1000

Jeg har lagt nye malerier på bloggen..

.. tag et kig her.

5 kommentarer

 • Jeg er helt hooked paa din blog! 😀 Hvad er det egentlig for et kamera, du bruger? yallehballeh.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beautiful! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert! Lad din kreativitet smitte lidt af herovre i Århus tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes meget godt om dine malerier! De minder lidt om Poul Pava´s, men af en eller anden grund, siger dine mig mere;)Tjek min og min venindes blog ud, hvis der er tid! Også alle jer andre;) Det er ikke nødvendigt at i bliver fast læser, men det kunne være rart med nogen der læste den;)Day 12 – A photograph of the town you live in.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint! Dejligt med al den kreativitet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1000