede de og hvorfor skulle de fjernes? Kys + lækker blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det har så sandelig også været en lang proces efterhånden! dejligt for dig, at du snart er færdig :-)nadia http://bohoberry.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg glæder mig til at se før/efter billeder! Jeg er selv i gang med at få fjernet én større tatovering, har fået 5 gange laser indtil videre – virkelig ikke en sjov (eller snap) proces 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv det lyder ikke godt. Hvorfor vil du fjerne dem? /Andreawww.andreahvsblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvilke tatoveringer var det du havde?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld