Hr. Bjørn

Svar – del 3

Er du glad for din uddannelse og studiemiljøet? Ja jeg er glad for det, jeg synes dog det er vildt hårdt nogengange med det sprog, men generalt er jeg rigtig glad for det.
Har du været i andre seriøse forhold? Njaaa, jeg har været i længere forhold før, men hvor seriøse de var er jeg ikke helt sikker på. Når man er 15 år og har en kæreste ved jeg ikke helt hvor seriøst det er, men jeg har haft andre kærester:)
Hvad vil du gerne arbejde med i fremtiden? Det skal jeg være ærlig at sige jeg ikke aner, jeg håber at i løbet af min studietid finder jeg måske ud af det, jeg har jo god tid endnu.
Vi hører ikke så meget omkring din vennekreds – det er selvfølgelig også helt forståeligt hvis du ikke er interesseret i, at vise dem frem eller fortælle om dem. Er det et bevist valg eller? Nej det gør I ikke, og ja det er selvfølgelig et bevidst valg. Fordi jeg ikke skriver om fester, venner og familie hele tiden betyder det jo ikke jeg ikke har det. Jeg kan da godt se hvordan I nogen gange kan tro jeg kun har P og katten i mit liv, men hvis I tænker jer om kan I jo nok regne ud af sådan er det selvfølgelig ikke.
Hvad har gjort, at du forelskede dig i P? Jeg synes han virkede meget spændende, selvom vi aldrig havde ført en samtale.
Dine læber er altid så ekstremt flotte og velplejede! Her tænker jeg især på når du har dem sådan ‘au naturel’ – gør du noget specielt ved dem, eller er de bare altid så flotte? Tusinde tak. Jeg bruger læbepomade og det er bare det faktisk. Engang i mellem børster jeg dem med en tør tandbørste og så læbepomade på bagefter. Af læbepomader kan jeg anbefale Eos mintlæbepomade, som er den jeg bruger lige for tiden. Ellers er læbepomaderne fra det franske mærke L’occitane rigtig gode (ligesom deres håndcremer!) og så er der eight hour som altid er god til en kold vinterdag. Tilgengæld kan jeg virkelig ikke anbefale Ole Henriksens læbepomader. Selvom jeg godt kan lide nogle af hans cremer er hans læbepomader helt forfærdelige (eller det synes jeg). Jeg har kun prøvet to af dem som min veninde har haft og de har gjort mine læber røde, tørre, kløende og slet ikke hjulpet. Men det er jo smag og behag, jeg synes man skal prøve sig lidt frem.
Hvor har du fået fat i din kat og hvad har du givet for den/Har du et nummer til sælgeren hvor du har købt din kat/har du en hjemmeside til der hvor ono er købt/vil du sende mig et nummer til hende du har købt ono af? Jeg vil nu svare på det her for sidste gang (jeg har fået så mange mails). Ono er købt hos en privat sælger på fyn. Hun har ikke hjemmeside og selv hvis jeg af en eller anden underlig grund skulle have gemt hendes nr. ville jeg ikke give det. Hun er ikke opdrætter (hedder det det?) hun er en helt almindelig person som har fået et kuld killinger hun har sat til salg på nettet, der er ikke mere i det. Det ville jo være synd for hende hvis der pludselig troppede en masse mennesker op ved hendes dør og spurgte om hun havde nogle katte til salg, eller hun fik en masse opkald. Desværre kan jeg ikke hjælpe jeg med en lille ono-klon, men hvis I vil købe katte vil jeg foreslå dba eller guloggratis hvor ono er købt. Han er ikke ren racekat og kostede derfor 500 kr + transport til fyn, altså omkring 800 kr, hvilket jeg synes er dyrt for en kat, men han er dog det værd. En ægte hellig birma som er det Ono nok mest ligner koster 3000-5000 kr. og det er jo en del mere. Men jeg håber det besvarede jeres spørgsmål:) Jeg har altså ikke hendes nr. eller adresse og hun har desværre ingen hjemmeside, men held&lykke med kattejagten.
Nupo og vægttab? Ja det var jo ikke sådan jeg fik stillet et spørgsmål, men jeg fik mange lange spørgsmål omkring nupo og vægttab som jeg bare vil samle i ét svar. Nupo er både rigtig godt og rigtig skidt. Selve produktet er ikke skidt, men det er utrolig svært at holde en pulverkur – i hvertfald for mig. Det er hårdt og slet ikke sjovt, man er sur, trist og uudholdelig at være sammen med. Man får mega dårlig ånde, og man fryser meget. Man skal hele tiden tisse (pga det store væskeindtag) og dagen er laaaaaang. MEN det er det hele værd når man ser resultater, det er det hele værd når man får sejrsfølelsen. Det er super effektivt hvis man holder kuren, man taber sig hurtigt, og efter de første dage med lidt hovedpine og sult får man den vildeste energi. Som om man kan besejre hele verden. Og så vender humøret lige pludselig. Det bliver pludselig ‘sjovt’ at være på nupo fordi det bliver ens egen personlige lille kamp om at holde ud, og man er så stolt af sig selv. Det er dog ikke så nemt når der er fester, venner, familie osv, for så sidder man jo ikke der og ryster en pulver. Men det tror jeg bare handler om at beslutte med sig selv at man gerne må ‘synde’ engang i mellem. Jeg tabte mig nogle kilo som stadig ikke er kommet på, men om det er pga nupo eller masser af motion kan jeg ikke sige. Jeg har stadig en del nupo, og jeg spiser det som morgenmad og mellemmåltid, og det fungerer rigtig godt for mig. Husk at drikke meget vand når I er på nupo.
Hvor langt tid har dig og P været sammen? Vi har været sammen i 3 år – wow tiden går stærkt.
Vil du ikke skrive hvilke produkter du bruger til din smækre krop? 🙂 til kroppen, ansigtet, håret og evt makeup? 🙂 haha, hvor er du sød. Jeg bruger en parfumefri creme til kroppen når jeg har været i bad, jeg skifter lidt, men ikke noget særlig dyrt. Til ansigtet bruger jeg serien fra apoteket der hedder Aco Spotless, fordi den ikke indeholder parfume osv, og så har den ingen olie, den er sindssygt god for huden synes jeg. Make-up er mascara fra nilens jord eller lancome, mineralpudder fra youngblood og pudder fra clinique.
Din favorit drikkelse? Det må være vand:)
Hvordan fik i jeres lækre lejlighed? Vi købte den. Fandt den på nettet, fik en rundvisning, gav et bud, ordnede alt med banken, og fik det hele godkendt. Så fik vi nøglerne og flyttede ind – long story short 😉
Jeg har før set at i bader i køkkenet? Hvordan er det? er det u-handy? For der er sikkert mange der vælger lejligheder fra pga. bad i køkkenet, eller bad i kælderen? Ja vi har et bodyshower som står i køkkenet. Det fungerer helt fint faktisk, man sætter det bare til vandhanen og så går man ind og tager et bad som en hvilken som helst anden bruser. Det sviner ikke, det roder ikke og der er ingen damp. Jeg er vildt glad for det faktisk 🙂 Det er skide smart I kan læse om det her. Det går aldrig i stykker, jeg tror det kan holde hele livet det bad. Jeg ville dog ikke bryde mig om at skulle bade i kælderen og der er faktisk mulighed for at man i vores gade kan bade i deres baderum, men det har jeg aldrig gjort. Der er også mulighed for at ‘bygge’ et rigtig bad i lejligheden, men det synes jeg ikke er nødvendigt og jeg har heller ikke råd.
Vi vil gerne vide hvad DU tror der kom først – hønen eller ægget? Ægget 🙂

