Ugens Etsy tip #3

Nu er det…

.. igen næsten en uge siden jeg har blogget. Det er meget op og ned med mig og blogging for tiden. Jeg har MEGA travlt og er i skole og laver lektier hele tiden. I dag står den, selvfølgelig, på lektier men så i aften skal jeg ud og spise med min mor og hendes kæreste og P, og det glæder jeg mig så meget til. Så kan jeg slappe lidt af og nyde noget lækker mad. Billederne er bare lidt blandet fra det sidste stykke tid, jeg har jo heller ikke særlig meget tid til at få taget en masse billeder, men jeg får dog alligevel taget lidt engang imellem. Jeg lover at jeg snart vil vende tilbage med lidt mere interessant blogging, jeg skal bare lige have en mundtlig eksamen overstået på onsdag og en skriftlig næste mandag, så har jeg en uges påskeferie hvor jeg forhåbentlig får ladet lidt op og har noget fedt at fortælle og vise. Nyd jeres lørdag, det er jo skønt vejr.

9 kommentarer

 • elsker simpelthen din blog! Jeg er meget beæret over at være på din blogliste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MMMMMM DET MAD ! opskrift PLEASE 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Hej Line :-)Jeg er superglad for at du endelig har lavet et nyt indlæg – jeg følger din blog og har gjort det et stykke tid :-)Ps. vil blive rigtig glad, hvis I lige vil tjekke det her:http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Doping-projekt-kom-med-DIN-mening/163807090340964Det er til vores projektuge på skolen, hvor vi MEGET gerne vil høre jeres meninger omkring doping.På forhånd tak! :):D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg faldt lige over din blog og er ret vild med den. Du har hermed en ny, rødhåret læser :)KH Ginger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke, stemningsfulde billeder, som altid. De udstråler nærmest bare hygge 🙂 Og så håber jeg det går godt med eksaminerne :)Forresten drømte jeg faktisk om dig den anden dag (HAHA, hvor lyder det dog bare creepy), det var rigtigt mærkeligt! Noget med vi skulle gemme os for dine svigerforældre, og fordi det regnede tog vi til Disneyland. Hahaha. Det var virkelig mærkeligt, og da jeg vågnede, var jeg virkelig forvirret. Men sikke dog som bloggere kan gøre indtryk på en, når man pludselig drømmer om dem osv. – måske besøger jeg din blog liidt for meget? Hahaha. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • held og lykke med eksamenerne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er bare helt ok kæreste du. Jeg synes, jeres lejlighed er lækker, så billeder af den skuffer aldrig 🙂 Jeg kender selv til det med at have travlt, men når du så endelig laver indlæg, så er billeder jo i top 🙂 Held og lykke med eksamenerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi venter i spænding!Der findes trods alt vigtigere ting i livet end bloggin' og det er vigtigt at kunne prioritere. Der er alligevel ikke noget værre en bloggere der bare lige vil sige at de ikke har noget at sige. Then don't.Pøj pøj med det hele :-)Joywww.taenketankogtanketorsk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er bare totalt vild med dine billeder – OG din kat!! Hvor er den smuk :-)Mange hilsnerBirthe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens Etsy tip #3