Ugens Etsy tip #4

Og vinderen er…

Først og fremmest vil jeg lige sige tak for den overvældende respons på min konkurrence, som jo slet ikke kan måle sig med hvad nogle af de andre store bloggere har haft som præmie, men igen er denne præmie jo betalt af egen lomme så det går jo nok:) Men måske jeg skulle begynde at holde lidt flere konkurrencer, der ligner noget I godt kan lide. Nå men nu til vinderen:

Rikke’M med kommentar nr. 30 – og så er det jo også heldigt at Rikke er en af mine allersødeste læsere, hun har altid sådan nogle rosende og støttende kommentarer til mig, tak for det Rikke, du fortjener præmien:) Jeg sender dig en mail straks.
Til jer andre, tak fordi I deltog, det er ikke sidste gang jeg afholder konkurrence kan jeg love:)

6 kommentarer

 • Tillykke Rikke! Ja, det ville da være skønt med flere konrrencer her på denne skønne blog! Love Laurawww.laura-christensens.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke Rikke! :DOg tak fordi du holdt konkurrencen :)!xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, sikke dog en fin overraskelse, at logge ind til. Jeg plejer ellers aldrig at vinde noget! Og mange tak for de søde ord, det varmede bestemt! Jeg er nemlig meget glad for din blog, du er sådan en enorm inspirationskilde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Øv for det, men tillykke til hende selvfølgelig. Håbede virkelig at vinde.. heheh. Kan du så fortælle mig hvor man helt præcist kan bestille den? Jeg har ledt på nettet, men den hjemmeside jeg så endelig fandt, syntes jeg var lidt forvirrende, så jeg turde ikke bestille fra den. Kender du en god side?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke Rikke. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med den fine præmie,Rikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens Etsy tip #4