♥ Le Film ♥

Da jeg var 4 år

Der er noget over denne børnetegning der gør mig helt vildt glad. Farverne, figurerne og deres ansigtsudtryk, placeringen osv. Jeg tegnede den da jeg lige var fyldt 4 år. Jeg er helt vild med børnetegninger, og vi skal lave en væg herhjemme med personlige ting, altså tegninger, billeder, breve osv som er sjove/søde/anderledes og betyder noget for en (f.eks. som dette brev jeg skrev til min lillebror som jeg synes er så sjovt). Jeg var ovre hos min mor forleden og kigge lidt tegninger igennem (hun har så mange af dem) og der faldt jeg bl.a. over denne på billederne som kommer op på den nye væg. Mine brødre har også lavet nogle rigtig sjove tegninger (denne her er ikke specielt sjov, den gør mig bare helt vildt glad) og da jeg forrige uge var hjemme hos min mormor hang der også en genial tegning min fætter har lavet da han var lille ‘hvordan man laver børn’ hedder den, og den er helt genial, så den skal også kopieres. Så det næste stykke tid vil jeg samle tegninger, billeder og breve ind som er sjove, flotte, skæve, barnlige og anderledes som jeg vil ramme ind og hænge op (ikke kun mine men selvfølgelig også ting der betyder noget for p). Nå det var et langt indlæg om børnetegninger, men når jeg har fundet dem jeg vil hænge op vil jeg poste dem herinde. Jeg elsker virkelig hvordan børn tænker og udfolder sig kreativt. I må have en dejlig solskinsfredag, jeg skal på picnic så det bliver vildt hyggeligt.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

♥ Le Film ♥