Svar på kommentar

Tak

Først vil jeg lige sige tusinde tak for den helt overvældende respons på indlægget nedenunder. Der er pt 70 kommentarer og kun to negative, det er altså helt vildt. Jeg har læst alle jeres svar med stor glæde, nogle af jer mener det er forkert at have indekat og andre mener ikke, men det vigtigste er at I får sagt det på en fed måde, og ikke mindst tager godt imod mit modsvar:) Nå men billederne er faktisk fra igår, bare lidt blandet stemning, i dag er ikke helt ligeså sjov, jeg har uendeligt mange lektier for, og har konstant hovedpine. Men om et par timer tror jeg at jeg vil hygge mig lidt med p og se en film eller noget. Gaven på billedet er min fødselsdagsgave fra min lærer, et ægte kinesisk lommespejl, det var så sødt af hende. Og så så jeg et program om pandaen igår, så det er endnu en ting jeg kan skrive på listen af ting jeg glæder mig til når jeg skal til Kina. Nu vil jeg fortsætte med lektierne inden jeg skal spise noget mad. Hav en god mandag.

15 kommentarer

 • jeg faldt over din blog, her en tirsdag morgen, og jeg vil meget gerne rose dig for den :)- jeg er i den grad en fast læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilket kamera/program bruger du til at tage/redigere dine billeder i?Btw, virkelig fed blog.//Dagmar// http://www.dagmarelines.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er det et fint billede af jer to, er det en kalender eller? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Uuuuh, Line-Sofie. Endnu et godt foto-fif fra dig. Du er god til at bruge og anbefale redigeringsprogrammer, der er gratis og nemme at bruge. Hvor er det dejligt for sådan en rookie som mig! Tak og kram fra Lisahttp://fashionistasistas.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line-Sofie. Det er 5. gang jeg skriver om det her nu, og jeg tager selvfølgelig hensyn til at du har meget at se til – men jeg håber på svar.Dine kategorier i venstre side af bloggen med billeder, hvordan har du lavet dem? Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, jeg kom også gående forbi et fjernsyn i går (rimelig mærkelig sætning), der sendte det der pandaprogram, lige da baby panda var blevet født! ALDRIG HAR JEG SET NOGET SÅ KÆRT OG SMÅT OG FINT OG NUTTET, ej det er helt vildt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tænkte på den der tavle med billedet af dig og p, hvordan fungerer den? love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker billedet af dig og P! Hvor er I skønne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej :)Hvordan går det med de tatoveringer du får fjernet? Tænkte på om der er nogen tegn på om man kan ane nogen ar eller lign. så man kan se at du har haft dem? Jeg overvejer selv at få fjernet nogen :)Mvh,Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line! Jeg elsker som altid dine billeder.. Lyset, tankerne i dem, farverne! Jeg kunne blive ved, og ved 🙂 Meget inspireret af dem. Tak for en fantastisk god blog, som jeg læser hver eneste evige dag.Tanker fra Andrea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine: mange tak. Nogle af billederne er redigeret med Toycamera analogcolor som kan hentes gratis. Super nemt:)Nadia: jaa de er så.Anonym: Tusinde tak for den fine kommentar, hvor er jeg glad for du skriver det, det betyder helt vildt meget for mig når nogen kan se det 🙂 KHRikke: ååh ja, de er sgu også helt vildt søde, og jeg lærte at en pandaunge er 900 gange mindre end sin mor når den bliver født, vejer 100 g. og er ligeså lille og helt lyserød som en kattekilling, og at pandaer ikke dyrker særlig meget sex, men at kinesiske forskere har fundet ud af at hvis de viser dem nogle film med andre pandaer der dyrker sex så begynder de også selv mere på det 🙂 Så du gik virkelig glip af en ordenlig omgang 'pandaviden' :)Kram til jer alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, tænk jeg gik glip af panda-programmet! Det er jeg lidt træt af, æv. De er så kære, de søde små bamsebjørne.Dine billeder er så smukke, og hvor er jeg dog glad for, at du opdaterer så ofte for tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg stødte på din kommentar på fierce&fattig angående kedelige blogs, og jeg vil bare sige at efter min mening er din blog den eneste der har fundet "balancen". Selvom din blog ikke er den mest læste i DK, er den stadig stor – og det er negativt ment i denne omgang – men det gør ikke noget i dit tilfælde. Jeg mærker stadig at det er dig der skriver, og hvis man tog 10 random posts fra 10 af de største bloggere, er jeg 100% sikker på, at dine ord ville være de eneste vi læsere ville være i stand til at genkende. :)Kh Liva Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg så også det program om pandaer… nuuuerh, de er altså SÅ søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line.Rigtig fed blog! Hvilket program og effekt bruger du til billederne? :)xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på kommentar