Og vinderen er...

Window

Jeg ligger i min seng og skal til at sove. Jeg skal møde på uni kl. 9 i morgen og har fri kl. 13. Jeg er ved at miste min stemme og jeg ved ikke helt hvorfor. Jeg bestod min eksamen i onsdags og skal nu til en skriftlig på tirsdag. Så hele weekenden står på læsning, ret kedeligt, og jeg kan derfor godt forstå P tager ud af lejligheden for at have det sjovt med venner og veninder. Jeg lavede dog en skattejagt til ham da han kom hjem i dag med 8 ledetråde der førte til skatten som var et gavekort for 2 på biograftur, cola og popcorn, så det regner jeg med vi skal på søndag, og så har jeg jo også noget at se frem til. I får lidt billeder af det vindue jeg har snakket så meget om, som er i væggen mellem køkken og soveværelse (som I nok også kan skimte). I får det jo meget i små bidder men det er fordi det ikke er færdigt det hele, når det er færdigt lover jeg store billeder der viser det ordenligt. Men nu må I nøjes med dette. Sikke en omgang sludder. Jeg må hellere slukke nu. Godnat.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og vinderen er...