LINKLISTE TID

Ugens Etsy tip #1

il_570xN.206380294

Det er noget nyt jeg vil prøve her på bloggen, at hver uge skal jeg give et tip til noget man kan købe på etsy som jeg synes er både fint, billigt og anderledes. Og her er altså ugens første etsytip (jeg skriver det hver mandag) denne søde tissue whale som fåes i flere farver. Jeg vil helt sikkert købe mig en hval på et tidspunkt, den er stor og klodset og vældig fin synes jeg. Den kan købes her.

14 kommentarer

 • Arh, ville ønske jeg ikke havde set den! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Apropos etsy, vil du så ikke linke til den sælger du købte din bullet necklace af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line-sofie! :-)- Tænkte på om du vil fortælle mere om dit kommende semester i Kina og om hvordan du skal bo i Kina og hvad der skal ske med ono m.m? – jeg tror og håber at mange vil være ligeså interesseret i at høre om det, som jeg er.Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • háaaaaaaa that's so fucking great!! Genial 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er fin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er da godt nok fin, ja!http://carolinecolfelt.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thank you for sharing about our whales!!!!!!!!!!!!love,the sparkly ponies

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaa den er da så fin :)Trine: Etsy er på en måde det samme. Der er en del flere sælgere som laver deres ting selv og sælger videre, men man kan betale via paypal og det foregår rimelig meget som ebay, det er bare en helt anden slags varer de har derinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ehhhj hvor er den bare sød ! Ved ikke om du er blevet spurgt om det her mange gange før, men er Etsy noget af det samme som ebay ? eller er jeg helt galt på den. Hvis det er, fungere det så bare helt på samme måde eller hvordan ? Håber du har tid til at svare :)Hilsen Trine .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fed! Men også lidt nuttet 🙂 magdahaghos.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super idé! Og sikke en sød hval, hehe. Og smart at man kan få den i flere farver, så man kan få lige den, der passer til det rum, man vil sætte den i. Det er sådan nogle små ting som sådan en, der skaber personlighed i et rum 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nårh, den er vel nok sød (: Den ville også pynte hjemme ved mig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line Sofie,jeg har sendt en mail til dig.Roxanne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LINKLISTE TID