Det var det for denne gang. Der blev stillet et par spørgsmål jeg ved jeg har lavet indlæg om her på bloggen før, så var det et af jeres så kan I lige prøve at søge i søgeboksen. Så var der et par spørgsmål om mine tatoveringer som jeg også svarer på i et sep
erat indlæg snart:) God aften allesammen.

16 kommentarer

 • Ja man skal selv stille skarpheden når man filmer, og det er bestemt ikke noget problem :)Mht hverdagstøj var det jo bare for sjov som sidste anonym skriver. Det var måske bare måden du formulerede på 'hvad har du på i hverdagen' i stedet for 'hvilken tøjstil har du, går du meget med kjoler etc.' Men jeg går i meget forskelligt, bukser, kjoler, nederdele osv 🙂 Undskyld hvis du føler dig trådt over tæerne, det var bestemt ikke meningen:)Tak Mie, og jer andre anonyme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Haha, til den anden anonym: kan du ikke se smileyen som Line-Sofie laver? Det er da overhovedet ikke et flabet svar, dit spørgsmål er måske bare lidt 'dumt'… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er ked af dit flabede svar mht hverdagstøj. Helt ærligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej du :)Hvor er du god at du tager dig tid til at svarer på alle de spørgsmål, det synes jeg virkeligt viser overskud. Jeg er helt fascineret af hvordan du har fået den her blog til at kører, og jeg her inde og kigge hver eneste dag :)Jeg håber du bliver ved lige så længe du gider.Mange tanker herfra-Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej 🙂 jeg er lige begyndt at læse din blog efter jeg opdagede den, jeg tænkte på om ikke vi kunne få sådan et rigtigt før og efter billede af dine tatoveringer efter du har været til behandling ? går selv og overvejer at få en fjernet så ville være fedt at kunne se forskellen fra hver gang ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hansen :)

  Hej Line Sofie.Undskyld hvis du har svaret på det før, forstår godt det kan være meget trættende at svare på det samme igen og igen, men jeg prøver alligevel :)Jeg overvejer på det stærkeste at købe et 550D, men jeg er lidt i tvivl.Jeg har hørt at man skal indstille skarpheden manuelt, når man filmer. Er det sandt, og hvis det er, er det noget der giver problemer? :)/Julie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver virkelig mere og mere glad for din blog! den er anderledes. mere ægte! 🙂 ville blive rigtig glad hvis du ville kigge forbi min også. – Laurahttp://lauralindberg.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nårh det var mig der havde set forkert. Det er under indlægget "sofabord" hvor det åbenbart er billeder fra en anden stue.. Men tak for svaret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej anonym, jeg ejer ikke en grå sofa med chaiselon? Desværre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er ny læser på din blog, så beklager på forhånd hvis jeg min spørgsmål er stillet før.. Synes du har en virkelig lækker lejlighed, og er hel vild med stilen. kunne godt tænke mig at vide hvor den grå sofa med chaiselon er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • .. Jeg har tøj på i hverdagen :)Maria Petersen, jeg kan ærlig talt ikke huske dine spørgsmål.. prøver lige at kigge dem igennem igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du har heller ikke svaret på mit mht hvad du har på i hverdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Var mine spørgsmål for private siden du ikke svarede på dem, eller så du den ikke? Det er helt okay, hvis de var for private. Hilsen Maria Petersen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Undskyld, det var en fejl som nu er rettet, jeg havde bare overset det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har slet ikke svaret på mit spørgsmål, er der en grund til det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan fik i jeres lækre lejlighed? "Vi købte den"… genialt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hr. Bjørn