Søndag

Ugens Etsy tip #3

Så blev det mandag, og igen tid til ugens etsytip. Denne uge bliver det disse smukke punge på ca. 13 x 11 cm. De er perfekte til kort, lidt kontanter, læbepomade eller andre småting. Jeg er helt vild med alle farverne, dem jeg mindst kan lide er nok den lilla og grønne, men jeg synes alle de andre er smukke, og jeg vill ikke have noget imod at eje dem allesammen. De kan købes her til ca. 200 kr. stk. I kan klikke på etikken ‘ugens etsy tip’ herunder for at komme til de andre tip jeg har lavet indtil videre.

11 kommentarer

 • cute little purses, I love all of the different colors. PS. Im new to your blog and would love to become friends. Will check back often

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er helt klart hooked på den washed brown 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er farverne lækre. Hvis de havde haft dem i større, havde jeg helt sikkert været på :)/Emmawww.w-l-a.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fed blog, så derfor ville jeg da lige blive fast læser ;-)Jeg har blogget lidt før, men jeg stoppede. Nu har jeg lige oprettet min nye blog igen, så du må meget gerne blive fast læser og hjælpe mig med at komme rigtigt igang!Tak på forhånd :-)Knus fra Christina Lerche/www.daysbyone.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de søde! Jeg vil gerne bede om dem allesammen, tak. 😉 Og fedt at du laver sådan nogle tips hver mandag!/ EmmaFierce-et-chic.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  rigtig fine. Er der nogen der har prøvet at købe fra hjemmesiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dine Etsy-tip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de fine.. Perfekte til ferien.. Er helt vild med den pinke og den minte.. Lige mig 🙂 //Phiekehceub.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de fine og i mange forskellige nuancer :)/Andreawww.andreahvsblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg ville bare lige vise, de her søde clips, som jeg lige har bestilt. Synes de er så søde, personlige og billige ;)http://www.etsy.com/listing/69297484/metal-bookmark-animal-horse-set-20pcsMaria B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega søde punge!edgyfeather.blogspot.comxx hugs, follow back

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag